Sociedad – Vigo 1:1 (kon.) | Córdoba – Almería 1:2 (kon.) | Getafe – Sevilla 2:1 (kon.)
Espanyol – Valencia 1:2 (kon.) | Bilbao – Barcelona 2:5 (kon.)
koniec
Athletic Club Bilbao
2:5 (0:2)
FC Barcelona
Nedeľa 08.02.2015, 21:00 • San Mamés Barria (Bilbao) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Pekný nedeľný večer Vám prajem a vítam Vás pri zápase 22. kola najvyššej španielskej Primera División. V dnešnom súboji si sily zmerajú Athletic Club Bilbao a FC Barcelona.

    Athletic Club Bilbao

    Bilbao neprežíva zrovna najvydarenejšiu sezónu, s 23 bodmi mu momentálne patrí až 12. miesto v tabuľke. O bod viac majú Deportivo de La Coruña a Celta de Vigo. Naopak, rovnaký počet bodov ako Bilbao, no len horšie skóre má Rayo Vallecano, za touto dvojicou zaostáva Real Sociedad o jediný bod. V minulom kole sa hráči konečne tešili z víťazstva, keď na trávniku súpera zdolali Levante 2:0. Stalo sa tak po sérii siedmych zápasov bez víťazstva. Z posledných piatich zápasov k tomuto trojbodovému zápisu pridali hráči aj jeden bod za domácu remízu s Malagou. Ostatné tri zápasy proti Villarrealu, Elche a La Coruñi sa skončili prehrou Bilbaa. Dnes domácemu tímu však nebude schopná pomôcť dvojica hráčov Iraola – Guillermo Fernández. Prvý si odpykáva trest, druhého trápi zranenie členku.

    FC Barcelona

    Barcelona je na tom podstatne lepšie ako jej dnešný súper. S 50timi bodmi jej patrí 2. miesto v tabuľke. Na vedúci Real Madrid stráca 4 body, no tento náskok sa po dnešnom dni môže znížiť, keďže Real Madrid v mestskom derby podľahol Atléticu. Práve Atlético sa bodovo dotiahlo na Barcelonu. Pred štvrtou Sevillou tak majú oba tímy náskok 8 bodov. Z posledných piatich kôl hráči dokázali získať 12 bodov. Jediné body stratili v zápase s Realom Sociedad, keď súperovi tesne podľahli tesne 0:1. V ostatných zápasoch už hráči nepoľavili a postupne zdolali Atlético Madrid, La Coruñu, Elche a Villarreal. Aj z tímu hostí sú hlásené zranenia, pre ne by dnes nemali do hry zasiahnuť Douglas Pereira a Vermaelen.
     
    História vzájomných zápasov:

    Barcelona 2-0 Bilbao
    Barcelona 2-1 Bilbao
    Bilbao 1-0 Barcelona
    Bilbao 2-2 Barcelona
    Barcelona 5-1 Bilbao
     
    Úvodné zostavy:

    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – Balenziaga, Laporte, Etxeita, De Marcos – Mikel Rico, San José – Muniain, Unai López, Susaeta – Aduriz
    Náhradníci: Iago – Aurtenetxe, Iñaki Williams, Gurpegi, Beñat, Ager Aketxe, Ibai

    FC Barcelona: Bravo – Jordi Alba, Mathieu, Piqué, Dani Alves – Rakitić, Busquets, Xavi – Neymar, Suárez, Messi
    Náhradníci: ter Stegen – Adriano Correia, Mascherano, Pedro, Bartra, Rafinha, Iniesta

    Rozhodca: Antonio Mateu – Pau Cebrián, Ignacio Rubio.

     
    Obidva celky už vychádzajú na hraciu plochu, domáci tím dnes nastúpi v tradičných červeno-bielych dresoch, hostia budú hrať v reflexnej žltej.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili domáci hráči, ti to na úvod skúšali nakopávanou loptou na pravej strane, útočiaci hráč ju však nezachytil a tá končí za postrannou čiarou.
     
    2
    Aj napriek tomu však domáci hráči zostali v útoku, až trojica hráčov napáda rozohrávku Barcelony, čo robí súperovi problémy.
     
    3
    Hráči Bilbaa napádali naozaj vysoko, čo sa na prienik do útoku snažil využiť Jordi Alba. Napokon sa mu to aj podarilo, Neymar ani Messi sa k strele zatiaľ nedostali.
     
