Toronto – Washington 2:1 (2:1 po s.n.) | Montreal – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 2:4 (kon.)
Philadelphia – NY Islanders 5:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 6:1 (kon.) | Nashville – NY Rangers 0:2 (kon.)
Arizona – Anaheim 2:4 (kon.) | Vancouver – Chicago 1:2 (kon.) | LA Kings – Colorado 0:1 (po pr.)
San Jose – NJ Devils 2:1 (kon.) | Carolina – Ottawa 4:1 (kon.) | Buffalo – Detroit 1:3 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Detroit Red Wings
cz Nedeľa 24.11.2013, 23:15 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Partner:
     
    59:11
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tento tah jim ale rozhodně nevyšel podle představ a hosté definitivně rozhodují dnešní utkání. Franzen nejprve branku netrefil, poté ale připravil pohodlný gól před prázdnou branku pro DANIELA ALFREDSSONA – 1:3! Asistence: Johan Franzen.
     
    51:42
    Detroit právě vstřelil branku!
    A máme zde zhruba osm minut před koncem hotovou zápletku dnešního duelu! Přesilová hra se zatím Detroitu příliš nedařila, Zetterberg se rozhodl sám zavést puk do útočné třetiny. Následně posunul puk na pravou stranu na JOHANA FRANZENA, který o Ehrhoffovu nohu překonal Millera – 1:2! Asistence: Henrik Zetterberg a Nicklas Kronwall.
     
    20:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to bránění těsného náskoku Buffalo příliš dlouho nevydrželo! Po třiceti vteřinách druhé části se ke kotouči v útočné třetině dostal DARREN HELM a přesným zakončením prostřelil poprvé v zápase Millera – 1:1! Asistence: Daniel Alfredsson a Justin Abdelkader.
     
    07:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    Máme zde první branku dnešního zápasu! Abdelkader udělal hrubou chybu v rozehrávce, nabídl v obranném pásmu puk soupeři, který jeho zaváhání potrestal! Drew Stafford poslal kotouč na CODYHO HODGSONA, který udělal kličku Gustavssonovi a poté doklepl puk do prázdné branky – 1:0! Asistence: Drew Stafford.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 8. Hodgson (Stafford) – 21. Helm (Alfredsson, Abdelkader), 52. Franzen (Zetterberg, Kronwall), 60. Alfredsson (Franzen)


    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) – Sulzer, Ehrhoff, Myers, Tallinder, McBain, McNabb – Stafford, Hodgson, Moulson – Ennis, Ott, Leino – Adam, Girgensons, Grigorjenko – Foligno, Flynn, Tropp
    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Ericsson, Kronwall, Smith, Quincey, Lashoff, Kindl – Nyquist, Zetterberg, Franzen – Alfredsson, Weiss, Cleary – Abdelkader, Helm, Tatar – Samuelsson, Andersson, Miller

    Rozhodca: Charron, Leggo – Nowak, Driscoll