Burnley – West Bromwich 2:2 (kon.) | Newcastle – Stoke City 1:1 (kon.) | West Ham – Manchester United 1:1 (kon.)
koniec
West Ham United
1:1 (0:0)
Manchester United
Nedeľa 08.02.2015, 17:15 • Upton Park, London • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    V Upton Parku je dohrané, napokon si tímy delia body po remíze 1:1. Na zásah Kouyatého po zmene strán peknou otočkou a strelou aj vďaka teču Blinda odpovedal práve tento holandský obranca či záložník, hoci Adrian predviedol dovtedy skvelé zákroky. Strelu Blinda skákavým spôsobom k žrdi napokon nedočiahol a inkasoval. To znamená teda remízu, hoci Manchester mal namále a takmer odišiel s prehrou. To je všetko z tohto duelu, prajem už len pekný večer pri ďalších našich prenosoch. (19:07:51)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Falcao ešte prepúšťa miesto pre Smallinga.
     
    90+4
    Allardyce sa teda na lavičke so svojím tímom zrejme prvej výhry nad ManU od roku 2002 nedočká, aj tretí zápas dnešného programu anglickej ligy sa schyľuje k remíze.
     
    90+4
    Luke Shaw to ale možno znemožnil, pretože po druhej žltej karte je vylúčený!
     
    90+3
    Okamžite bola lopta opäť v šestnástke domácich, Manchester ešte cíti šancu na tri body.
    BLIND - 1:1
     
    90+3
    Manchester United dal gól!
    Kladivári to napokon neustáli a po doplnkovom pase do šestnástky sa k odrazenej lopte dostal DALEY BLIND. Skákavú strelu dopravil presne k žrdi a prekonal Adriana!
     
    90+2
    Rooney trafil len do múru, čo pre WHU znamená chvíľkový výdych.
     
    90+2
    Van Persie si vypýtal zápasnícky chvat z kraja šestnástky, čo bude dobrá šanca na vyrovnanie v posledných chvíľach zápasu z priameho kopu. Pri lopte aj Rooney.
     
    90+1
    Brankári na oboch stranách predvádzajú veľmi dobré výkony, aj preto sme dnes videli len jediný gól. Rozhodca medzitým nadstavil ešte 4 minúty.
     
    90
    Už to neplatí, Fellaini z otočky mieril k žrdi dobrú strelu, Adrian končekmi prstov vyrazil mimo brány! Opäť teda zachránil svojich výborným zásahom.

     
    90
    Lopta sa z jednej strany na druhú presúva veľmi rýchlym spôsobom, po šanci van Persieho sa však Manchester odvtedy k výraznejšej šanci nedostal.
     
    89
    Opäť lopta vo vápne pred bránou hostí, Jarvis hlavičkou chcel prekvapiť de Geu, ktorý vybehol, ale neuspel a skóre sa nemení.
     
    88
    Rohový kop hneď na to nepútal pozornosť, de Gea ho stiahol bez problémov.
     
    88
    De Gea fantasticky dvakrát zachránil ešte šancu na vyrovnanie! Noble sa dostal k strele zvnútra šestnástky, bol osamotený. Španiel musel vyrážať a potom na roh odvrátil aj nepresnú ranu, ktorá mierila mimo.
     
    87
    Už je to hop alebo trop, hra sa prelieva z jednej strany na druhú. Manchester potrebuje dostať loptu pred Adriana, čo sa mu príliš nedarí a obranu necháva otvorenú.
     
    86
    Dnešné stretnutie sleduje 34 449 divákov.

    Filip Kubaliak

    Góly: 50. Kouyaté – 90+3. Blind

    Karty:   74. Song (WHU), 81. Adrian (WHU) – 44. Rojo (MAN), 84. Shaw (MAN), 85. Rooney (MAN)   90+4. Shaw (MAN)


    West Ham United: Adrián – Jenkinson, Tomkins, Kouyaté, Cresswell – Downing, Song, Noble, Nolan (C) – D. Sakho, E. Valencia (85. Jarvis).
    Náhradníci: Jääskeläinen – O´Brien, Oxford, Amalfitano, Jarvis, Cole, Lee.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia, Rojo, Jones, Shaw – Blind – Di María, Rooney (C), Januzaj (73. Fellaini) – Falcao (90+5. Smalling), van Persie.
    Náhradníci: Valdés – Smalling, McNair, Fellaini, A. Herrera, Mata, Wilson.

    Rozhodca: Clattenburg – Simon, Beck

    Diváci: 34 449