Motor ČB – Most 5:1 (kon.) | Jihlava – Šumperk 7:3 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
Ústí n/L – Chomutov 3:4 (kon.) | Havířov – Benátky n/J 5:0 (kon.) | Prostějov – Kadaň 4:3 (2:1 po s.n.)
Kladno – Litoměřice 2:4 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
7:3 (3:1, 1:1, 3:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
cz Streda 10.12.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava vítězí na svém ledě nad Draky ze Šumperka poměrem 7:3 se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:29:29)
     
    Dnešní zápas je u konce. Jihlavy měla po celý zápas převahu a vyjma situací při vyrovnání na 1:1 a snížení na 2:3 se nemusela o vítězství strachovat. Rozhodl zřejmě gól Richarda Diviše sedm vteřin před koncem druhé třetiny, který Dukla odskočila na 4:2 a třetí třetinu si již bezpečně pohlídala.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Utkání se naprosto v klidu dohrává, a to před brankou Šumperka.
    Daniel VRDLOVEC - 7:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    58:06
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. V nepřehledné situaci před brankou Sáblíka se k puku dostal DANIEL VRDLOVEC, který jej doslova propasíroval do sítě. Asistence: Mikuláš Rimmel.
     
    57:47
    Bude se ještě jednou vylučovat. Marek Prokš (JIH) je vyloučen na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 4-5.
    Vyššá tresty: 1-0.
    Zdeněk ČÁP - 7:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    57:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sedmý gól je tady, jak je to jednoduché, dalo by se říci. Na levé straně modré čáry se ujal puku ZDENĚK ČÁP, nahodil jej na branku a kotouč nakonec i díky přispění jednoho z dotírajících jihlavských útočníků skončil v brance. Bez asistence.
     
    55:57
    Anděl se šikovně prodral do útočného pásma a zpoza branky hledal pasem mezi kruhy některého ze svých spoluhráčů, kteří však jeho úmysl nepochopili.
     
    55:09
    Po další střele od modré v podání Holíka má Sáblík puk ve své moci. Domácí muž v masce je nyní jistý a nepřipoští žádné komplikace.
     
    53:48
    Dvě rychlá zakázaná uvolnění za sebou. Jihlava nic nevymýšlela a prostě poslala puk až k Zelenkovi.
     
    52:59
    Hosté, ač prohrávají, staále se snaží s výsledkem něco udělat. Holíkův pokus od modré skončil na levém betonu Sáblíka, který krátce na to raději podržel puk ve výstroji a přerušil hru, aby jeho spoluhráči mohli jít střídat.
     
    51:03
    A další hezká kombinace domácích, kdy z první zakončoval Richard Diviš. Také tentokrát byl Zelenka úspěšný a vyrazil jeho střelu daleko od svých třech tyčí. Jihlava se nyní hokejem baví, to je vidět.
     
    50:45
    Diviš našel na pravém kruhu výborným pasem Zadražila, který si ještě popojel blíže k brance. Trefil však jen výstroj Zelenky.
     
    49:49
    Ani Roman Mikeš nebyl daleko od svého gólu. Výborně vystihl akci hostí, po pravé straně projel do pásma a z pravé strany vystřelil pumelici, která nadělala Zelenkovi spoustu starostí.
     
    49:09
    Domácí kombinují v pásmu před brankou Zelenky, tentokrát však nikterak úspěšně. Ale zatím se v útočném pásmu drží, o tom žádná.
     
    48:13
    Hned z protiútoku se po pravé straně prodral k Sáblíkově levé tyčce Aleš Staněk a trefuje brankovou konstrukci!
    Filip DUNDÁČEK - 6:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    47:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Neříkej dne před večerem, dalo by se říci. Psal jsem, že Dukle přesilovka nejde, což už nyní neplatí. Povedená kombinace juniorů Dukly. Prokš našel na modré Anděla, který posunul podél modré puk do jízdy FILIPU DUNDÁČKOVI. Obránce červenožlutých si puk posunul blíže do středu a táhlou střelou nad lapačku překonal Zelenku. No jo, to bude za tisícovečku pro jihlavského mladíka, jde o jeho první trefu za seniory. Asistence: Lukáš Anděl, Marek Prokš.

    Dominik Mihailescu

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 1. Čachotský (Diviš, Mikeš), 7. Seman (Dobrovolný, Melenovský), 13. Březina (Čáp, Prokš), 40. Diviš, 45. Důras (Anděl), 48. Dundáček (Anděl, Prokš), 57. Čáp – 2. Drtil (Starý, Plášek), 34. M. Haas (Moskal), 59. Vrdlovec (Rimmel)


    HC Dukla Jihlava: Sáblík (Šťastný) – Kaláb, Štebih, Čáp, Dundáček, Grman, Dobrovolný, Schejbal, Zadražil – Diviš, Mikeš, Čachotský – Seman, Melenovský, Důras – Anděl, Březina, Prokš – Střecha, Jícha. Trenér: Petr Vlk.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Koutský (41. Zelenka) – Bail, Holík, Prokop, Sedlák, Starý, Drtil, Beneš, Brunec – Velecký, Vrdlovec, M. Haas – R. Haas, Moskal, Staněk – Žálčík, Rimmel, Vachutka – Kužílek, Popelka, Plášek. Trenér: Radek Kučera.

    Rozhodca: René Trombík – Karel Lukš, Jiří Novák

    Diváci: 1015