Jekaterinburg – Togliatti 3:2 (po pr.) | Ufa – Barys 1:3 (kon.) | Novgorod – Čerepovec 0:4 (kon.)
CSKA Moskva – Viťaz 3:2 (po pr.) | Kazaň – Nižnekamsk 3:2 (kon.) | Soči – Jaroslavľ 2:4 (kon.)
Riga – Helsinki 3:2 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Severstaľ Čerepovec
Streda 07.01.2015, 15:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:28
    Chyba pri striedaní hostí! A tí budú pykať. Trest pre hráčsku lavicu za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Trest si odchádza odsedieť Kvapil.
     
    53:51
    A je po akýchkoľvek nádejách domácich v dnešnom zápase! Blažijevskij trafil naozaj nešetrne Nikonceva do hlavy a dostáva trest 5 minút + do konca stretnutia za napadnutie hlavy a krku.
     
    53:31
    Kňazev sa dostával do zakončenia, ale bol faulovaný Thuressonom, ktorý ho stíhal. Thuresson odchádza na trestnú lavicu za držanie a počet hráčov na ľadovej ploche sa nám tak vyrovná.
     
    51:55
    Ďalšie vylúčenie! Tentokrát však na domácej strane, Osipov fauloval prenikajúceho Berdnikova, a odchádza na trestnú lavicu za hákovanie. Berdnikov ešte prihral Nikoncevovi, ktorý tvrdo vystrelil, ale vyznamenal sa Birjukov.
     
    49:16
    A tentokrát budú hrať hostia v oslabení. Antropov fauloval Filatova pri jeho prieniku a odchádza na trestnú lavicu za sekanie.
     
    31:47
    Filatov sa už, už dostával do útočného pásma, dokonca aj obkorčuľoval obrancov súpera, no hra je prerušená ešte predtým, pretože na trestnú lavicu putuje hosťujúci Karaglickij a Torpedu bude hrať druhú presilovku v dnešnom zápase.
     
    23:02
    Aj sa tak deje. Nikoncev dostáva 2 minúty za držanie.
     
    15:49
    Domáci však opäť fauluje a Severstal bude hrať ďalšiu presilovú hru, na trestnú lavicu odchádza Smurnov.
     
    05:50
    Prvé vylúčenie! Na trestnú lavicu putuje Kazionov a Severstal si zahrá početnú výhodu!

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 7. Kvapil (Truňov), 21. Armazascev (Šinin), 43. Mons (Kagarlickij, Zemčenko), 60. Berdnikov (Pyett, Monachov)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Aljapkin) – Hietanen, Bernackij, Blažijevskij, Osipov, Vasiljev, Grigorjev, Malevič – Wolski, Immonen, Salminen – Stoljarov, Filatov, Dmitrij Kazionov– Savinainen, Kňazev, Koňkov – Rudenko, Denis Kazionov, Potapov – Smurov
    Severstaľ Čerepovec: Štepánek (Magarilov) – Arzamascev, Šinin, Pyett, Několenko, Stasenko, Antropov, Chochlov – Trubačjov, Truňov, Kvapil – Kazakovcev, Thuresson, Kovyršin – Černov, Mons, Karaglickij – Berdnikov, Zemčenko, Nikoncev – Monachov

    Rozhodca: Gusev, Zacharov – Misjur, Raming