Spišská N. Ves – SR 18 8:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Bardejov 2:7 (kon.) | Trnava – Michalovce 1:0 (kon.)
Prešov – Senica 2:3 (po pr.) | Detva – Pov. Bystrica 10:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:7 (2:1, 0:5, 0:1)
HK Bardejov
Streda 20.11.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    Skončil sa nám tak zápas 21. kola, v ktorom Liptovský Mikuláš nestačil na svojho súpera z Bardejova, ktorému podľahol 2:7.

    V dnešnom zápase sme videli v podstate jednoznačnú záležitosť, keďže hostia vyhrali zaslúžene 2:7. Po prvej tretine by sa ešte zdalo, že to bude dráma, keďže domáci vyhrali 2:1, ale nakoniec je tomu inak, keď hostia Liptákov pochovali, tak povediac v druhej tretine, ktorú vyhrali 0:5. (19:06:45)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Posledné sekundy dnešného zápasu. Liptovský Mikuláš drží puk v strednom pásme. Vyzerá to tak, že pre dnešok je už naozaj rozhodnuté.
     
    57:25
    Dnešný zápas sa nám už len naozaj dohráva. Individuálne to skúsil stredom Macík, ale ten neuspel. Hra sa síce dostala do útočného pásma domácich, ale tam sa bojuje iba o puk v okolí mantinelov.
     
    56:44
    Aktuálne sa nám vhadzuje v útočnom pásme Liptovského Mikuláša. Po vyhratom buly sa snažil zakončiť Sajko, lenže jeho pokus nebol z tých najlepších.
     
    55:38
    V posledných minútach dnešného zápasu sa hrá prevažne v útočnom pásme domácich. Poliaček sa dostal do úniku, ale jeho pokus zlikvidoval brankár Andreanin.
     
    53:35
    Po dlhšom čase sa zrodila nejaká šanca aj v mikulášskych radoch. Sajko zakončil z ľavej strany, jeho pokus však skončil iba na pravej tyči.
     
    51:05
    Bardejov dal gól!
    V tretej tretine sme sa dočkali taktiež gólu. Hostia udreli aj teraz, keď sa pred bránou ocitol voľný ERIK BELUŠÁR, ktorý ani na teraz nezaváhal. Asistencia: Martin Krčula.
     
    49:23
    Liptovský Mikuláš to skúsil aspoň strelecky, tým by zmenšil náskok súpera. Po tom ako sa hráči domácich dostali do útoku prišlo zakončenie v podaní Bokroša, ktorý mieril presne na brankára.
     
    48:00
    Strelecký pokus registrujeme aj na druhej strane, keď pozornosť brankára vyskúšal Gmitter, ktorý pálil iba do betónov Duchoňa.
     
    47:30
    Matejka prenikol po pravej strane, kde sa snažil niečo zaujímavé vymyslieť. Všetko to skončilo iba strelou z ľavej strany, ktorá nebola presná a skončila mimo brány.
     
    46:50
    V posledných sekundách sa nám naozaj na ľadovej ploche nič vážne nedeje. Hrá sa hokej zo strany na stranu bez žiadnej väčšej šance.
     
    45:59
    Na pár sekúnd sa nám v Liptovskom Mikuláši nehrá, pretože o slovo sa prihlásili aj domáci fanúšikovia, ktorí vyslali na ľad pár bielych kotúčov. Rozhodcovské trio tak upratuje ľadovú plochu.
     
    44:25
    Vyzerá to tak, že zápas sa už iba dohráva. Liptovský Mikuláš sa ešte, kde tu snaží dostať do útoku, ale skóre sa mu nedarí znížiť. Na teraz to skúsil Macík, ale jeho pokus minul bránu.
     
    43:25
    Liptovský Mikuláš sa dostáva do ďalších streleckých šancí, ale skóre sa nám nemení. Po pravej strane sa síce snažil preniknúť Poliaček, ale jeho snaženie skončilo aspoň strelou priamo na brankára.
     
    42:40
    Liptovský Mikuláš sa dostal do útoku, ale Bartík strelou z otočky minul bránu súpera. Vyzerá to tak, že sa bude nakoniec vylučovať na strane hostí.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:32.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 15. Bartík (Macík, Mach), 16. Nitriansky – 2. Slovák (Dancsák, Poláček), 22. Gmitter (Matis), 23. Česelka (Dancsák, Zorvan), 26. Ščurko (Kramár), 34. Hričina (Vaško, Takáč), 36. Belušár (Matis, Kramár), 52. Belušár (Krčula)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Marcinko, Mezovský, Roháč, Bokroš, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Broska, Mach, Macík, Kubovčík, Bartík, Bača, Devečka, Leskovianský.
    HK Bardejov: Andreanin (Krochta) – Valentín, Krčula, Kramar, Takáč, Slimák, Gmitter, Vaško, Belušar, Polaček, Dancsák, Gajdoš, Zorvan, Chovan, Sčurko, Hopkovič, Česelka, Hričina, Hajnik, Šimčák, Matis, Slovák.