Augsburg – Hannover 1:1 (kon.) | Braunschweig – Mönchengladbach 1:1 (kon.) | Brémy – Hamburger 1:0 (kon.)
Dortmund – Norimberk 3:0 (kon.) | Leverkusen – Mainz 0:1 (kon.) | Bayern – Schalke 5:1 (kon.)
koniec
FC Augsburg
1:1 (0:1)
Hannover 96
Sobota 01.03.2014, 15:30 • SGL arena, Augsburg • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Videli sme v každom polčase po jednom góle, ktoré si oba celky spravodlivo rozdelili. Za hostí otváral skóre Diouf, za domácich vyrovnával obranca z Estónska Ragnar Klavan. Po vyrovnanom stretnutí si obaja súperi pripisujú po bode v šiestom vzájomnom stretnutí sa tak zrodila už tretia remíza.
    Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok sobotného večera. (17:25:13)
     
    Koniec zápasu.
     
    90 + 3
    Po Sakaiovom dlhom centri bojoval na pravej strane o loptu Bittencourt s jedným z domácich bekov. Vybojoval pre svoj tím vhadzovanie, ale k tomu ďalšiemu sa už hostia nedostali, pretože hlavný arbiter ukončil zápas.
     
    90 + 2
    Striedanie v tíme Hannover 96: z ihriska odchádza Mame Biram Diouf, prichádza Andre Hoffmann.
     
    90 + 1
    Hrá sa na polovici hostí, ale príliš ďaleko od Zielerovej brány.
     
    90
    Nadstavujú sa tri minúty.
     
    90
    Hahn hľadal svojím centrom Wernera v pokutovom území, ale ten sa v obkľúčení dvoch súperov k zakončeniu nedostal. Z následného rohového kopu domáci nevyťažili nič napriek Milikovej snahe o strelu.
     
    88
    Ostrzolekov pokus sa nestretol s úspechom a dopredu sa rútili hostia, ale Vogt bol faulovaný Husztim a domáci tak znovu rozohrávajú na vlastnej polovici.
     
    85
    Sakai môže v zápase pokračovať a domáci vhadzujú na ľavej strane. Domácim následná kombinácia nevyšla, pretože striedajúci Esswein bol v ofsajde
     
    84
    Werner dostal krížnu prihrávku z pravej strany a dokázal sa rýchlo posúvať po ľavej strane smerom k bráne hostí, ale stratil moment prekvapenia a nakoniec bol odzbrojený Sakaiom. Ten ostáva ale po súboji otrasene ležať na trávniku.
     
    82
    Dnešné stretnutie sleduje 25 000 divákov.
     
    81
    Hahn vysunul na pravej strane Vogta, ktorý posielal spätnú prihrávku do vápna pomedzi dvoch hráčov. tá však na spoluhráča neprešla.
     
    81
    Hosťom vhadzovanie na pravej strane nevyšlo a z toho istého miesta na vlastnej polovici budú môcť vhadzovať domáci.
     
    79
    Matthias Ostrzolek centroval z ľavej strany do vápna, ale na hranici šestnástky odvrátil jeho center Szabolcs Huszti. Ten bol však faulovaný a momentálne je v opatere lekárov, držiac sa za koleno.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Augsburg: z ihriska odchádza Halil Altintop, prichádza Alexander Esswein.
     
    77
    Rýchla kombinácia hostí po pravej strane skončila zblokovaným centrom a podobne dopadli vo svojom prieniku aj domáci. Hrá sa momentálne v strede pola, ďaleko od oboch bránok a ani jedno z mužstiev už zrejme nechce urobiť chybu, ktorá by mohla znamenať prehru v dnešnom stretnutí.
     
    75
    Striedanie v tíme Hannover 96: z ihriska odchádza Artoms Rudnevs, prichádza Leonardo Bittencourt.
     
    74
    Altintopov vysoký center z ľavej strany končí len Zielerovej náručí. Následne sa oba celky vystriedali v neúspešnom ofenzívnom ťažení, až sa krásne uvoľňoval na ľavej strane domáceho vápna Prib, ale nakoniec o loptu prišiel. Na druhej strane sa hra prerušovala potom, čo bol Sakai v hlavičkovom súboji faulovaný Altintopom.
     
    72
    Striedajúci Akadiusz Milik dostal na ľavej strane dobrú prihrávku do behu, ale v obkľúčení dvoch protihráčov sa nepresadil.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 55. Klavan – 21. Diouf

    Karty:   45. Vogt (AUG), 58. Morávek (AUG) – 45. Pocognoli (HAN), 57. Sakai (HAN), 66. Stindl (HAN)


    FC Augsburg: A. Manninger – P. Verhaegh, R. Klavan, M. Ostrzolek, Jeong-Ho Hong, T. Werner, D. Baier, A. Hahn, K. Vogt, Halil Altıntop, Dong-Won Ji
    Náhradníci: D. Reinhardt, A. Milik, A. Esswein, J. Morávek, M. de Jong, D. Kohr, M. Amsif

    Hannover 96: R. Zieler – C. Schulz, Marcelo, S. Pocognoli, H. Sakai, S. Huszti, L. Andreasen, L. Stindl, M. Schmiedebach, M. Diouf, A. Rudņevs
    Náhradníci: S. Sané, E. Prib, A. Sobiech, M. Miller, A. Hoffmann, F. Rajtoral, L. Bittencourt

    Rozhodca: T. Stieler – P. Ittrich. S. Thielert