Jekaterinburg – Togliatti 3:2 (po pr.) | Ufa – Barys 1:3 (kon.) | Novgorod – Čerepovec 0:4 (kon.)
CSKA Moskva – Viťaz 3:2 (po pr.) | Kazaň – Nižnekamsk 3:2 (kon.) | Soči – Jaroslavľ 2:4 (kon.)
Riga – Helsinki 3:2 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Severstaľ Čerepovec
Streda 07.01.2015, 15:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté! VADIM BERDNIKOV sa zmocnil puku, potiahol ho do stredného pásma, vystrelil spoza obrancu a trafil presne! Asistencie: Logan Pyett, Sergej Monachov.
     
    57:55
    Karaglickij triafa zo stredného pásma žrdku prázdnej brány!
     
    57:28
    Chyba pri striedaní hostí! A tí budú pykať. Trest pre hráčsku lavicu za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Trest si odchádza odsedieť Kvapil.
     
    55:15
    Stoljarov sa dostal do zakončenia medzi kruhy, pred ním stál už iba Štepánek, ale český brankár chytá tento pokus a hru prerušuje.
     
    53:51
    A je po akýchkoľvek nádejách domácich v dnešnom zápase! Blažijevskij trafil naozaj nešetrne Nikonceva do hlavy a dostáva trest 5 minút + do konca stretnutia za napadnutie hlavy a krku.
     
    53:31
    Kňazev sa dostával do zakončenia, ale bol faulovaný Thuressonom, ktorý ho stíhal. Thuresson odchádza na trestnú lavicu za držanie a počet hráčov na ľadovej ploche sa nám tak vyrovná.
     
    51:55
    Ďalšie vylúčenie! Tentokrát však na domácej strane, Osipov fauloval prenikajúceho Berdnikova, a odchádza na trestnú lavicu za hákovanie. Berdnikov ešte prihral Nikoncevovi, ktorý tvrdo vystrelil, ale vyznamenal sa Birjukov.
     
    50:41
    Blažijevskij dostal puk na vrch kruhov, oprel sa do puku, jeho strelu príklepom chytá do hrude Štepánek! Ten je v dnešnom stretnutí naozaj oporou svojho tímu.
     
    49:16
    A tentokrát budú hrať hostia v oslabení. Antropov fauloval Filatova pri jeho prieniku a odchádza na trestnú lavicu za sekanie.
     
    45:16
    Opäť mohol streliť gól Mons!
    Ten dostal prihrávku medzi kruhy, kde bol úplne osamotený, jeho strela švihom však smeruje nad domácu bránu!
    Jevgenij MONS - 0:3
     
    42:16
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Zdá sa, že je rozhodnuté. JEVGENIJ MONS dostal prihrávku na ľavú stranu, pred ním nikto nestál, iba brankár Birjukov, naznačil strelu, ale kľučkou do bekhendu nedal domácemu gólmanovi šancu! Asistencie: Dmitrij Kagarlickij, Ignat Zemčenko.
     
    Tak domáci, ako aj hostia už sú na ľadovej ploche, posledné dejstvo nám tak môže o pár sekúnd začať!
     
    32:47
    A opäť Wolski... Tentokrát dostal puk od modrej čiary na pravú stranu na vrch kruhu, ale aj túto jeho strelu z prvej, chytá vynikajúci Štepánek!
     
    31:47
    Filatov sa už, už dostával do útočného pásma, dokonca aj obkorčuľoval obrancov súpera, no hra je prerušená ešte predtým, pretože na trestnú lavicu putuje hosťujúci Karaglickij a Torpedu bude hrať druhú presilovku v dnešnom zápase.
     
    23:02
    Aj sa tak deje. Nikoncev dostáva 2 minúty za držanie.
    Zachar ARMAZASCEV - 0:2
     
    20:39
    Severstal Čerepovec dal gól!
    A je to razom o dva góly! Puk na modrú čiaru dostal ZACHAR ARMAZASCEV, ten ho nahodil na Birjukova a na prekvapenie všetkých skončil v bráne! Asistencia: Alexander Šinin.
     
    Obe mužstvá sú už na hracej ploche, druhá tretina o pár sekúnd môže začať.
     
    18:34
    Ihneď po vyhranom vhadzovaní sa do puku oprel Hietanen, ale aj teraz Štepánek chytá túto tvrdú strelu.
     
    15:49
    Domáci však opäť fauluje a Severstal bude hrať ďalšiu presilovú hru, na trestnú lavicu odchádza Smurnov.
     
    15:31
    Teraz sme však jednu mohli vidieť! Do prečíslenia 2 na 1 sa dostali Kňazev s Konkovovom, druhý menovaný vystrelil, ale bránu nedokázal trafiť!
    Marek KVAPIL - 0:1
     
    06:22
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Tak hostia dokázali využiť presilovú hru! Truňov zachytil vyhodený puk z útočného pásma Torpeda, prihral na ľavú stranu MAREKOVI KVAPILOVI, ktorý strelou z prvej to trafil naozaj nechytateľne. Asistencia: Maxim Truňov.
     
    05:50
    Prvé vylúčenie! Na trestnú lavicu putuje Kazionov a Severstal si zahrá početnú výhodu!

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 7. Kvapil (Truňov), 21. Armazascev (Šinin), 43. Mons (Kagarlickij, Zemčenko), 60. Berdnikov (Pyett, Monachov)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Aljapkin) – Hietanen, Bernackij, Blažijevskij, Osipov, Vasiljev, Grigorjev, Malevič – Wolski, Immonen, Salminen – Stoljarov, Filatov, Dmitrij Kazionov– Savinainen, Kňazev, Koňkov – Rudenko, Denis Kazionov, Potapov – Smurov
    Severstaľ Čerepovec: Štepánek (Magarilov) – Arzamascev, Šinin, Pyett, Několenko, Stasenko, Antropov, Chochlov – Trubačjov, Truňov, Kvapil – Kazakovcev, Thuresson, Kovyršin – Černov, Mons, Karaglickij – Berdnikov, Zemčenko, Nikoncev – Monachov

    Rozhodca: Gusev, Zacharov – Misjur, Raming