Sassuolo – Cesena 1:1 (kon.) | AS Rím – AC Miláno 0:0 (kon.)
koniec
AS Rím
0:0 (0:0)
AC Miláno
Sobota 20.12.2014, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (Miláno) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    88
    Stephan El Shaarawy sa predsa len dostáva na trávnik, aj keď neskôr, ako sa plánovalo. Na hraciu plochu ho púšťa nesmierne aktívny Ménez.
     
    82
    Krátko po ňom sa na hraciu plochu dostane i grécky krajný obranca Vasilis Torosidis, ktorý vymení unaveného a už trestaného Maicona.
     
    81
    Andrea Poli má na dnes taktiež odpracované. Na jeho miesto príde ďalšia defenzívna výstuž v podobe ghanského bitkára Muntariho.
     
    74
    Reaguje i francúzsky manažér Rudi García, ktorý namiesto defenzívneho záložníka De Rossiho posiela útočníka Destra!
     
    72
    Keisukeho Hondu teraz mohol striedať spomínaný El Shaarawy, ale vzhľadom na okolnosti je to taktické striedanie v podobe nasadenia stopéra Alexa.
     
    66
    Nedávno trestaný Florenzi sa lúči s dnešným stretnutím žltou kartou. Dvadsať minút po zmene strán ho na hracej ploche nahrádza Ljajič.

    Erik Farkaš

    Góly:

    Karty:   60. Maicon (ASR), 64. Florenzi (ASR), 86. Destro (ASR) – 39. Armero (ACM), 68. N. de Jong (ACM), 86. Mexés (ACM)   70. Armero (ACM)


    AS Rím: De Sanctis – Maicon, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas – S. Keita, De Rossi, Nainggolan – Florenzi, Totti (C), Gervinho
    Náhradníci: Lobont, Curci – A. Cole, Strootman, Iturbe, Ljajič, Borriello, Destro, L. Paredes, Torosidis, Somma, Emanuelson
    Manažér: Rudi García (FRA)

    AC Miláno: D. López – Bonera, Mexés, C. Zapata, Armero – Poli, N. de Jong, Montolivo (C) – Honda, Ménez, Bonaventura
    Náhradníci: Agazzi, Abbiati – Muntari, Saponara, F. Torres, Pazzini, Albertazzi, Essien, M. Niang, Alex, Zaccardo, El Shaarawy
    Manažér: Filippo Inzaghi (ITA)

    Rozhodca: Nicola Rizzoli – E. Liberatore, R. Bianchi – M. Musolino