    4
    Agresívna hra domácich prináša svoje ovocie, hostia boli znova vytlačení až k svojmu gólmanovi, tribúny ich hru komentujú hlasitý piskotom.
     
    5
    Na ľavej strane operoval Neymar, ten ale zbytočne vymýšľal, s loptou sa zahrával príliš dlho, až o ňu napokon prišiel.
     
    6
    Prvý raz do útoku vyštartovali domáci hráči, Balenziaga prudkou prihrávkou pred bránou hľadal Aduriza, ten ale jeho pass nezachytil. Nasledovať však bude rohový kop pre Bilbao.
     
    7
    Po centri z rohového kopu nepresne zakončoval Aduriz, jeho pokus ale končí iba na vrchnej sieti Bravovej svätyne.
     
    8
    "Los Leones" zostávajú nasťahovaní pred šestnástkou Barcelony, avšak ani oni sa do zakončenia nedostávajú. Zatiaľ je to všetko o pomerne opatrnej hre.
     
    9
    Suárez si dokázal spracovať dlhočiznú prihrávku od vlastného gólmana, no pomohol si pri tom faulom, čo neušlo pozornosti hlavného rozhodcu.
     
    10
    Zbytočným útočným faulom sa tentoraz previnil domáci hráč, odniesol si to Neymar, lopta tak zmení majiteľa.
     
    11
    Ďalšia nevydarená akcia Barcelony, Xavi si veril sám proti trojici hráčov, tá mu ale loptu odobrala a nebyť dobrého obranného zákroku jeho spoluhráčov, mohla z toho vzniknúť nebezpečná situácia.
     
    12
    Následný prechod do útoku hostí bol zastavený nepresnou prihrávkou. Lopta sa ledva dokotúľala k Iraizozovi.
     
    13
    Nedovolený zákrok v strednej časti ihriska, vo vzdušnom súboji fauloval Laporte Suáreza. "Blaugranas" budú mať šancu na ďalší útok.
     
    14
    Rakitić perfektne vysunul Neymara, ten ešte spätnou prihrávkou hľadal Suáreza, ten sa už už dostával do zakončenia, pred ním však zasiahol jeden z obrancov a nedovolil mu zakončiť.
     
    15
    Po hre rukou však bude nasledovať priamy kop pre Barcelonu z veľmi nebezpečnej pozície. Uvidíme, ako si s týmto problémom poradí domáca obrana.
     
    15
    Barcelona dala gól! LIONEL MESSI poslal na bránu pomerne ľahký projektil, bolo to však do protipohybu brankára, ktorý síce loptu pošteklil končekmi prstov, gólu však už nezabránil.
    Lionel MESSI - 0:1
     
    17
    Domáci celok sa okamžite snaží o vyrovnanie, hráčom sa ale nedarí dostať sa čo i len na dostrel brány.
     
    18
    Šťastie z veľkej vzdialenosti pokúšal Unai López, jeho delovka ale končí poriadne vysoko nad bránou hostí.
     
    19
    Priamy kop budú mať k dispozícii aj domáci hráči, vybojoval ho Aduriz, ktorý bol faulovaný ešte predtým, ako sa vôbec dostal do zakončenia.
     
    20
    A takmer bolo vyrovnané! Po prudkom centri z ľavej strany sa lopta dostala až k vzdialenejšej žrdi, kde si zbiehal Muniain. Jeho zakončenie dokázal v poslednej chvíli vyraziť Bravo.
     
    21
    Krásny brankársky zákrok aj na opačnej strane! Po Messiho oblúčiku z takmer stopercentnej pozície hlavou zakončoval Suárez, no Iraizoz bol proti. Pohotovým zákrokom vyrazil na roh.
     
    22
    Následný rohový kop Barcelony už tak nebezpečný nebol. Domácemu tímu sa tak aspoň na chvíľu podarilo dostať loptu do bezpečnej vzdialenosti.
     
    23
    To ale netrvalo dlho, individuálne to skúsil Xavi, ktorý vystrelil z cca dvadsiatich metrov, v tomto prípade však mieril nad.
     
    23
    Následný rýchly útok Aduriza zastavil až faul Piquého takmer na hranici pokutového územia. Domáci hráč si pre obrancu súpera pýta žltú kartu, no tá prekvapivo neprichádza. Nasledovať bude priamy kop pre Bilbao.
     
