Sassuolo – Cesena 1:1 (kon.) | AS Rím – AC Miláno 0:0 (kon.)
koniec
AS Rím
0:0 (0:0)
AC Miláno
Sobota 20.12.2014, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (Miláno) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    86
    Gervinho sa teraz s loptou pretancoval až do šestnástky, odkiaľ prihrával pred bránku na Destra. Ten zašiel sklzom do gólmana Lópeza, ktorého po vzore hokejových obrancov pomstil Mexés. Po rozhádzaní Destra dostávajú obaja po žltej.
     
    70
    Nicola Rizzoli sa po neodpískanej penalte v prospech rímskeho AS predsa len rozhodol k veľkému verdiktu a druhou žltou kartou vyháňa z hracej plochy Pabla Armera. Kartička je to ale oprávnená, pretože Armero hral pri Keitovej obhadzovačke rukou. Druhá žltá, následne červená, Rimania dostávajú k dispozícii dvadsaťminútovú presilovku!
     
    68
    Nigel de Jong si nemohol nechať ujsť rastúcu nervozitu na hracej ploche a po malej vendete voči Nainggolanovi je teraz sám potrestaný žltou kartou.
     
    64
    Krátko po Maiconovi je potrestaný i Florenzi, ktorý v okolí poliacej čiary zostrelil najnebezpečnejšieho milánskeho hráča Méneza.
     
    60
    Maicon teraz v súperovom rohu ihriska škaredo zašiel do rozohrávajúceho Zapatu a ešte sa blbo čuduje kartovému trestu. Kľudne sa mohlo i červenať.
     
    39
    Pablo Armero na súperovej polovici zahral tvrdo proti Francescovi Tottimu a po jeho nervóznej reakcii sa stáva prvým potrestaným hráčom zápasu.

    Erik Farkaš

    Góly:

    Karty:   60. Maicon (ASR), 64. Florenzi (ASR), 86. Destro (ASR) – 39. Armero (ACM), 68. N. de Jong (ACM), 86. Mexés (ACM)   70. Armero (ACM)


    AS Rím: De Sanctis – Maicon, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas – S. Keita, De Rossi, Nainggolan – Florenzi, Totti (C), Gervinho
    Náhradníci: Lobont, Curci – A. Cole, Strootman, Iturbe, Ljajič, Borriello, Destro, L. Paredes, Torosidis, Somma, Emanuelson
    Manažér: Rudi García (FRA)

    AC Miláno: D. López – Bonera, Mexés, C. Zapata, Armero – Poli, N. de Jong, Montolivo (C) – Honda, Ménez, Bonaventura
    Náhradníci: Agazzi, Abbiati – Muntari, Saponara, F. Torres, Pazzini, Albertazzi, Essien, M. Niang, Alex, Zaccardo, El Shaarawy
    Manažér: Filippo Inzaghi (ITA)

    Rozhodca: Nicola Rizzoli – E. Liberatore, R. Bianchi – M. Musolino