Las Palmas – Atlético Madrid 1:5 (kon.) | Espanyol – Leganés 0:1 (kon.) | Eibar – Bilbao 0:1 (kon.)
Getafe – Sevilla 0:1 (kon.) | Real Madrid – Valencia 2:2 (kon.)
koniec
Getafe CF
0:1 (0:0)
FC Sevilla
Nedeľa 27.08.2017, 20:15 • Coliseum Alfonsa Péreza • Španielska LaLiga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Máme tu záverečný hvizd, ktorým sa dnešný duel končí. V ňom dokázala vsietiť gól len Sevilla zásluhou Gansa v 84. minúte. Zápas to bol z hľadiska atraktivity veľmi slabý, no napriek tomu nám oba celky ukázali zopár zaujímavých príležitostí. Oba celky sa snažili kontrolovať priebeh hry a držať loptu na svojich kopačkách tak dlho, ako to len išlo. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (22:06:55)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:2.
    Střely mimo: 8:3.
    Rohy: 7:5.
    Ofsajdy: 3:3.
    Fauly: 20:10.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Rohový kop napokon neletí do pokutového územia. Nolito si vybral krátku prihrávku atak môže jeho tím aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.
    90+2. Luis Muriel (SEV)
     
    90+2
    Luis Muriel so sľubnou strelou do ľavého dolného rohu po nádhernej individuálnej akcii. Guaita fantastickým zákrokom nedovolil, aby pokus skončil v sieti. Lopta ide do zámedzia a nasleduje rohový kop. Sevilla so šancou ohroziť bránku súpera.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v druhom polčase nadstaviť ešte tri minútky navyše.
     
    89
    Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 10039 platiacich divákov.
     
    88
    Amath Diedhiou skúsil šťastie strelou z hranice veľkého vápna, ale zakončenie putuje vedľa ľavej žrde. Nasledovať bude odkop od bránky Sevilly. Je viac ako jasné, že sa Rico s rozohrávkou nebude veľmi ponáhlať.
     
    87
    Domáci celok sa po inkasovanom góle na dlhší čas usadil na polovici súpera, kde si vytvárajú menší tlak. Nechajme sa prekvapiť ako s tým vynaložia a či sa im v závere stretnutia podarí vyrovnať.
     
    86
    Centrovaná lopta po rohovom kope síce prepadla v šestnástke súpera, ale nie do miest, kde stáli pripravený hráči Getafe. Loptu si pohodlne prevzal Rico, ktorý zbiera cenné sekundy v prospech svojho tímu.
     
    85
    Precíznu prihrávku do šestnástky dostal Jorge Molina a vyslal z prvej sľubný pokus smerom do ľavej časti siete. Pokus je ale zablokovaný. Môže za to Sergio Rico a jeho parádny zákrok! Tím Getafe dostal možnosť zahrať rohový kop.
     
    85
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Markel Bergara, prichádza Ángel Rodríguez.
    84. Ganso (SEV) - 0:1
     
    84
    Sevilla dala gól!
    Predsalen sme sa dočkali. Gabriel Mercado poslal do šestnástky súpera prízemný center, do ktorého vložil nohu nabiehajúci Ganso, ktorý svojim presným zásahom otvára stav dnešného stretnutia. 0:1!
     
    83
    Pizzaro dlhým pasom hľadal niekoho lepšie postaveného v útoku. Jeho prihrávka bola pridlhá a našla len osamoteného obrancu súpera.
     
    82
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Mauro Arambarri, prichádza Sergio Mora.
     
    81
    Nolito sa s loptou nachádzal na hranici veľkého vápna, kde nasadil jasličky jednému z obrancov súpera s cieľom vytvoriť streleckú pozíciu pre svojho spoluhráča. Pri lopte bol ako prvý Guaita, ktorý loptu zachytil.
     
    80
    Francisco Portillo s hrubým zákrokom. Rozhodca zapískal faul a nariadil štandardnú situáciu.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 84. Ganso

    Karty:   75. Sarabia (SEV)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 20:10.
    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Dakonam, Cala, Antunes – Arambarri (82. Mora), Bergara (85. Á. Rodríguez), Fajr, Ndiaye – Šibasaki (70. Portillo), J. Molina (C).
    Náhradníci: E. Martínez – Bruno González, Á. Rodríguez, Portillo, Mora, Molinero, Chuli.

    FC Sevilla: S. Rico – Mercado, Kjaer, Pareja (C) (46. Lenglet), Escudero – Pizarro – Navas, Ganso, Krohn-Dehli (69. Sarabia), Nolito – Ben Yedder (64. Muriel).
    Náhradníci: Juan Soriano – Corchia, Lenglet, W. Montoya, Sarabia, Correa, Muriel.

    Rozhodca: Mallenco

    Diváci: 10039