    24
    Strieľanú prihrávku, ktorá smerovala k vzdialenejšej nezachytil žiaden z hráčov a tak ju Bravo pre istotu vyrazil na rohový kop.
     
    25
    Ten už Bilbao nedokázalo pretaviť na vážnejšiu príležitosť, šancu na založenie útoku tak bude mať tím hostí.
     
    26
    Barcelona dala gól! Bleskový prechod do útoku a pošmyknutie sa jedného z domácich obrancov znamenalo to, že Messi sa bez väčších problémov dostal až hranici pokutového územia, kde do lepšej streleckej pozície prihral LUISOVI SUÁREZOVI, ktorý bez väčších problémov rozvlnil domácu sieť.
    Luis SUÁREZ - 0:2
     
    27
    Šancu znížiť bude mať Bilbao už po pár sekundách, nakoľko hráči svojou aktívnou hrou vybojovali priamy kop. Ten sa však nebude zahrávať z až tak nebezpečnej pozície.
     
    28
    "Los Leones" kombinovali pred hranicou pokutového územia, všetky ich pokusy o strelu boli včas zablokované, Bravo môže zostať v kľude.
     
    29
    Messi to s bojovnosťou v útoku trošku prehnal, v jednom zo súbojov sa totiž dopustil útočného faulu, rozohrávať bude De Marcos.
     
    30
    Krásna akcia v podaní Barcelony. Po narážačke si brankára k zemi položil Xavi, ideálny okamih na strelu ale preváhal, pred bránouešte hľadal Messiho, ten zakončil iba do obrancu, od ktorého sa lopta odrazila k Neymarovi, ten ale v krkolomnej pozícii nezakončil presne.
     
    31
    Na opačnej strane sa takmer podarilo znížiť Adurizovi! Po centri do šestnástky nastal pred bránou menší zmätok, čo chcel využiť domáci útočník, ten ale odrazenú loptu hlavou poslal iba do tyče!
     
    32
    Hra naberá na obrátkach, Bilbao získalo rohový kop, po ktorom zakončoval Laporte. Ten však okrem lopty trafil aj nohu súpera, pískaný je útočný faul.
     
    33
    Hostia sa tentoraz s rozohrávkou až tak neponáhľajú, rozohrávajúci hráč si počká na spoluhráčov, pokiaľ sa správne rozostavia v poli.
     
    34
    Hráči Barcelony kombinujú na polovici súpera, ten teraz má čo robiť aby sa stupňujúcemu tlaku súpera ubránil.
     
    35
    Domáci hráči mali teraz aj kus šťastia, Messi sa už už dostával do dobrej streleckej pozície, v tom sa mu ale lopta zamotala medzi nohy, navyše sa pošmykol, takže je po akcii.
     
    36
    Hostia zostávajú pri lopte, nachádzajú sa s ňou však iba na svojej vlastnej polovici, do výmeny lopty zapájajú aj Brava, hľadisko ich odmenilo hlasným piskotom.
     
    37
    Hostia sa s loptou presunuli do strednej časti ihriska, ani odtiaľ sa príliš neponáhľajú, volia skôr postupný prechod do útoku.
     
    38
    Dani Alves napokon dlhým centrom na vzdialenejšej žrdi hľadal Suáreza, ten ale zakončoval z ťažkej pozície a Iraizoz nemal veľa práce.
     
    39
    Už sa zdalo, že sa Aduriz dostane do ďalšej nebezpečnej situácie, na nevôľu hráčov, i celého štadióna bol osobný súboj domáceho hráča posúdený ako nedovolený.
     
    40
    Prichádza prvá žltá karta v zápase, za potiahnutie Suáreza za dres ju uvidí domáci hráč Balenziaga.
     
    41
    Trojica Messi – Neymar – Suárez nebezpečne kombinovala na hranici pokutového územia, ani jeden z nich nevystrelil, priestor pred nimi bol prehustený hráčmi v červeno-bielom.
     
    42
    Hra pokračuje na polovici hostí, domáci tím sa pravdepodobne bude snažiť znížiť ešte v tomto polčase, netreba však pri tom zabúdať na obrannú hru.
     
    43
    To sa teraz domácemu tímu takmer vypomstilo. Niekoľko hráčov prepadlo v útoku, Neymar sa s loptou do stal až dovnútra šestnástky, kde si netrúfol na zakončenie ľavačkou a pri prehadzovaní lopty mu ju v poslednej chvíli odobral domáci obranca.
     
