Burnley – West Bromwich 2:2 (kon.) | Newcastle – Stoke City 1:1 (kon.) | West Ham – Manchester United 1:1 (kon.)
koniec
West Ham United
1:1 (0:0)
Manchester United
Nedeľa 08.02.2015, 17:15 • Upton Park, London • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Falcao ešte prepúšťa miesto pre Smallinga.
     
    90+4
    Luke Shaw to ale možno znemožnil, pretože po druhej žltej karte je vylúčený!
    BLIND - 1:1
     
    90+3
    Manchester United dal gól!
    Kladivári to napokon neustáli a po doplnkovom pase do šestnástky sa k odrazenej lopte dostal DALEY BLIND. Skákavú strelu dopravil presne k žrdi a prekonal Adriana!
     
    90
    Už to neplatí, Fellaini z otočky mieril k žrdi dobrú strelu, Adrian končekmi prstov vyrazil mimo brány! Opäť teda zachránil svojich výborným zásahom.
     
    89
    Opäť lopta vo vápne pred bránou hostí, Jarvis hlavičkou chcel prekvapiť de Geu, ktorý vybehol, ale neuspel a skóre sa nemení.
     
    88
    De Gea fantasticky dvakrát zachránil ešte šancu na vyrovnanie! Noble sa dostal k strele zvnútra šestnástky, bol osamotený. Španiel musel vyrážať a potom na roh odvrátil aj nepresnú ranu, ktorá mierila mimo.
     
    85
    Za nešportové správanie videl žltú kartu aj Rooney.
     
    85
    E. Valencia v dueli končí, vymenil ho Jarvis.
     
    84
    Shaw videl za faul po presunutí sa epicentra hry do stredu poľa žltú kartu.
     
    83
    Van Persie mal na nohe vyrovnanie! Čakal naľavo v šestnástke na prihrávku, aj ju dostal a mieril tvrdo. Adrian však skvele zasiahol nohou a podržal svoj tím!
     
    81
    Adrian videl za zdržovanie žltú kartu, teraz sa už zbieranie sekúnd dá pochopiť.
     
    80
    Di Maria posiela kvantum lôpt pred Adriana, schyľuje sa to tam kvôli tomu k poriadnej trme vrme. Fellaini po biliardovej akcii hlavičiek teraz mierl nad, vyrovnané nie je.
     
    78
    Falcao nevyrovnal, pritom mu do čistej šance nabil van Persie. Kolumbijčan sám pred Adrianom nepochopiteľne mieril vedľa!
     
    74
    Song fauloval Rooneyho, čo sa mu vôbec nepáčilo a takisto ani divákom. Videl za to, alebo protesty aj žltú kartu.
     
    73
    Fellaini teda strieda, do hry prišiel namiesto Januzaja.
     
    65
    Jenkinson napravo skúsil center a chcelo to len centimetre, aby skončil za chrbátom de Geu, nechýbalo veľa! Španiel sa iba obzrel.
     
    57
    de Gea si tiež po čase vyskúšal svoje schopnosti, Cresswell mu dal na to príležitosť. Strelu ale chytil a nebezpečenstvo zmaril.
     
    56
    Di Maria krásne vysunul dlhou loptu van Persieho, ktorý z uhla okamžite pálil. Adrian bol v pozore a preto sa nenechal prekvapiť. Vyrovnanie z toho nebude.
    KOUYATÉ - 1:0
     
    50
    West Ham United dal gól! To, čo nevyšlo v prvom polčase sa mení v realitu po štandardke hneď po zmene strán! Po centri do ohniska sa lopta odrazila, loptu si krásne spracoval CHEIKHOU KOUYATÉ a s pomocou teču Blinda otvára skóre!
     
    44
    Diváci sa predsa dočkali žltej karty za predchádzajúci faul Roja a ten je teda prvým potrestaným hráčom v zápase.
     
    42
    Konečne sa strelou odhodlali pripomenúť aj hostia, Di Maria z diaľky mieril iba do stredu a preto Adrian zachytil čo mal a urobil svoju prácu dobre.
     
    41
    Domáci postupovali vo dvojici na ten istý počet obrancov dopredu, vyzeralo to nádejne. Lenže Sakhova nahrávka nebola presná a de Gea to zvládol úplne sám.
     
    34
    Cresswell napokon posielal loptu do šance, tam Tomkins hlavičkoval sľubne. De Gea nohou odkopol a ustrážil bezgólové skóre.
     
    16
    A de Gea hneď na to po závare opäť vytlačil končekmi prstov na roh akrobatické zakončenie Ennera Valenciu! WHU súpera zatlačil a usadil sa v jeho šestnástke.
     
    15
    Valencia si spracoval loptu z dvadsiatich metrov a vypálil, čo de Gea musel vyboxovať mimo brány! Bola to šanca na zmenu skóre.
     
    8
    Vo vlastnom pokutovom území hneď na to Song urobil hrúbku a takmer ponúkol van Persiemu tutovku. V poslednej chvíli Tomkins hasil na roh, z ktorého sa ManU tiež nepresadil.

    Filip Kubaliak

    Góly: 50. Kouyaté – 90+3. Blind

    Karty:   74. Song (WHU), 81. Adrian (WHU) – 44. Rojo (MAN), 84. Shaw (MAN), 85. Rooney (MAN)   90+4. Shaw (MAN)


    West Ham United: Adrián – Jenkinson, Tomkins, Kouyaté, Cresswell – Downing, Song, Noble, Nolan (C) – D. Sakho, E. Valencia (85. Jarvis).
    Náhradníci: Jääskeläinen – O´Brien, Oxford, Amalfitano, Jarvis, Cole, Lee.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia, Rojo, Jones, Shaw – Blind – Di María, Rooney (C), Januzaj (73. Fellaini) – Falcao (90+5. Smalling), van Persie.
    Náhradníci: Valdés – Smalling, McNair, Fellaini, A. Herrera, Mata, Wilson.

    Rozhodca: Clattenburg – Simon, Beck

    Diváci: 34 449