Las Palmas – Atlético Madrid 1:5 (kon.) | Espanyol – Leganés 0:1 (kon.) | Eibar – Bilbao 0:1 (kon.)
Getafe – Sevilla 0:1 (kon.) | Real Madrid – Valencia 2:2 (kon.)
koniec
Real Madrid
2:2 (1:1)
Valencia CF
Nedeľa 27.08.2017, 22:15 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • Španielska LaLiga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
    90+2. Karim Benzema (REA)
     
    90+2
    Obrovská smola na strane domácich. Daniel Carvajal sa presadil na pravej strane, poslal center do šestnástky súpera, ale Karim Benzema trafil len pravú žrď. Francúz sa pretlačil cez Nacha Vidala, ale skvelý zákrok previedol Neto.
     
    90+2
    Snáď posledným potrestaným hráčom v dnešnom zápase je taliansky útočník Simome Zaza, ktorý to prehnal v osobnom súboji s Casemirom.
    88. Karim Benzema (REA)
     
    88
    Karim Benzema zahodil ďalšiu gólovú šancu. Marco Asensio potiahol akciu po ľavej strane a poslal loptu pred bránu. Tam si nabehol spomínaný Francúz, no snáď zo siedmich metrov minul bránu súpera.
     
    88
    A máme tu ďalšie striedanie, tentokrát na strane Valencie. Na ihrisko prichádza Santiago Mina, ktorý nahradí útočníka Rodriga. Hosťujúci tréner jasne posilňuje svoju defenzívu.
     
    85
    Posledné striedanie na strane domáceho tímu. Ako posledný sa na trávnik dostane mladý útočník Borja Mayoral a naopak v dnešnom zápase končí Toni Kroos.
     
    84
    A máme tu ďalšie kartové napomenutie. Tentokrát hlavný rozhodca udeľuje žltú kartu striedajúcemu chorvátskemu záložníkovi Mateovi Kovačićovi. Navyše, po gólovom momente dostal žltú kartu za nešportové správanie aj Carlos Soler.
    83. Marco Asensio (REA) - 2:2
     
    83
    Real Madrid dal gól! Domáci futbalisti rýchlo reagujú na vedúci gól svojho súpera. Exekútorom priameho kopu bol MARCO ASENSIO a strelou na brankárovu stranu prekvapil Neta. Ten si nepostavil múr práve najlepšie a domáci hráč to nekompromisne využil.
     
    83
    Ešte pred rozohraním priameho kopu tu máme striedanie na strane hostí. Na trávnik prichádza Nacho Gil a pre dnešok má odpracované krajný obranca Toni Lato.
     
    81
    Domáci futbalisti budú mať šancu vyrovnať skóre zápasu, pretože prakticky na hranici šestnástky fauloval Matea Kovačića hosťujúci Rodrigo. Navyše, jeho zákrok sa nezaobišiel bez žltej karty.
    77. Geoffrey Kondogbia (VAL) - 1:2
     
    77
    Valencia dala gól! Obrovský šok domácich fanúšikov na Estadio Santiago Bernabéu. Futbalisti Valencie otáčajú priebeh zápasu. Po akcii z ľavej strany posunul Rodrigo loptu na číhajúceho GEOFFREYA KONDOGBIU a ten presnou strelou k žrdi posiela hostí do vedenia.
     
    75
    Prvýkrát v zápase striedajú aj futbalisti Valencie. Na trávnik prichádza s ochrannou maskou na tvári Nacho Vidal a na lavičku náhradníkov už smeruje Martín Montoya.
     
    74
    Gareth Bale v dnešnom zápase dohral. Jeho výkon nebol najpresvedčivejší, a tak ho Zinedine Zidane posiela na striedačku. Namiesto neho posiela do hry Lucasa Vázqueza.
     
    73
    Exekútorom priameho kopu z dobrej pozície bol Dani Parejo. Dokázal obstreliť početný múr, no jeho strelu smerujúcu pod brvno dokázal vyraziť na rohový kop brankár Keylor Navas.
     
