Sociedad – Vigo 1:1 (kon.) | Córdoba – Almería 1:2 (kon.) | Getafe – Sevilla 2:1 (kon.)
Espanyol – Valencia 1:2 (kon.) | Bilbao – Barcelona 2:5 (kon.)
koniec
Athletic Club Bilbao
2:5 (0:2)
FC Barcelona
Nedeľa 08.02.2015, 21:00 • San Mamés Barria (Bilbao) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    PEDRO - 2:5
     
    86
    Barcelona dala gól! Tak predsa sa to hráčom Barcelony podarilo ešte raz. Po krásnej akcii Messiho sak lopte dostal Busquets, ktorý šikovnou prihrávkou z pravej strany k zakončeniu vyzval striedajúceho PEDRA RODRIGUEZA, ten nezaváhal a zvyšuje na 2:5.
    Aritz ADURIZ - 2:4
     
    67
    Bilbao dalo gól! Roztrhlo sa nám vrece s gólmi, domáci tím znižuje znova na rozdiel dvoch gólov. Autorom gólu je ARITZ ADURIZ, ktorého spoluhráč pekne vysunul až do pokutového územia a tento hrotový útočník prestrelil všetko čo m stálo v ceste.
    NEYMAR - 1:4
     
    64
    Barcelona dala gól! Zdá sa, že je už rozhodnuté, po ďalšej rýchlej akcii hostí na jeden dotyk sa k zakončeniu z ľavej strany dostal NEYMAR JUNIOR a zvyšuje tak už na 1:4.
    Óscar DE MARCOS - 1:3
     
    62
    Barcelona dala gól! Blesková akcia aj na strane Barcelony, Neymarov center k vzdialenejšej žrdi najprv nezachytil Suárez, pri tyči číhal Messi, po zakončení ktorého si loptu nešťastne do vlastnej siete zrazil OSCAR DE MARCOS.
    Mikel RICO - 1:2
     
    59
    Bilbao dalo gól! Po rýchlom prechode vpred Unai López výborne do šestnástky vysunul Aduriza, ktorého prudkú strelu ešte síce stihol Bravo vyraziť, no na dorážku MIKELA RICA už bol prikrátky a domáci tím tak znižuje na 1:2.
    Luis SUÁREZ - 0:2
     
    26
    Barcelona dala gól! Bleskový prechod do útoku a pošmyknutie sa jedného z domácich obrancov znamenalo to, že Messi sa bez väčších problémov dostal až hranici pokutového územia, kde do lepšej streleckej pozície prihral LUISOVI SUÁREZOVI, ktorý bez väčších problémov rozvlnil domácu sieť.
    Lionel MESSI - 0:1
     
    15
    Barcelona dala gól! LIONEL MESSI poslal na bránu pomerne ľahký projektil, bolo to však do protipohybu brankára, ktorý síce loptu pošteklil končekmi prstov, gólu však už nezabránil.

    Andrej Marienka

    Góly: 59. Rico, 67. Aduriz – 15. Messi, 26. Suárez, 62. Marcos (vla.), 64. Neymar, 86. Pedro

    Karty:   40. Balenziaga (ATB), 90+1. Gurpegi (ATB) – 45. Alves (BAR)   75. Etxeita (ATB)


    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – Balenziaga, Laporte, Etxeita, De Marcos – Mikel Rico, San José – Muniain, Unai López, Susaeta – Aduriz
    Náhradníci: Iago – Aurtenetxe, Iñaki Williams, Gurpegi, Beñat, Ager Aketxe, Ibai

    FC Barcelona: Bravo – Jordi Alba, Mathieu, Piqué, Dani Alves – Rakitić, Busquets, Xavi – Neymar, Suárez, Messi
    Náhradníci: ter Stegen – Adriano Correia, Mascherano, Pedro, Bartra, Rafinha, Iniesta

    Rozhodca: Antonio Mateu – Pau Cebrián, Ignacio Rubio