Las Palmas – Atlético Madrid 1:5 (kon.) | Espanyol – Leganés 0:1 (kon.) | Eibar – Bilbao 0:1 (kon.)
Getafe – Sevilla 0:1 (kon.) | Real Madrid – Valencia 2:2 (kon.)
koniec
Real Madrid
2:2 (1:1)
Valencia CF
Nedeľa 27.08.2017, 22:15 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • Španielska LaLiga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Snáď posledným potrestaným hráčom v dnešnom zápase je taliansky útočník Simome Zaza, ktorý to prehnal v osobnom súboji s Casemirom.
     
    84
    A máme tu ďalšie kartové napomenutie. Tentokrát hlavný rozhodca udeľuje žltú kartu striedajúcemu chorvátskemu záložníkovi Mateovi Kovačićovi. Navyše, po gólovom momente dostal žltú kartu za nešportové správanie aj Carlos Soler.
     
    81
    Domáci futbalisti budú mať šancu vyrovnať skóre zápasu, pretože prakticky na hranici šestnástky fauloval Matea Kovačića hosťujúci Rodrigo. Navyše, jeho zákrok sa nezaobišiel bez žltej karty.
     
    72
    Dnešný zápas je skutočne veľmi nervózny a v druhom polčase vidíme množstvo nedovolených zákrokov. Pred vlastnou šestnástkou fauloval Daniel Carvajal a je ďalším potrestaným hráčom žltou kartou.
     
    67
    Dani Parejo išiel teraz veľmi tvrdo do súboja s Tonim Kroosom a zaslúžene dostáva žltú kartu. Následne spoza šestnástky vystrelil Luka Modrić, no jeho pokus vyráža Neto.
     
    60
    Ani na konci hodiny hry sa domáci nepresadili po priamom kope, ktorý zahral Toni Kroos. Následne sa hostia dostali do rýchleho brejku a ručnú brzdu musel za cenu karty zatiahnuť Casemiro.
     
    54
    Pred niekoľkými minútami si Nacho Fernández počínal čisto v súboji so Simonem Zazom. Tentokrát bol ale príliš dôrazný a hlavný rozhodca ho za to odmenil žltou kartou.
     
    49
    Rozhodca David Fernández Borbalán prvýkrát siaha do svojho vrecka. Napomínaným hráčom je Martín Montoya, ktorý si počínal nedovolene v súboji s unikajúcim Marcelom.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 10. Asensio, 83. Asensio – 18. Soler, 77. Kondogbia

    Karty:   54. Nacho Fernández (REA), 60. Casemiro (REA), 72. Carvajal (REA), 84. Kovačić (REA) – 49. Montoya (VAL), 67. Parejo (VAL), 81. Rodrigo (VAL), 84. Soler (VAL), 90+2. Zaza (VAL)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 11:2. Rohy: 13:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 12:12.
    Real Madrid: Navas – Carvajal, Casemiro, Nacho Fernández, Marcelo – Kroos (85. Mayoral), Modrić, Isco (46. Kovačić) – Bale (74. L. Vázquez), Benzema, Asensio.
    Náhradníci: Casilla – D. Ceballos, Hernández, Kovačić, M. Llorente, L. Vázquez, Mayoral.

    Valencia CF: Neto – Montoya (75. Vidal), Vezo, Murillo, Lato (83. Gil) – Soler, Parejo, Kondogbia, Gayá – Rodrigo (88. S. Mina), Zaza.
    Náhradníci: Doménech – Gil, Jiménez, Nemanja Maksimović, Medrán, S. Mina, Vidal.

    Rozhodca: David Fernández Borbalán