Guingamp – Štrasburg 2:0 (kon.) | Angers – Lille 1:1 (kon.) | Monaco – Marseille 6:1 (kon.)
koniec
AS Monaco
6:1 (4:0)
Olympique Marseille
Nedeľa 27.08.2017, 21:00 • Stade Louis-II, Monaco • Ligue 1 Uber Eats • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Hlavný rozhodca nepridával ani jednu minútu navyše, pretože by to bolo zbytočné. Monaco od úvodu vybehlo na svojho súpera a do prestávky si vypracovalo štvorgólový náskok, keď sa presadili Glik, Diakhaby a dvakrát Falcao. V druhom dejstve pridal ďalší presný zásah Sidibé, no hostia rýchlo odpovedali vďaka Cabellovi. To bolo zo strany Marseille všetko, naopak domáci ešte poistili svoj triumf premenou penaltou v podaní Fabinha. (22:53:20)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Aktívny Marcos Rony Lopes prudko odcentroval do pokutového územia, kde vletel Guido Carrillo. Loptu však nedokázal zasiahnuť.
     
    88
    Záver stretnutia je pokojný, pretože už o nič nejde. Domáci dnes jasne prevýšili svojho súpera a teraz pokojne kombinujú na vlastnej polovici.
     
    87
    Monaco a PSG ukazujú, že sú momentálne inde ako ich súperi vo francúzskej najvyššej súťaži. Oba tímy nastrieľali v štyroch dueloch štrnásť gólov.
     
    85
    Marcos Rony Lopes predviedol peknú individuálnu akciu, prešiel cez brániacich hráčov a vystrelil spoza šestnástky. Loptu však poslal mimo brány.
     
    84
    Florian Thauvin mal na ľavom krídle úplne voľného spoluhráča, ale zvolil sebecké zakončenie a ľavačkou netrafil bránu.
     
    83
    Marcos Rony Lopes využil voľný priestor na pravom krídle, prihral na hranicu šestnástky Tielemansovi a ten preveril Mandandu.
     
    82
    Olympique Marseille predviedol v prvých troch ligových zápasoch kvalitnú defenzívu, keď inkasoval jediný gól. Dnes však dostal poriadny výprask.
     
    80
    V posledných minútach je hra rozkúskovaná. Domáci tréner urobil posledné striedanie dnešného duelu. Dohral Djibril Sidibé, na jeho miesto naskočil Almamy Touré.
    79. Fabinho (ASM) - 6:1
     
    79
    Monaco dáva gól! Tentoraz si postavil loptu na biely bod FABINHO, ktorý ukázal dobrú kopaciu techniku a umiestnil loptu presne k žrdi.
    78. Jorge (ASM)
     
    78
    Radamel Falcao môže ľutovať, pretože by dostal šancu na hetrik. Hlavný rozhodca totiž doprial domácim ďalšiu penaltu.
     
    77
    Striedanie vidíme aj na domácej strane. Dvojgólový Radamel Falcao prenechal kapitánsku pásku brankárovi Subašićovi, pretože ho vymenil Guido Carrillo.
     
    77
    Olympique Marseille urobil poslednú zmenu v dnešnom stretnutí. Z ihriska odišiel Morgan Sanson, ktorého nahradil André Anguissa.
     
    76
    Hostia dosiahli aspoň čestný úspech. Pomohla im k tomu aj benevolentná defenzíva Monaca, ktorá v závere zápasu ubrala z dôrazu.
     
    75
    Marseille dal gól! Hostia pôsobili rezignovane, ale z ničoho nič udreli. Florian Thauvin strieľanou prihrávkou našiel na opačnej strane pokutového územia RÉMYHO CABELLU, ktorý poslal loptu do prázdnej brány.
    Rémy Cabella (OMA) - 5:1

    Tomáš Lengyel

    Góly: 2. Glik, 20. Falcao (pen.), 34. Falcao, 45. Diakhaby, 68. Sidibé, 79. Fabinho (pen.) – 75. Cabella

    Karty:   28. Glik (ASM) – 4. M. Sanson (OMA), 34. Gustavo (OMA), 43. Hubočan (OMA)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:14.
    AS Monaco: Subašić – Sidibé (80. A. Touré), Glik, Jemerson, Jorge – Rony Lopes, Moutinho, Fabinho, Lemar – Diakhaby (62. Tielemans), Falcao (C) (77. Carrillo).
    Náhradníci: Benaglio – Raggi, A. Touré, Tielemans, R. Ghezzal, Mbappé, Carrillo.

    Olympique Marseille: Mandanda – Sakaj, Hubočan, Rolando (C), M. Dória (46. Maxime López), Amavi (46. Cabella) – Sertic, M. Sanson (77. Anguissa), Gustavo – Thauvin, Germain.
    Náhradníci: Pelé – Evra, Maxime López, Cabella, B. Sarr, Anguissa, Sari.