    44
    Prudkou strelou to vyskúšal Messi, do strely sa ale vrhol jeden z domácich hráčov, ktorý loptu tečoval. Barcelona teda bude zahrávať rohový kop.
     
    45
    Nacvičený signál sa hráčom príliš nevydaril, jeden z nich si totiž nedal pozor a pri snahe o dorážku sa ocitol v ofsajde.
     
    45
    Na opačnej strane bude mať domáce Bilbao zrejme poslednú šancu v tomto polčase. Nasledovať bude priamy kop, Dani Alves za faul zozadu navyše vidí žltú kartu.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.

     
    Prudký center bol odrazený a tým sa skončila prvá polovica zápasu. Po nej vedie Barcelona 0:2. Hostia boli podľa predpokladov lepším tímom, vypracovali si viac nebezpečných situácii, aj keď domáci hráči taktiež neboli ďaleko od strelenia gólu. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 22:03.
     
    Oba celky po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Počas prestávky neregistrujeme zmenu v zostave ani na jednej zo strán, obidva tímy tak majú k dispozícii všetky tri striedania.
     
    47
    Na úvod druhého polčasu sledujeme zvýšenú aktivitu domáceho tímu. Z ľavej strany priletel do šestnástky niekoľko centrov, no ani jeden z nich sa neujal.
     
    48
    Na opačnej strane sa o individuálny prechod pokúšal Suárez, pozorná domáca defenzíva ho včas zastavila.
     
    49
    Aduriz si spracovával center vo vnútri pokutového územia Barcelony, pri tom sa dostal do kontaktu s Piquém a pomerne ľahko šiel k zemi. Aj napriek protestom pokutový kop rozhodne nasledovať nebude.
     
    50
    Neymar sa šikovnou kolmicou pokúšal o vysunutie Suáreza, prihrávka naňho však bola prisilná a Etxeita ju poslal svojmu gólmanovi, ktorý narýchlo rozohral.
     
    51
    Hostia to pred šestnástkou súpera často až zbytočne prekombinujú, Neymar s Rakitićom teraz zbytočne vymýšľali, ponúkali sa so zakončením, až sa to nepodarilo ani jednému z nich.
     
    52
    Už v 52. minúte prichádza prvé striedanie na strane Bilbaa, z ihriska odíde Balenziaga, jeho miesto zaujme Aurtenetxe.
     
    53
    Suárez z ľavej strany v páde perfektne našiel Messiho, ktorý sa tesne pred tým ako mohol zakončiť dostal do kontaktu s protihráčom a šiel k zemi. Messi i Suárez sa čudujú, že nebude nasledovať pokutový kop, no na ihrisku je pánom rozhodca.
     
    54
    Veľká šanca aj na opačnej strane! Po centri takmer od pravej rohovej zástavky sa lopta takmer dostala k Aurtenetxemu, no pred ním si takmer sám do brány loptu zrazil Piqué.
     
    55
    Tempo nám stúpa, hrá sa z jednej strany na druhú, tentoraz sa však ani jeden z tímov do zakončenia nedostáva.
     
    56
    Až teraz prichádza mierne ukľudnenie, hostia si loptu podržali na svojich kopačkách pred vlastným pokutový územím, s prechodom v pred si teraz dávajú načas.
     
    57
    Domáci futbalisti kombinovali na pravej strane, donútili Mathieua k nedovolenému zákroku, protestovať k rozhodcovi prišiel ešte Neymar, no jeho snaha je zbytočná.
     
    58
    Z tejto štandardnej situácie nebezpečenstvo nevzniklo, hostia sa bez väčších problémov oslobodili a poslali loptu do bezpečnej vzdialenosti od brány.
     
    59
    Bilbao dalo gól! Po rýchlom prechode vpred Unai López výborne do šestnástky vysunul Aduriza, ktorého prudkú strelu ešte síce stihol Bravo vyraziť, no na dorážku MIKELA RICA už bol prikrátky a domáci tím tak znižuje na 1:2.
    Mikel RICO - 1:2
     
    60
    Na opačnej strane sme okamžite zaznamenali snahu o opätovné zvýšenie náskok o dva góly, prudká strela Messiho letí nad bránu.
     
    61
    Na opačnej strane sa lopta s poriadnou dávkou šťastia odrazila k Mikelovi Ricovi, ten z otočky vypálil, lopta do siete neprenikla, domáci tím si ešte pýta pokutový kop za hru rukou, no ten nepríde.
     
