Atlético Madrid – Malaga 3:1 (kon.) | Eibar – Real Madrid 0:4 (kon.) | Barcelona – Sevilla 5:1 (kon.)
La Coruña – Sociedad 0:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
5:1 (1:0)
FC Sevilla
Sobota 22.11.2014, 20:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Skončilo sa nám veľmi atraktívne stretnutie, kde sme videli veľa gólov, šancí či osobných súboj a videli sme aj jeden rekord – Lionel Messi strelil svoj 253. gól v španielskej lige! V druhom polčase hneď na úvod Sevilla vyrovnala zásluhou vlastného gólu Albu a zdalo sa, že to bude ešte veľmi zaujímavé. Lenže, domáci sa dostali rýchlo späť do vedenia gólom Neymara a to hostí zlomilo. Domáci boli tak ako v prvom polčase stále aktívnejším tímom a dokázali streliť ešte tri góly a zápas tak vyhrať presvedčivo 5:1! Hattrick sa podarilo streli Messimu a dnes sme tak sledovali jeho veľkolepé predstavenie.

    Góly: 21. Messi, 49. Neymar, 65. Rakitić, 73. Messi, 78. Messi – 47. Alba (vla.).
    ŽK: 57. Mathieu (BAR) – 36. Coke (SEV), 52. Banega (SEV).

    To je už z tohto on-line prenosu všetko. Tešíme sa na Vás pri ďalších prenosoch na tomto portáli. Pekný zvyšok neskorého sobotného večera! (21:57:10)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Pri lopte sú v záverečných chvíľach domáci futbalisti, už sa čaká len na záverečný hvizd hlavného rozhodcu Closa Gómeza, ktorý ukončí tento zápas!
     
    90
    Hlavný rozhodca Clos Gómez nadstavuje ešte dve minúty!
     
    89
    Messi sa dostal do ďalšej streleckej príležitosti, ale túto strelu mu dokázal brankár hostí Beto chytiť!
     
    88
    Hosťom sa z rohového kopu podarilo zakončiť, ale lopta skončila len tesne vedľa domácej brány. O odkop od brány domácich sa tak postará brankár Bravo.
     
    87
    Teraz sa už hostia pred bránu domácich dostali, vybojovali si aspoň rohový kop.
     
    86
    Po veľmi dlhej dobe sa smerom dopredu dostali aj hostia, ale Deulofeu sa ocitol v ofsajde a tak v útočnej akcii pokračovať nemohol. Bravo bol tak bez práce, počas celého zápasu vážnejšie zasahovať nemusel, ale napriek tomu sa hosťom aj keď s veľkým šťastím podarilo streliť jeden gól.
     
    85
    Ku lopte sa v 16-tke hostí dostal Neymar, ale jeho strelu do stredu brány bez problémov chytá brankár Beto, ktorý už dlhým odkopom hľadá vpredu svojich spoluhráčov.
     
    84
    Loptu však po chybnej prihrávke strácajú, domáci sa tak dostali ku lopte prakticky zadarmo a pokúšajú sa o ďalšiu útočnú akciu.
     
    83
    Rohovému kopu sa napokon hostia ubránili bez problémov a navyše získali loptu na svoje kopačky. Určite sa tak ešte pokúsia o nejakú útočnú akciu.
     
    82
    Hráči Barcelony sa s loptou dostali až na dostrel brány hostí, dokázali si vybojovať rohový kop. Hostia sa tak budú opäť musieť brániť.
     
    81
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Jordi Alba, prichádza Adriano.
     
    80
    Domáci sú pri lopte a už si ju len posúvajú medzi sebou. Nemajú sa kam ponáhľať a užívajú si futbal. Pre hostí bude koniec zápasu vykúpením, dnes sa nemohli vymaniť z tlaku domácich a smerom dopredu nevymysleli skoro nič.
     
    79
    Zápas sa po tomto góle už prakticky len dohráva. Pred gólom sme videli množstvo striedaní a prerušení, hru opäť oživil piaty gól domácich a hattrick Messiho. Uvidíme, čo nám prinesú záverečné minúty zápasu.
    MESSI - 5:1

    Miroslav Revaj

    Góly: 21. Messi, 49. Neymar, 65. Rakitić, 73. Messi, 78. Messi – 47. Alba (vla.)

    Karty:   57. Mathieu (BAR) – 36. Coke (SEV), 52. Banega (SEV)


    FC Barcelona: Bravo – Daniel Alves, Jordi Alba, Piqué, Mathieu, Busquets, Xavi Hernández(K), Rakitić, Messi, Suárez, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Bartra, Adriano, Rafinha, Sergi Roberto, Pedro Rodríguez, El Haddadi.

    FC Sevilla: Beto – Coke(K), Figueiras, Pareja, Daniel Carriço, Krychowiak, Aleix Vidal, Banega, Denis Suárez, Vitolo, Bacca.
    Náhradníci: Rico – Kolodziejczak, Reyes, Deulofeu, Mbia, Gameiro, Aspas.

    Rozhodca: Clos Gómez – Pau Cebrián, Luis Marco – Gabriel Lozano