Chabarovsk – S.Moskva 4:3 (2:0 po s.n.) | Vladivostok – Doneck 4:1 (kon.) | Novokuzneck – Dinamo Minsk 3:2 (kon.)
Novosibirsk – Záhreb 0:2 (kon.) | A. Mytišči – CSKA Moskva 2:0 (kon.) | Riga – Jaroslavľ 4:1 (kon.)
HC Slovan – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.) | Lev – Čerepovec 3:1 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
Streda 04.12.2013, 18:30 • Riga Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešné stretnutie sledovalo 6360 divákov. (20:47:23)
     
    Tak vážení priatelia máme tu koniec zápasu!
    V poslednej dvadsaťminútovke sa naplno prejavila aktivita domáceho výberu. Najprv v 50. minúte poslal domácich do vedenia Kyle Wilson, následne využil početnú prevahu 5/4 Krisjanis Redlihs, ktorý zvyšoval na 3:1 a v závere zápasu 52 sekúnd pred koncom stretnutia z trestného strieľania upravil na konečných 4:1 Miks Indrasis. Domáci si pripisujú do tabuľky 3 body, zatiaľ čo tím Jaroslavli odchádza naprázdno.

    Dovidenia aj pri ďalších prenosoch KHL.
    Želám pekný zvyšok večera.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:08
    Dinamo Riga dalo gól!

    MIKS INDRASIS okamžite po buly vyštartoval na jaroslavľskú bránu a bol faulovaný hosťujúcimi hráčmi, ktorí tohto útočníka podrazili a tak šiel na trestné strieľanie, ktoré premenil blafákom do ľavej strany a zakončením po ľade! Zdá sa, že tento zápas je už rozhodnutý.
     
    59:02
    Tak a teraz sa kvôli tejto šarvátke vylučovalo na obidvoch stranách. 4 minúty dostali hráču Kyle Wilson a Sergei Plotnikov.
     
    58:56
    A na ľade sa teraz hráči pustili do šarvátky, keď po Plotnikovom strete s Upitisom zostal na ľade ležať práve druhý menovaný, a tak sa pustil do šarvátky Sergej Konkov a Kyle Wilson.
     
    58:18
    Puk po vhadzovaní skončil len v hľadisku, a tak sa vhadzovanie opakuje, ale tentokrát už v strednom pásme.
     
    58:16
    Hráči Rigy len vyhodili puk cez všetky čiary no nakoniec to nebolo zakázané uvoľnenie, ale teraz po vyhodení puku od Ozolinša sa tomu stalo, a tak sa vhadzuje po pravici Tellqvista a domáci musia byť ostražití.
     
    57:05
    Zotov sa dokázil zbaviť obrany v útočnom pásme. Následne prihrával Staffanovi Kronwallovi, no ten nedokázal zakončovať, pretože domáci sa ku koncu zápasu viacej sťahujú do obranného pásma, a preto nemali hostia veľa priestoru na koncovku.
     
    56:03
    Mat Robinson nahadzoval na bránu hostí po Sotnieksovej prihrávke od modrej čiary. Táto strela dokázala Kolesnika trošička zaskočiť, ale gól z toho napokon nebol.
     
    55:48
    Hostia si teraz nerozumeli v rozohrávke, keď Jonas Holos vyslal zlú prihrávku na Sergeja Konkova, a tak sa dopúšťajú zakázaného uvoľnenia.
     
    55:20
    Gorokhov teraz pálil z modrej čiary no jeho projektil brankár Tellqvist s prehľadom prikryl, a tak sa vhadzuje po jeho ľavici.
     
    54:00
    Indrasis mohol teraz navýšiť vedenie domácich už na 3 góly, keď strieľal najrpv z pravého kruhu a potom spoza brány zblízka vyslal strelu na Kolesnika, no brankár Kolesnik si teraz ustrážil svoju svätyňu.
     
    51:17
    Dinamo Riga dalo gól!

    Domáci využívajú presilovú hru v tomto zápase!
    Po prihrávke od Szczechuru na modrú čiaru KRISJANIS REDLIHS, ktorý najprv naznačil strelu a zbavil sa hráča "lokomotív" a potom vyslal svižnú strelu do Kolesnikovej brány, ktorý nemal pri tejto strele žiadnu šancu, a tak domáci zvyšujú svoje vedenie!
    Asistencie si pripisujú hráči Paul Szczechura a Miks Indrasis.
     
    51:20
    Hossa mohol zvýšiť vedenie domácich, keď osamotený streiľal z medzikružia no jeho strelu zachytil Kolesnik a vyrazil ju pred bránu, kde boli hráči Rigy, ale nedokázali doraziť túto delovku.
     
    50:45
    Domáci si zahrajú presilovku. Na 2 minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Iľja Korenev.
     
    49:56
    Dinamo Riga dalo gól!

    Domáci sa dostávajú do vedenia!
    Juris Upitis pohotovo odstavil v stredon pásme jaroslavľský útok, následne pokračoval s pukom do útočného pásma. Tam vypálil z pravej strany. túto strelu dokázal ešte Kolesnik chytiť, no následnu dorážku KYLA WILSONA už nie !
    Asistenciu si pripisuje Juris Upitis.
     
    48:53
    Plotnikov vypálil z medzikružia na Tellqvista, no tento brankár domácich si dokázal ustrážiť svoju bránu.
     
    48:20
    Plotnikov prihrával po mantineli Apalkovi, ale ten puk nezachytil za bránou, a tak sa ho zmocnili domáci.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 33. Wilson (Indrasis, Hossa), 50. Wilson (Upitis), 52. K.Redlihs (Szczechura, Indrasis), 60. Indrasis (t.s.) – 30. Galimov (Kronwall, Chernikov)


    HC Dinamo Riga: Tellqvist (Cimermanis) – Ozolinš, Rekis – Robinson, Sotnieks – J. Redlihs, K. Redlihs – Upitis, Hossa, Wilson – Indrasis, Cipulis, Szczechura – Pavlovs, Bukarts, Džerins – Bicevskis, Škvorcov, Begovs
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Gorochov, Vasiljev – Pašnin, S. Kronwall – Jakovlev – Zotov, Višnevsky – Apalkov, Konkov, Plotnikov – M. Redlihs, Chlopotov, Musatov – Galimov, Petrov, Černikov – Korenev, Malcev, Kapustin

    Rozhodca: Jevgenij Romasko, Alexander Soin – Dmitrij Parfyonov, Alexander Sysujev

    Diváci: 6360