    62
    Barcelona dala gól! Blesková akcia aj na strane Barcelony, Neymarov center k vzdialenejšej žrdi najprv nezachytil Suárez, pri tyči číhal Messi, po zakončení ktorého si loptu nešťastne do vlastnej siete zrazil OSCAR DE MARCOS.
    Óscar DE MARCOS - 1:3
     
    63
    Unai López si vzal za úloh znova znížiť na rozdiel jedného gólu, jeho ďalekonosná strela však nenarobila Bravovi problémy, pretože smerovala presne do miest, kde stál.
     
    64
    Barcelona dala gól! Zdá sa, že je už rozhodnuté, po ďalšej rýchlej akcii hostí na jeden dotyk sa k zakončeniu z ľavej strany dostal NEYMAR JUNIOR a zvyšuje tak už na 1:4.
    NEYMAR - 1:4
     
    66
    Hra pokračuje aj naďalej vo vysokom tempe, lopta lieta z jednej strany na druhú, do ďalšej šance sa dostával Neymar, jeho oblúčik vystihol Iraizoz a nedal sa nachytať.
     
    67
    Bilbao dalo gól! Roztrhlo sa nám vrece s gólmi, domáci tím znižuje znova na rozdiel dvoch gólov. Autorom gólu je ARITZ ADURIZ, ktorého spoluhráč pekne vysunul až do pokutového územia a tento hrotový útočník prestrelil všetko čo m stálo v ceste.
    Aritz ADURIZ - 2:4
     
    68
    Hra je prerušená, hráči sa v strednej časti ihriska poriadne okopávali, jeden z tímov pravdepodobne toto prerušenie využije na striedanie.
     
    69
    Aj sa tak deje, z ihriska odchádza Dani Alves, ktorý dnes videl jednu žltú kartu, jeho miesto zaujme Adriano Correia.
     
    70
    Prerušenie využíva aj domáci celok, tréner posiela na ihrisko Beñatu, ten na hracej ploche pre zmenu vymení Susaetu.
     
    71
    Hra sa trošku ukľudnila, hráči si zrejme povedali, že dajú obom brankárom trochu vydýchnuť, o loptu teraz bojujú najmä v okolí stredového kruhu.
     
    72
    Tento trend hry pokračuje aj naďalej, v súbojoch sa pritvrďuje, hráči si na hracej ploche nič nedarujú zadarmo.
     
    73
    Do útoku zavelil až Jordi Alba, od neho sa postupne dostala lopta k Adrianovi Correiovi, ktorý šikovným centrom hľadal Suáreza. Tomu sa podarilo zakončiť hlavou, no približne pol metra vedľa brány.
     
    74
    Prichádza druhé striedanie na strane Barcelony, z ihriska odkráčal Xavi, opačným smerom vybehne Rafinha.
     
    75
    Suárez sa v strednej časti ihriska stal obeťou veľmi nepekného faulu Etxeitu, ktorý ho kopačkou zasiahol priamo do kolena, za čo mu hlavný rozhodca bez váhania ukazuje červenú kartu!

     
    76
    K Suárezovi sa okamžite zbehli lekári aj s nosidlami, no Suárez napokon opustil hraciu plochu po vlastných, no v očividných bolestiach.
     
    77
    V hre sa pokračuje aj bez Suáreza, no ten sa po krátkom ošetrení znova pýta na hraciu plochu, takže to určite nebude nič vážne.
     
    78
    Na vylúčenie domáci tréner okamžite reaguje striedaním, na ihrisko mieri Gurpegi, ktorý vymení Muniaina.
     
    79
    Hostia majú k dispozícii v poslednej desaťminútovke výhodu presilovky o jedného hráča, domáce tribúny sú momentálne veľmi neprajné a každý dotyk hráča Barcelony s loptou komentujú hlasným piskotom.
     
    80
    Suárez po vysunutí od Neymara zakončoval takmer z nulového uhla, jeho zakončenie si postrážil jeden z obrancov, takže Iraizoz zasahovať nemusel.
     
    80
    Posledné striedanie na strne Barcelony znamená, že ihrisko opustí práve Suárez, na cca desať minút do zápasu zasiahne Pedro.
     
