Guingamp – Štrasburg 2:0 (kon.) | Angers – Lille 1:1 (kon.) | Monaco – Marseille 6:1 (kon.)
koniec
AS Monaco
6:1 (4:0)
Olympique Marseille
Nedeľa 27.08.2017, 21:00 • Stade Louis-II, Monaco • Ligue 1 Uber Eats • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    80
    V posledných minútach je hra rozkúskovaná. Domáci tréner urobil posledné striedanie dnešného duelu. Dohral Djibril Sidibé, na jeho miesto naskočil Almamy Touré.
    79. Fabinho (ASM) - 6:1
     
    79
    Monaco dáva gól! Tentoraz si postavil loptu na biely bod FABINHO, ktorý ukázal dobrú kopaciu techniku a umiestnil loptu presne k žrdi.
    78. Jorge (ASM)
     
    78
    Radamel Falcao môže ľutovať, pretože by dostal šancu na hetrik. Hlavný rozhodca totiž doprial domácim ďalšiu penaltu.
     
    77
    Striedanie vidíme aj na domácej strane. Dvojgólový Radamel Falcao prenechal kapitánsku pásku brankárovi Subašićovi, pretože ho vymenil Guido Carrillo.
     
    77
    Olympique Marseille urobil poslednú zmenu v dnešnom stretnutí. Z ihriska odišiel Morgan Sanson, ktorého nahradil André Anguissa.
     
    75
    Marseille dal gól! Hostia pôsobili rezignovane, ale z ničoho nič udreli. Florian Thauvin strieľanou prihrávkou našiel na opačnej strane pokutového územia RÉMYHO CABELLU, ktorý poslal loptu do prázdnej brány.
    Rémy Cabella (OMA) - 5:1
    68. Djibril Sidibé (ASM) - 5:0
     
    68
    Monaco dáva gól! Olympique Marseille inkasoval dnes už štvrtýkrát zo štandardky. Po rohovom kope najskôr hlavičkoval do žrde Kamil Glik, no dorážka DJIBRILA SIDIBÉHO skončila v sieti.
     
    62
    Domáci kouč urobil prvú zmenu v dnešnom stretnutí. Z ihriska odišiel Adama Diakhaby, ktorého vymenil Youri Tielemans.
     
    58
    Veľká šanca pre hostí. Tomáš Hubočan mal úplne voľný priestor na ľavej strane a poslal loptu do šestnástky na Valéra Germaina. Ten ešte našiel Morgana Sansona, ktorý trafil iba pripraveného Subašića.
     
    46
    Hosťujúci tréner podľa očakávania pripravil cez prestávku striedania. Po prvom polčase skončili Matheus Dória a Jordan Amavi, nahradili ich Rémy Cabella a Maxime López.
    45. Adama Diakhaby (ASM) - 4:0
     
    45
    Monaco dáva gól! Domáci rozhodli zápas ešte do polčasu. Marcos Rony Lopes obišiel troch obrancov hostí, poslal loptu pred prázdnu bránu ADAMOVI DIAKHABYMU a ten bez problémov napol sieť.
    45. Kamil Glik (ASM)
     
    44
    Hostia zase ukázali, že bránenie štandardných situácii im vôbec nejde. Center našiel voľného Poliaka Kamila Glika, ktorý zblízka mieril hlavou tesne nad bránu.
     
    43
    Morgan Sanson katastrofálne odcentroval z pravého krídla a paradoxne ponúkol brejk súperovi. Protiútok Monaca musel zastaviť Tomáš Hubočan (Marseille), ktorý dostal žltú kartu.
    34. Radamel Falcao (ASM) - 3:0
     
    34
    Monaco dáva gól! RADAMEL FALCAO dnes druhýkrát skóroval a pripísal si už siedmy presný zásah vo štvrtom ligovom zápase. Kolumbijčan ukázal dobrú orientáciu v šestnástke, keď si našiel odrazenú loptu a dopravil ju hlavou do siete.
     
    34
    Luiz Gustavo (Marseille) zaslúžene dostal žltú kartu. Zozadu nepríjemne atakoval Fabinha, ktorý si mohol privodiť zranenie.
     
    28
    Hlavný rozhodca vytiahol druhú žltú kartu v dnešnom zápase. Videl ju Kamil Glik (Monaco), ktorý zastavil protiútok súpera.
    20. Radamel Falcao (ASM) - 2:0
     
    20
    Monaco dáva gól! Kolumbijčan RADAMEL FALCAO potvrdil povesť kanoniera. Brankára poslal na opačnú stranu a z jedenástich metrov napálil loptu do siete.
    19. Fabinho (ASM)
     
    19
    Monaco má veľkú šancu na zvýšenie náskoku. Fabinho vnikol do pokutového územia a Jordan Amavi ho stiahol na trávnik, takže hlavný rozhodca ukázal na biely bod.
     
    4
    Morgan Sanson (Marseille) dostal prvú žltú kartu už vo štvrtej minúte, keď zasiahol spodkom kopačky nohu Thomasa Lemara.
    3. Adama Diakhaby (ASM)
     
    3
    Obrovská šanca domáceho tímu. Thomas Lemar unikol obrane Marseille, išiel sám na brankára Mandandu, ale ten loptu končekmi prstov vytlačil na žrď.
    2. Kamil Glik (ASM) - 1:0
     
    2
    Monaco dáva gól! Domáci futbalisti bleskovo otvorili skóre. Lemar rozohral štandardku z ľavej strany, jeho center našiel úplne voľného KAMILA GLIKA a Poliak z prvej napálil loptu do siete.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 2. Glik, 20. Falcao (pen.), 34. Falcao, 45. Diakhaby, 68. Sidibé, 79. Fabinho (pen.) – 75. Cabella

    Karty:   28. Glik (ASM) – 4. M. Sanson (OMA), 34. Gustavo (OMA), 43. Hubočan (OMA)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:14.
    AS Monaco: Subašić – Sidibé (80. A. Touré), Glik, Jemerson, Jorge – Rony Lopes, Moutinho, Fabinho, Lemar – Diakhaby (62. Tielemans), Falcao (C) (77. Carrillo).
    Náhradníci: Benaglio – Raggi, A. Touré, Tielemans, R. Ghezzal, Mbappé, Carrillo.

    Olympique Marseille: Mandanda – Sakaj, Hubočan, Rolando (C), M. Dória (46. Maxime López), Amavi (46. Cabella) – Sertic, M. Sanson (77. Anguissa), Gustavo – Thauvin, Germain.
    Náhradníci: Pelé – Evra, Maxime López, Cabella, B. Sarr, Anguissa, Sari.