    72
    Dnešný zápas je skutočne veľmi nervózny a v druhom polčase vidíme množstvo nedovolených zákrokov. Pred vlastnou šestnástkou fauloval Daniel Carvajal a je ďalším potrestaným hráčom žltou kartou.
     
    67
    Dani Parejo išiel teraz veľmi tvrdo do súboja s Tonim Kroosom a zaslúžene dostáva žltú kartu. Následne spoza šestnástky vystrelil Luka Modrić, no jeho pokus vyráža Neto.
     
    60
    Ani na konci hodiny hry sa domáci nepresadili po priamom kope, ktorý zahral Toni Kroos. Následne sa hostia dostali do rýchleho brejku a ručnú brzdu musel za cenu karty zatiahnuť Casemiro.
     
    54
    Pred niekoľkými minútami si Nacho Fernández počínal čisto v súboji so Simonem Zazom. Tentokrát bol ale príliš dôrazný a hlavný rozhodca ho za to odmenil žltou kartou.
     
    49
    Rozhodca David Fernández Borbalán prvýkrát siaha do svojho vrecka. Napomínaným hráčom je Martín Montoya, ktorý si počínal nedovolene v súboji s unikajúcim Marcelom.
     
    46
    Francúzsky tréner Zinedine Zidane urobil počas prestávky jednu zmenu vo svojej zostave. Isco má pre dnešok odpracované a na jeho miesto prichádza chorvátsky záložník Mateo Kovačić.
     
    43
    Obrovská šanca na strane domáceho tímu. Gareth Bale sa presadil na ľavej strany, v pokutovom území našiel osamoteného Karima Benzemu, no ten snáď zo štyroch metrov prestrelil bránu. Tak toto bolo obrovské zlyhanie domáceho útočníka.
     
    36
    Dani Parejo poslal od rohovej zástavky loptu len do rukavíc Keylora Navasa. Ten následne rozohral rýchly brejk, hoci ho atakoval Simone Zaza. Domáci dostali výhodu, z hranice šestnástky strieľal Karim Benzema, ale Neto pravou rukou vyrazil loptu na roh.
    18. Carlos Soler (VAL) - 1:1
     
    18
    Valencia dala gól! Domáci futbalisti boli teraz pri bránení veľmi pasívni a Keylor Navas musí vyťahovať loptu zo svojej brány. Toni Lato vbehol do šestnástky, prízemným pasom z ľavej strany našiel osamoteného CARLOSA SOLERA a ten z tesnej blízkosti prekonal Kostaričana.
    10. Marco Asensio (REA) - 1:0
     
    10
    Real Madrid dal gól! Hostia sa zbytočne hrali so svojou rozohrávkou a pykajú za to inkasovaným gólom. Ich prihrávky vystihol mladý MARCO ASENSIO, následne si loptu potiahol bližšie smerom k bráne a peknou technickou strelou z hranice šestnástky prekonal Neta.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 10. Asensio, 83. Asensio – 18. Soler, 77. Kondogbia

    Karty:   54. Nacho Fernández (REA), 60. Casemiro (REA), 72. Carvajal (REA), 84. Kovačić (REA) – 49. Montoya (VAL), 67. Parejo (VAL), 81. Rodrigo (VAL), 84. Soler (VAL), 90+2. Zaza (VAL)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 11:2. Rohy: 13:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 12:12.
    Real Madrid: Navas – Carvajal, Casemiro, Nacho Fernández, Marcelo – Kroos (85. Mayoral), Modrić, Isco (46. Kovačić) – Bale (74. L. Vázquez), Benzema, Asensio.
    Náhradníci: Casilla – D. Ceballos, Hernández, Kovačić, M. Llorente, L. Vázquez, Mayoral.

    Valencia CF: Neto – Montoya (75. Vidal), Vezo, Murillo, Lato (83. Gil) – Soler, Parejo, Kondogbia, Gayá – Rodrigo (88. S. Mina), Zaza.
    Náhradníci: Doménech – Gil, Jiménez, Nemanja Maksimović, Medrán, S. Mina, Vidal.

    Rozhodca: David Fernández Borbalán