Spišská N. Ves – Košice 5:4 (kon.) | Nitra – Trenčín 1:5 (kon.) | Topoľčany – Žilina 1:2 (1:2 po s.n.)
Zvolen – HC Slovan 2:1 (kon.) | B. Bystrica – Skalica 3:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Streda 20.11.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej dvadsaťminútovke síce zabrali popradskí juniori naplno, no už napokon nedokázali vyrovnať gólový účet tohto stretnutia. Za domácich sa presadila dvojica Vojsovič a Štrauch počas presilových hier a za hostí skóroval v tretej tretine kapitán Erik Janček.

    Liptáci si po dobrom výkone odnášajú z Popradu tri body, zatiaľčo hokejisti domáceho klubu ostávajú bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:14:36)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:46
    Spoza pravého kruhu tvrdo pálil hosťujúci Bača, no jeho delovku napokon gólman Sedlačko videl veľmi dobre a puk dokázal svojimi rukami vyraziť na ochrannú sieť.
     
    59:07
    V priestore pri trestných laviciach došlo k potýčke medzi hosťujúcim Števuliakom a domácim Hrehorčákom! Vyhral domáci Hrehorčák, ktorý obdržal trest 2+2+10 minút za hrubosť, Hosťujúci Števuliak obišiel s trestom 2+10 minút za hrubosť.
     
    58:53
    Na oboch stranách to vyzerá tak, že tento zápas sa už iba dohráva. Uvidíme však, či sa jednému alebo druhému tímu podarí ešte niečo vymyslieť.
     
    58:21
    Kramár nahodil puk na zadný mantinel, kde ho chcel dokorčuľovať Štrauch, no ten bol napokon neúspešný, keďže o puk proti svojim súperom prišiel.
     
    57:32
    Ženčuch sa dostal do dobrej gólovej šance na pravom krídle, no po peknej prihrávke od Jenča napokon trafil len výstroj dobre presunutého gólmana Púteca!
     
    56:49
    Hostia sa snažili dostať do útočného pásma, no napokon si mierne nerozumeli a previnili sa len postavením mimo hry. Vhadzovať sa bude teda v strednom pásme.
     
    56:27
    Popradskí juniori si opäť mierne nerozumeli a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Sedlačkom.
     
    55:50
    Po peknej strele od domáceho Ženčucha z ľavej strany sa k puku dostal až gólman Pútec, ktorý zachytil puk vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    55:26
    Liptáci si opäť mierne nerozumeli a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Pútecom – konkrétne po jeho pravici.
     
    54:56
    Poprad dal gól!
    Popradčania dokázali skórovať v presilovej hre a znižujú náskok svojich súperov na dva góly! Po skvelej prihrávke od Hrehorčáka z ľavej strany sa k puku v medzikruží dostal ANDREAS ŠTRAUCH, ktorý svojou strelou švihom umiestnil puk nechytateľne k pravej žŕdke liptáckej brány. Asistencie si pripisujú hráči Peter Hrehorčák a Denis Šterbák.
     
    54:23
    Po parádnej prihrávke z ľavej strany od Kramára sa k zakončeniu na pravej strane dostal Vojsovič, no ten napokon svojim dviháčikom prestrelil hosťujúcu bránu o pár centimetrov!
     
    53:58
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť hosťujúci Bača.
     
    53:24
    Po pravom krídle sa do útoku dostal domáci Štrauch, no následne narazil na pozorného obrancu Filipa Danka, ktorý ho od puku v poslednej chvíli odstavil.
     
    52:53
    Liptáci sú s pukom usadení v útočnom pásme, kde si ho veľmi dobre prihrávajú, no zatiaľ sa im veľmi nedarí zakončovať. Popradská defenzíva sa bráni naozaj veľmi dobre.
     
    52:22
    Popradskí juniori hrajú už v plnom počte a ihneď sa previnli zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Sedlačkom.
     
    51:51
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde sa oba tímy snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no ani jeden z nich sa nedokáže dostať do útočného pásma.
     
    51:25
    Hosťujúci Janček nahodil puk z pravej strany na zadný mantinel, no následne sa k nemu dostali len popradskí obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 42. Vojsovič (Hrehorčák, Kramár), 55. Štrauch (Hrehorčák, D. Šterbák) – 8. Brezniak (Sukeľ, Žiak), 14. Janček (Lištiak, F. Danko), 40. Brezniak (Kučera, Sukeľ), 44. Janček (Števuliak, Janči)


    HK Poprad: Sedlačko (Luba) – Kramár, D. Šterbák, Babinský, Kasanický, Varholík, Krmenčík, Bjalončík, Mihalko – Štrauch, Vojsovič ("A"), Tomečko – J. Lapšanský, Sawicki, Hrehorčák ("C") – Ďurčo, Jenčo, Ženčuch ("A") – Paczkowski, Toma, Kasaj.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Bača, F. Danko, Janči, S. Danko, Kučera ("A"), Pida, Škandera – Janček ("C"), Lištiak, Števuliak – Žiak, Brezniak ("A"), Sukeľ – Potocký, Kabáč, A. Laco – Furdek.

    Rozhodca: Tomáš Orolin – René Šoltés, Adam Štofančík

    Diváci: 255