    81
    Hostia sa už toľko do útoku nehrnú, skôr volia postupný a opatrnejší prechod s prvoradým cieľom udržať si dvojgólový náskok.
     
    82
    Naopak, domáci tím sa po vylúčení Etxeitu stihol skôr na svoju vlastnú polovicu ihriska a do útoku sa takmer vôbec nepúšťa.
     
    83
    Hostia si aj naďalej držia loptu, no ďaleko od brány takže o nejakej strele nemôže byť ani reč. To im ale až tak vadiť nemusí, keďže hráči Bilbaa ich rozohrávku takmer vôbec nenapádajú.
     
    84
    Barcelona aj naďalej s prehľadom kontroluje hru, vyzerá to tak, že oba tímy čakajú na koniec zápasu. Do toho však ešte zostáva nejaká tá minúta.
     
    85
    Hráčom v reflexnej žltej sa aj oveľa ťažie dostáva na dostrel brány, keďže až osem hráčov domáceho tímu vyčkáva na hranici pokutového územia s cieľom blokovať akékoľvek strelecké pokusy.
     
    86
    Barcelona dala gól! Tak predsa sa to hráčom Barcelony podarilo ešte raz. Po krásnej akcii Messiho sak lopte dostal Busquets, ktorý šikovnou prihrávkou z pravej strany k zakončeniu vyzval striedajúceho PEDRA RODRIGUEZA, ten nezaváhal a zvyšuje na 2:5.
    PEDRO - 2:5
     
    87
    Kombinácia Barcelony pokračuje, akoby sa nič nestalo, výmena lopty na súperovej polovici pokračuje aj naďalej a domáca obrana sa znova musí obracať.
     
    88
    Lopta sa už ani nedostáva za stredovú čiaru, Bravo sa v posledných minútach veru príliš nenarobil. Barcelonu tentoraz zastavil ofsajd Messiho.
     
    89
    Domáci tím to ešte skúšal dlhočiznými prihrávkami na vysunutého Aduriza, ten ale proti pozornej obrane hostí nemal nárok.
     
    90
    Naopak lopty sa zmocnil Pedro, ten v dobrej pozícii ešte pätičkou vracal Neymarovi, ktorý si všimol, že Iraizoza je vonku z brány, pokúsil sa o ďalšie prelobovanie, no ani tentoraz mu na to domáci gólman neskočil.
     
    90+1
    Rozhodca nám medzitým signalizoval, že nad rámec riadnej hracej doby bude nadstavovať 2 minúty navyše.
     
    90+1
    V nadstavenom čase ešte uvidí žltú kartu Gurpegi. Bude to za to, že neudržal nervy na uzde a súpera počastoval zrejme nie najkrajšími slovami.
     
    90+2
    Zápas sa viac menej dohráva, zrejme sa už nejakého väčšieho vzrušenia nedočkáme.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované, favorizovaní hostia dnes zápas zvládli a svojmu súperovu nasúkali hneď 5 kúskov. Za spomenutie stojí bláznivá osemminútovka, počas ktorej v druhej polovici zápasu padli hneď 4 góly. Stretnutie poznamenalo aj vylúčenie Etxeitu, po ktorom boli domáci hráči v útoku prakticky neškodní.

    Po dnešnom zápase sa Barcelona k vedúcemu Realu Madrid priblíži na rozdiel jediného bodu, Bilbau bude patriť 13. miesto v tabuľke.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok večera. (22:53:34)

    Andrej Marienka

    Góly: 59. Rico, 67. Aduriz – 15. Messi, 26. Suárez, 62. Marcos (vla.), 64. Neymar, 86. Pedro

    Karty:   40. Balenziaga (ATB), 90+1. Gurpegi (ATB) – 45. Alves (BAR)   75. Etxeita (ATB)


    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – Balenziaga, Laporte, Etxeita, De Marcos – Mikel Rico, San José – Muniain, Unai López, Susaeta – Aduriz
    Náhradníci: Iago – Aurtenetxe, Iñaki Williams, Gurpegi, Beñat, Ager Aketxe, Ibai

    FC Barcelona: Bravo – Jordi Alba, Mathieu, Piqué, Dani Alves – Rakitić, Busquets, Xavi – Neymar, Suárez, Messi
    Náhradníci: ter Stegen – Adriano Correia, Mascherano, Pedro, Bartra, Rafinha, Iniesta

    Rozhodca: Antonio Mateu – Pau Cebrián, Ignacio Rubio