NY Islanders – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Toronto – San Jose 2:4 (kon.) | Washington – Carolina 1:4 (kon.)
Columbus – Tampa Bay 1:0 (kon.) | Florida – Ottawa 2:4 (kon.) | Chicago – Dallas 3:4 (kon.)
Nashville – Vancouver 1:3 (kon.) | Edmonton – Arizona 2:6 (kon.) | Anaheim – LA Kings 2:3 (0:1 po s.n.)
koniec
Washington Capitals
1:4 (0:1, 0:3, 1:0)
Carolina Hurricanes
cz Streda 04.12.2013, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Partner:
     
    46:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps soupeře přimáčkli před jeho branku. Peters ještě výtečně vychytal Chimeru, ale na střelu MIKA GREENA, jenž se nacházel v ideální pozici mezi kruhy, už lapačkou nedosáhl ani on. Asistence: Alexander Ovečkin a Jason Chimera.
     
    35:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    S Washingtonem je to už hodně špatné. Po střele Harrisona se kotouč od Radka Dvořáka dostal až k JIŘÍMU TLUSTÉMU, který bekhendovou ranou na vzdálenější tyč pokořil domácího gólmana – 0:4. Asistence: Radek Dvořák a Jay Harrison.
     
    34:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes využívají přesilovku a vedou již o tři branky! ANDREJ SEKERA si na modré vyměnil puk se Skinnerem a prostřelil Holtbyho, který měl zakrytý výhled. Asistence: Jeff Skinner a Eric Staal.
     
    31:18
    Carolina právě vstřelila branku!
    Po nenápadné akci je to 0:2 pro Hurikány! JEFF SKINNER si najel na dlouhou přihrávku od obránce Harrisona, podél levého mantinelu se dostal do útočného pásma a ranou zápěstím na bližší tyč zaskočil Holtbylo. Druhý gól Skinnera v utkání. Asistenci si připisuje i brankář Peters. Asistence: Jay Harrison a Justin Peters.
     
    10:21
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté vedou! Eric Staal našel zpoza branky JEFFA SKINNERA, který z velkého úhlu vypálil a kotouč propadl Holtbymu přes beton, který měl přiložený u bližší tyče, do branky. Dobrou práci odvedl i Ruutu, který domácímu gólmanovi stínil. Asistence: Eric Staal.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 47. Green (Ovečkin, Chimera) – 11. Skinner (E. Staal), 32. Skinner (Harrison, Peters), 35. Sekera (Skinner, E. Staal), 36. Tlustý (Dvořák, Harrison)


    Washington Capitals: Holtby (41. Grubauer) – Carlson, Alzner, Green, Schmidt, Strachan, Orlov – Ovečkin, Bäckström, Johansson – Brouwer, Grabovskij, Fehr – J. Ward, Beagle, Chimera – Wilson, Erat, Volpatti. Trenér: Adam Oates
    Carolina Hurricanes: Peters (C. Ward) – Hainsey, Faulk, Komisarek, Sekera, Harrison, Bellemore – Ruutu, E. Staal, Skinner – Dwyer, J. Staal, Tlustý – Lindholm, Nash, Gerbe – Dvořák, Malhotra, Bowman. Trenér: Kirk Müller

    Rozhodca: Pollock, Watson – Nansen, Pancich

    Diváci: 18506