Mladá Boleslav – Motor ČB 3:2 (kon.) | Most – Třebíč 3:5 (kon.) | Benátky n/J – Šumperk 3:4 (po pr.)
Jihlava – Kadaň 6:2 (kon.) | Havířov – Olomouc 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.)
Beroun – Litoměřice 3:4 (1:2 po s.n.)
koniec
BK Mladá Boleslav
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
cz Streda 20.11.2013, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    47:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Střela ZDEŇKA ONDŘEJE prošla kolem Valentova betonu a od hrany tyčky se odrazila do klece. Hosté využívají přesilovku a opět snižují. Asistence: Petr Šachl, Tomáš Prokop.
     
    41:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A právě PAVEL MUSIL se také prosazuje! Za Kůdelova záda tečoval střelu Mikulíka. Asistence: Milan Mikulík, Tomáš Klimenta.
     
    39:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Čtyřicet sekund před koncem druhé třetiny hosté snižují. Ve dvojnásobné přesilovce tečoval puk za Valentova záda VÁCLAV SKUHRAVÝ. Asistence: Luboš Rob, Radek Prokeš.
     
    24:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A tohle je také akce, kterou už boleslavské publikum dobře zná! TOMÁŠ KLIMENTA to rozjel přes celé hřiště a střelou a následným došťouchnutím dostal puk do sítě. Asistence: Milan Toman.
     
    22:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Skoro se chce říct, že tohle snad ani domácí nemohli chtít, opak je ale pravdou – tohle je dobře nacvičená akce a s návratem Pojkara jsou očividně zpátky i tyhle branky. Právě boleslavský obránce totiž vyslal na branku dělovku, kterou MILAN MIKULÍK přesným nastavením hole poslal požadovaným směrem. Asistence: David Pojkar, Tomáš Klimenta.

    Jitka Čechová

    Góly a asistencie: 23. Mikulík (Pojkar, Klimenta), 25. Klimenta (Toman), 42. Musil (Mikulík, Klimenta) – 40. Skuhravý (Rob, Prokeš), 48. Ondřej (Šachl, Prokop)


    BK Mladá Boleslav: Valent (Will) – Němeček, Toman, Ovčačík, Jindra, Protivný, Pojkar, Kurka – Nouza, Výborný, Lenc – Mikulík, Broš, Klimenta – Musil, Vrbata, Starý – Jiránek, Loskot, Rys
    Banes Motor České Budějovice: Kůdela (Halmoši) – Novák, Kříž, Chmelíř, Pavlíček, Prokop, Moravec, Kotaška – Kotalík, Třetina, Skuhravý – Ondřej, Šachl, Kuchejda – Ferebauer, Vaniš, Bárta – Prokeš, Rob, Šperger – Přibyl

    Rozhodca: Schmejkal, Škrobák – Beneš, Krátký