NY Islanders – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Toronto – San Jose 2:4 (kon.) | Washington – Carolina 1:4 (kon.)
Columbus – Tampa Bay 1:0 (kon.) | Florida – Ottawa 2:4 (kon.) | Chicago – Dallas 3:4 (kon.)
Nashville – Vancouver 1:3 (kon.) | Edmonton – Arizona 2:6 (kon.) | Anaheim – LA Kings 2:3 (0:1 po s.n.)
koniec
Nashville Predators
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Vancouver Canucks
cz Streda 04.12.2013, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Partner:
     
    54:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Nakonec je ale přesilová hra využita a RYAN KESLER prožívá další dvoubrankový večer. D. Sedin na ose hřiště našel Garrisona, jehož pokus Mazanec opět vyrazil před sebe tak nešťastně, že důraznému Keslerovi dovolil, aby za něj dotlačil puk. Asistence: Jason Garrison, Daniel Sedin.
     
    47:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks se teď na delší dobu dokázali natlačit před Mazance a přináší jim to ovoce. Garrisonovu ránu vyrazil Mazanec pouze před sebe k RYANU KESLEROVI, jenž si ze všech hráčů na ledě počínal nejdůrazněji a vrátil vedení na stranu hostí. Asistence: Jason Garrison, Mike Santorelli.
     
    35:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Za půl minuty je však srovnáno. Hornqvist se dostal k puku sám před Luongem, místo střely ale ještě přihrál do strany COLINU WILSONOVI a ten se zakončením do prázdné branky neměl příliš starostí. Asistence: Patric Hornqvist, Roman Josi.
     
    35:24
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BRAD RICHARDSON původně před brankou hledal Weiseho, puk se k němu ale vrátil, útočník Canucks na nic neváhal a z velkého úhlu se štěstím překonal Mazance. Asistence: Dennis Weise, Jannick Hansen.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 36. Wilson (Hornqvist, Josi) – 36. Richardson (Weise, Hansen), 48. Kesler (Garrison, Santorelli), 55. Kesler (Garrison, D. Sedin)


    Nashville Predators: Mazanec (Hutton) – Josi, Jones, Ellis, Bartley, Piskula, Ekholm – Nyström, Fisher, Wilson – Stalberg, Legwand, Bourque – Smith, Cullen, Spaling – Hendricks, Gaustad, Hornqvist
    Vancouver Canucks: Luongo (Lack) – Garrison, Edler, Tanev, Hamhuis, Bieksa, Stanton – Kesler, H. Sedin, D. Sedin – Hansen, Santorelli, Higgins – Weise, Richardson, Booth – Kassian, Dalpe, Sestito

    Rozhodca: Dwyer, Sutherland – Murray, Racicot