Mladá Boleslav – Motor ČB 3:2 (kon.) | Most – Třebíč 3:5 (kon.) | Benátky n/J – Šumperk 3:4 (po pr.)
Jihlava – Kadaň 6:2 (kon.) | Havířov – Olomouc 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.)
Beroun – Litoměřice 3:4 (1:2 po s.n.)
koniec
HC Dukla Jihlava
6:2 (3:0, 2:0, 1:2)
SK Kadaň
cz Streda 20.11.2013, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    S konstatováním, že Dukla Jihlava porazila Sportovní klub Kadaň poměrem 6:2 se z Horáckého zimního stadionu loučí a pěkný večer přeje Tomáš Lysý. (20:26:22)
     
    Viditelně dojatý Michal Důras teď děkuje všem fanouškům Jihlavy, kteří mu hromově zpívají: Míša má narozeniny...
     
    Ve třetí třetině vstřelila Kadaň během několika minut dva góly a možná ještě trošku pomýšlela na zdramatizování zápasu. Jenže střela Čápa od modré v přesilovce veškeré snažení Severočechů utnula.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Na konci zápasu se ještě prezentoval tvrdou střelou od modré Pelc. Rittich vyráží betony.
     
    59:35
    Zakázané uvolnění Dukly.
     
    59:25
    V situaci dva na jednoho už už čekal Michal Důras přihrávku od Michala Veleckého, jenže ta přišla o chvilku později, než by si Důras přál.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:59
    Střela Čachotského z mezikruží končí na výborném Strmeňovi.
     
    57:36
    Dobrovolný výborně předvídal rozehrávku po mantinelu, přebruslil stoického beka hostů, sebral puk a přihrál ho napříč útočným pásmem na pravý kruh, kde byl zcela volný Martin Kuřítko. Ten z první trestuhodně míjí.
     
    56:38
    Utkání se již v pohodě dohrává. Dukla kontroluje vedení, na ledě se bojuje o puk ve středním pásmu.
     
    55:41
    Údaje pro všechny přítomné zástupce médií: Dnešnímu utkání přihlíží 1512 diváků. Děkujeme.
     
    55:25
    Po střele Mazance z modré se k dorážce prodíral Gajovský. Rittich raději puk podržel a bude se vzahovat před jeho brankou.
     
    55:18
    Ofsajd hostů.
     
    55:00
    Jakub Kadlec se vydal na výlet po pravé straně, který zakončil bekhendovou střelou z blízkosti Strmeně. Ten zasahovat nemusel, puk šel vedle.
     
    53:19
    Hosté dohráli útok a pokusili se vyšťourat puk z výstroje Davida Ritticha. Nikola Gajovský byl nejaktivnější, což se nelíbilo obráncům Dukly a před brankou vznikla menší mela. Z té vyjel Rittich jako vítěz, když nechal hráče, ať si mezi sebou lehce vyřídí účty, zatímco on si vybruslil až k pravému kruhu.
     
    52:56
    Radek Hubáček vystřelil z pravého kruhu, Jan Strmeň vyrazil puk jen před sebe, kde stál Michal Důras. Ten z dorážky trefil tyčku.
     
    52:31
    Pokud hosté po dvou gólech ve třetí třetině ještě na dramatizaci zápasu, nyní už se zdá být vše jasné.
     
    51:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jak jednoduše se dá využít přesilová hra, ukázali domácí během sedmi vteřin. Po vyhraném buly poslal Zeman puk na modrou, kde stál ZDENĚK ČÁP (1+5). Ten si počkal, až před Strmeně najedou clonící hráči, vystřelil a puk se zastavil až v síti. Druhá využitá přesilová hra Dukly v tomto zápase. Asistence: Adam Zeman (16+5), Tomáš Kaláb (3+4).
     
    51:01
    Bude se vylučovat. Ivo Crhák (KAD) trefil ve středním pásmu trochu zbytečně Důrase a dostává za to dvě minuty – krosček. Následně si chtěl ještě s útočníkem Dukly něco vyřídit, ale ten nestál o žádné debaty. Na vyloučení: 1-7.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 5. Zeman (Čachotský, Čáp), 6. Čachotský (Haluza), 7. Hubáček (Důras, Velecký), 23. Kadlec (Střecha, Kuřítko), 29. Velecký (Hubáček, Důras), 52. Čáp (Zeman, Kaláb) – 41. Opalek (Charousek, Gajovský), 46. Mazanec (Chlouba)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Čáp, Kaláb, Dobrovolný, Kotvan, Mocek, Podlipnik, Štebih – Čachotský, Zeman, Haluza, Důras, Hubáček, Velecký – Kadlec, Střecha, Kuřítko – Mikeš, Malec, Vysloužil. Trenér: Petr Vlk
    SK Kadaň: Kostúr (23. Strmeň) – Opalek, Mazanec, Kopáč, Szakal, Bartejs, Stehlík, Havel, Pelc – Ton, Charousek, Gajovský – Hanták, Chlouba, Račuk – Hlava, Lehnert, Hammerbauer – Novák, Chrpa, Crhák. Trenér: Karel Soudek

    Rozhodca: Michal Talpa – Tomáš Klein, Jan Toman

    Diváci: 1512