Washington – Tampa Bay 6:5 (3:2 po s.n.) | Montreal – LA Kings 0:6 (kon.) | Buffalo – Ottawa 2:1 (4:3 po s.n.)
Columbus – NJ Devils 5:4 (kon.) | Florida – Detroit 3:2 (2:1 po s.n.) | NY Rangers – Nashville 1:4 (kon.)
Winnipeg – St. Louis 1:2 (kon.) | Dallas – Chicago 2:6 (kon.) | Colorado – Arizona 1:3 (kon.)
Calgary – Boston 1:2 (kon.) | Edmonton – Carolina 5:4 (po pr.) | San Jose – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec
Dallas Stars
2:6 (0:2, 1:4, 1:0)
Chicago Blackhawks
cz Streda 11.12.2013, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Partner:
     
    59:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen ještě dočkali gólu a kazí tak Raantovi dojem ze třetí třetiny. Gončar poslal puk před branku, kde Leddy neuhlídal ANTOINA ROUSSELA a ten šikovnou tečí snížil na konečných 2:6 z pohledu Stars. Asistence: Sergej Gončar, Ryan Garbutt.
     
    39:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Šestý puk v domácí brance přichází záhy. BRANDON SAAD se s pukem otočil kolem ní a nachytal Ellise u jeho levé tyče. Asistence: Brent Seabrook, Patrick Kane.
     
    33:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec dočkali poměrně laciné branky. Shaw ztratil puk v obranném pásmu, Garbutt jej před branku poslal nekrytému ANTOINU ROUSSELOVI, a ten zpoza čáry s odrazem o Raantovu výstroj snížil na rozdíl čtyř branek. Asistence: Ryan Garbutt, Dustin Jeffrey.
     
    31:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    O chvíli později si naprosto jinak počínal PATRICK SHARP. Keith mu od vlastní branky poslal skvělou přihrávku na modrou čáru, Goligoski nestihl zachytit jeho pohyb a Sharp tak povedeným blafákem navýšil vedení hostí. Asistence: Duncan Keith, Jonathan Toews.
     
    28:20
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A ten zámek končí čtvrtým pukem za Lehtonenovými zády. Shaw si tak dlouho říkal o nabídku na teč před Lehtonenem, až domácímu brankáři definitivně zakryl výhled a hodně tak napomohl střele PATRICKA SHARPA od modré k cestě do sítě. Asistence: Patrick Kane, Duncan Keith.
     
    22:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jamie Benn nedokázal vyjet s pukem ven ze třetiny, Morin potom našel přes celou šířku Kostku, proti jehož střele z úhlu Lehtonen zasáhl. Shaw pak ale ještě sledoval kotouč, posunul jej na brankoviště a tam se důrazně prosadil BRANDON SAAD. Asistence: Andrew Shaw, Michael Kostka.
     
    12:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Teď ale domácí nechali svého brankáře na holičkách a známé nedáš – dostaneš se opět potvrdilo. Seabrook zachytil puk ve středním pásmu, posunul jej do jízdy PATRICKU KANOVI a ten bekhendovou kličkou překonal nešťastného Lehtonena. Asistence: Brent Seabrook.
     
    02:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Sudí Sutherland oznámil, že puk kompletně přešel brankovou čáru a Chicago se tak dostává do vedení. Střelcem branky je nakonec označen MICHAEL KOSTKA, jehož rána se pro Lehtonena odrazila velmi nešťastně. Asistence: Marcus Kruger, Ben Smith.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 34. Roussel (Garbutt, Jeffrey), 60. Roussel (Gončar, Garbutt) – 3. Kostka (Kruger, Smith), 13. Kane (Seabrook), 23. Saad (Shaw, Kostka), 29. Sharp (Kane, Keith), 32. Sharp (Keith, Toews), 40. Saad (Seabrook, Kane)


    Dallas Stars: Lehtonen (29. Ellis) – Dillon, Goligoski, Gončar, Jo. Benn, Oleksiak, Connauton – Ničuškin, Seguin, Ja. Benn – Garbutt, Eakin, Roussel – Chiasson, Horcoff, Cole – Peverley, Jeffrey, Whitney
    Chicago Blackhawks: Raanta (Simpson) – Seabrook, Keith, Oduya, Hjalmarsson, Kostka, Leddy – Hossa, Toews, Sharp – Kane, Handzuš, Versteeg – Morin, Shaw, Saad – Smith, Kruger, Bollig

    Rozhodca: Pochmara, Sutherland – Sharrers, Cameron

    Diváci: 12 542