Barcelona – Córdoba 5:0 (kon.) | Levante – Sociedad 1:1 (kon.) | Eibar – Valencia 0:1 (kon.)
Rayo Vallecano – Espanyol 1:3 (kon.)
koniec
SD Eibar
0:1 (0:1)
Valencia CF
Sobota 20.12.2014, 20:00 • Estadio Municipal de Ipurua • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Eibar v druhom dejstve aj napriek dobrému snaženiu nedokázal vyrovnať a Valencia sa tak s jesennou časťou sezóny lúči pozitívnym výsledkom. Domáci však nemusia byť vôbec sklamaní, tak skvelé výkony ako podali v prvých šestnástich dueloch ročníka, od nich rozhodne nikto nečakal.

    Na dnes je to z mojej strany už všetko. Ďakujem vám za pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok neskorého sobotného večera a dobrú noc! (21:53:22)

     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    V samom závere nadstaveného času ešte prišiel zúfalý nákop pred pokutové územie Valencie, kde vyhral hlavičkový súboj Lekič, no predĺžil ju len defenzíve súpera.
     
    90+3
    Eibar sa dokázal udržať na útočne polovici a jeho nádej na remízový výsledok ešte stále žije.
     
    90+2
    Po dvoch hlavičkových predĺženiach lopty od Lekiča a následne i Piovaccariho sa na hranici pokutového územia dostal k lopte Capa, ktorý mohol zakončovať z prvej, no rozhodol sa ešte počkať, čo však nemal robiť, nakoľko ho vracajúci sa zadáci Valencie o guľatý nezmysel pripravili!
     
    90+1
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Rodrigo de Paul, prichádza Rodrigo.
     
    90+1
    Nad rámec riadnej hracej doby sa nadstavujú štyri minúty.
     
    90
    Federico Pivoccari uštedril nepríjemný šľapák Orbanovi, za ktorý musela celkom zákonite prísť pre domáceho útočníka žltá karta.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Diego Alves (Valencia CF).
     
    89
    Píska sa proti domácim, konkrétne útočný faul Lekiča, ktorý sa snažil vytvoriť si na hrote útoku priestor až príliš agresívne.
     
    88
    Priamy kop z celkom veľkej vzdialenosti rozohral Paco Alcácer, ktorý sa pravačkou neopral do lopty vôbec zle a Irureta mal s likvidovaním jeho pokusu menšie problémy, no napokon situáciu zvládol vyriešiť!
     
    86
    Antonio Barragán si dával na čas s vhodením autu, za čo si vykoledoval od hlavného rozhodcu, pána Velsca, žltú kartu.
     
    83
    Po dlhom nákope doletela lopta až na hranicu pokutového územia Valencie, kde však ťahal za kratší koniec v hlavičkovom súboji Pivoccari.
     
    81
    Barragan dostal od de Paula do pokutového územia krásnu prihrávku. Podobne dobrý pas sa snažil striedajúci hráč Valencie adresovať pred bránu Iruretu, kde však zasiahla defenzíva Eibaru, ktorá zažehnala črtajúce sa nebezpečenstvo.
     
    80
    Capa sa po svojom príchode na trávnik snažil odcentrovať do pokutového územia, no jeho úsilie na pravom krídle bolo dobré zastavené brániacimi hráčmi Valencie.
     
    78
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Eneko Bóveda, prichádza Capa.
     
    77
    Negredo sa prebíjal do vnútra domácej šestnástky, no v Navasovi narazil na veľmi zdatného protivníka, ktorý ho o loptu pripravil.
     
    76
    Netopieri z Valencie sa prostredníctvom autového vhadzovania môžu usadiť na útočnej polovici, kde sa im cenné sekundičky budú zbierať určite lepšie ako pred svojou šestnástkou.

    Michal Bakoš

    Góly: 31. Paco Alcácer

    Karty:   36. Arruabarrena (EIB), 60. Navas (EIB), 62. Albentosa (EIB), 90. Federico Pivoccari (EIB) – 30. Javi Fuego (VAL), 86. Antonio Barragán (VAL), 90. Diego Alves (VAL)


    SD Eibar: Irureta – Bóveda, Albentosa, Navas, Lillo – D. Boateng, D. García – del Moral, Arruabarrena (C), Berjón – Piovaccari.
    Náhradníci: Irazusta – Ekiza, Capa Rodríguez, Errasti, Lekić, Lara, Abraham.

    Valencia CF: Diego Alves – Mustafi, Otamendi, Orban – Feghouli, Parejo (C), de Paul, Fuego, Piatti – Negredo, Alcácer.
    Náhradníci: R. Yoel – Vezo, Augusto, Rodrigo, Barragán, Gil, Gayá.

    Rozhodca: Velasco – Alonso, Álvarez