Vladivostok – Chabarovsk 4:5 (0:2 po s.n.) | Omsk – Ufa 4:5 (po pr.)
po s.n. (0:2)
Admiral Vladivostok
4:5 (1:1, 1:1, 2:2 - 0:0)
Amur Chabarovsk
Streda 21.01.2015, 11:00 • Fetisov hall • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Amur Chabarovsk.
    Hostia dokázali streliť 2 góly, pričom domáci ani jeden a tak sa tešia z víťazstva 5:4. Strelcom víťazného gólu je DMITRIJ LUGIN.
    MIKLÍK - 4:4
     
    57:54
    Chabarovsk dal gól!
    Máme vyrovnané! MICHEĽ MIKLÍK si počkal pri druhej tyčku na prihrávku, ktorú aj dostal a strelou z prvej do prázdnej brány nedal Proskurjakovovi šancu. Asistencie: Dmitrij Tarasov, Grigroy Šafigulin.
    MANTYLA - 4:3
     
    57:10
    Chabarovsk dal gól!
    Z ničoho nič máme znížené! Strela DMITRIJHO TARASOVA prepadla domácemu brankárovi a puk sa dokotúľal až do brány. Uff, teraz mali hostia naozaj šťastie. Asistencie: Kirill Šafronov.
     
    53:44
    Vladivostok dal gól!
    Zdá sa, že je rozhodnuté! ANDREJ SIGAREV sa obkorčuľoval obrancu, z bekhendu si prehodil puk na forhend a hoci bol tiesnený, dokázal zakončiť pomedzi betóny Pečurského. Asistencia: Nikita Nisov.
    UGAROV - 3:2
     
    47:25
    Vladivostok dal gól!
    Domáci využívajú presilovú hru! Po strele Kolářa sa dostal k odrazenému puku ALEXEJ UGAROV a doklepol ho za Pečurského! Asistencie: Ján Kolář, Shaun Heshka.
    KRYSANOV - 2:2
     
    21:46
    Chabarovsk dal gól!
    Tak to je naozaj zaujímavé! Opäť máme vyrovnané! ANTON KRYSANOV urobil kľučku na stred, následne vystrelil švihom a puk končí za prekvapeným Proskurjakovom. Asistencie: Rafael Achmatov, Jevgenij Orlov.
    GYNGE - 2:1
     
    21:29
    Vladivostok dal gól!
    Tak predsa je presilová hra využitá! Bergfors pri prečíslení 2 na 1 prihral RICHARDOVI GYNGEMU a ten trafil z prvej skutočne nechytateľne! Asistencie: Niclas Bergfors, Tom Wandell.
    Tuuka MANTYLA - 1:1
     
    18:19
    Chabarovsk dal gól!
    Puk sa dostal na modrú čiaru, kde stál TUUKA MANTYLA, ten ho nahodil na brankára, Proskurjakov nič nevidel a inkasoval! Asistencie: Arťjom Zub, Grigory Šafigulin.
    Vl. UŠENIN - 1:0
     
    17:27
    Vladivostok dal gól!
    A máme otvorené skóre! Li obrúžil bránu, pred ňou čakal nepokrytý VLADISLAV UŠENIN a strelou z prvej otvára skóre! Asistencia Oleg Li.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 18. Vl. Ušenin (Li), 22. Gynge (Bergfors, Wandell), 48. Ugarov (Heshka), 54. Sigarev (Lisov) – 19. Mantyla (Zub, Šafigulin), 22. Krysanov (Achmetov, Orlov), 58. Tarasov (Šafronov), 58. Miklík (Tarasov, Šafigulin), rozh. náj. Lugin

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Gynge (VLD)
    0:1   Lugin (CHA)
    2. séria:
    0:1   Bergfors (VLD)
    0:2   Tarasov (CHA)


    Admiral Vladivostok: Proskurjakov (Nalimov) – Heshka, Kolář, Osipov, Beljakov, Zemčjonok, Kuzmin, Lisov – Ugarov, Zubov (C), Lisin (Bergfors, Gynge, Wandell, Li, Vl. Ušenin, Vy. Ušenin – Gorošanskij, Makarov, Sigarev – Ivanov.
    Amur Chabarovsk: Pečurskij (Tarasov) – Mantyla, Zub, Ježov, Pěretjagin, Kurbatov, Safronovo, Velikov, Terejajev – Miklík, Šafigulin, D. Tatarosov (C) – Lugin, Fišenko, Haščák – Achmetov, Krysanov, Orlov – Baškirov, Litovčenko, Železňov.

    Rozhodca: Buturlin, Cyplakov – Střelcov, Tarasov