Atlético Madrid – Malaga 3:1 (kon.) | Eibar – Real Madrid 0:4 (kon.) | Barcelona – Sevilla 5:1 (kon.)
La Coruña – Sociedad 0:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
5:1 (1:0)
FC Sevilla
Sobota 22.11.2014, 20:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Skončilo sa nám veľmi atraktívne stretnutie, kde sme videli veľa gólov, šancí či osobných súboj a videli sme aj jeden rekord – Lionel Messi strelil svoj 253. gól v španielskej lige! V druhom polčase hneď na úvod Sevilla vyrovnala zásluhou vlastného gólu Albu a zdalo sa, že to bude ešte veľmi zaujímavé. Lenže, domáci sa dostali rýchlo späť do vedenia gólom Neymara a to hostí zlomilo. Domáci boli tak ako v prvom polčase stále aktívnejším tímom a dokázali streliť ešte tri góly a zápas tak vyhrať presvedčivo 5:1! Hattrick sa podarilo streli Messimu a dnes sme tak sledovali jeho veľkolepé predstavenie.

    Góly: 21. Messi, 49. Neymar, 65. Rakitić, 73. Messi, 78. Messi – 47. Alba (vla.).
    ŽK: 57. Mathieu (BAR) – 36. Coke (SEV), 52. Banega (SEV).

    To je už z tohto on-line prenosu všetko. Tešíme sa na Vás pri ďalších prenosoch na tomto portáli. Pekný zvyšok neskorého sobotného večera! (21:57:10)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Pri lopte sú v záverečných chvíľach domáci futbalisti, už sa čaká len na záverečný hvizd hlavného rozhodcu Closa Gómeza, ktorý ukončí tento zápas!
     
    90
    Hlavný rozhodca Clos Gómez nadstavuje ešte dve minúty!
     
    89
    Messi sa dostal do ďalšej streleckej príležitosti, ale túto strelu mu dokázal brankár hostí Beto chytiť!
     
    88
    Hosťom sa z rohového kopu podarilo zakončiť, ale lopta skončila len tesne vedľa domácej brány. O odkop od brány domácich sa tak postará brankár Bravo.
     
    87
    Teraz sa už hostia pred bránu domácich dostali, vybojovali si aspoň rohový kop.
     
    86
    Po veľmi dlhej dobe sa smerom dopredu dostali aj hostia, ale Deulofeu sa ocitol v ofsajde a tak v útočnej akcii pokračovať nemohol. Bravo bol tak bez práce, počas celého zápasu vážnejšie zasahovať nemusel, ale napriek tomu sa hosťom aj keď s veľkým šťastím podarilo streliť jeden gól.
     
    85
    Ku lopte sa v 16-tke hostí dostal Neymar, ale jeho strelu do stredu brány bez problémov chytá brankár Beto, ktorý už dlhým odkopom hľadá vpredu svojich spoluhráčov.
     
    84
    Loptu však po chybnej prihrávke strácajú, domáci sa tak dostali ku lopte prakticky zadarmo a pokúšajú sa o ďalšiu útočnú akciu.
     
    83
    Rohovému kopu sa napokon hostia ubránili bez problémov a navyše získali loptu na svoje kopačky. Určite sa tak ešte pokúsia o nejakú útočnú akciu.
     
    82
    Hráči Barcelony sa s loptou dostali až na dostrel brány hostí, dokázali si vybojovať rohový kop. Hostia sa tak budú opäť musieť brániť.
     
    81
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Jordi Alba, prichádza Adriano.
     
    80
    Domáci sú pri lopte a už si ju len posúvajú medzi sebou. Nemajú sa kam ponáhľať a užívajú si futbal. Pre hostí bude koniec zápasu vykúpením, dnes sa nemohli vymaniť z tlaku domácich a smerom dopredu nevymysleli skoro nič.
     
    79
    Zápas sa po tomto góle už prakticky len dohráva. Pred gólom sme videli množstvo striedaní a prerušení, hru opäť oživil piaty gól domácich a hattrick Messiho. Uvidíme, čo nám prinesú záverečné minúty zápasu.
    MESSI - 5:1
     
    78
    Barcelona dala gól!
    Na svete je hattrick domáceho LIONEL MESSI! Argentínčan sa zmocnil lopty, podišiel bližšie ku bráne hostí, s loptou sa dostal až do 16-tky, kde presnou strelou po zemi umiestnil loptu ku ľavej tyčke a dáva gól na 5:1! Dnes je to veľkolepé predstavenie Lionela Messiho!
     
    77
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Xavi, prichádza Rafinha.
     
    76
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Bacca, prichádza Aspas.
     
    75
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Luis Suárez, prichádza Pedro.
     
    74
    Pri lopte sú opäť domáci, hostia už zrejme rezignovali a budú sa snažiť aby už žiadny gól neinkasovali. Domáci však už vo vekom neútočia, užívajú si hru a tešia sa zo svojho vedenia 4:1!
    MESSI - 4:1
     
    73
    Barcelona dala gól!
    Domáci futbalisti sa dostali do rýchleho brejku, vzniklo prečíslenie 3 na 2, čo katalánci pohodlne využili na štvrtý gól v bráne hostí! Skvelú prihrávku od Suáreza dostal na pravú stranu LIONEL MESSI, ktorý kĺzačkou poslal loptu do brány a posiela svoj tím do vedenia 4:1! Ak nebolo rozhodnuté doteraz, tak teraz je už o víťazovi určite rozhodnuté!
     
    71
    Rýchly brejk hostí zastavil skvelým obranným zákrokom Dani Alves, Barcelona sa tak opäť ženie pred bránu hostí.
     
    70
    Pri lopte sú momentálne po dlhšej dobe aj hostia, ale domáci ich vysoko napádajú a nedovoľujú im nič zaujímavé vymyslieť.
     
    69
    Nádejná šanca domáceho tímu, keď sa ku lopte dostal Alba, ale jeho strela z vnútra 16-tky hostí bola nepresná a lopta skončila len mimo bránu.
     
    68
    Barcelona svoju kombináciu sústredila na svoju polovičku, hostia ich tak musia vysoko napádať, loptu si však vybojovať nedokážu.
     
    67
    Domáci futbalisti sú aj naďalej častejšie pri lopte, hostia sa ku nej dostávajú len sporadicky. Sevilla sa tak musí len brániť, vo chvíľach keď by potrebovala útočiť,takže to nie je pre nich dobré.
    RAKITIĆ - 3:1
     
    65
    Barcelona dala gól!
    Domáci dávajú gól na 3:1 a zrejme je už o víťazovi rozhodnuté, stať sa však môže ešte hocičo! Luis Suaréz sa dostal ku lopte na pravej strane v 16-tke hostí, perfektným centrom našiel nabiehajúceho IVAN RAKITIĆ, ktorý presnou hlavičkou poslal loptu do brány hostí. Gól ako bývalý hráč Sevilly samozrejme neoslavoval.
     
    64
    Rohový kop zmenu skóre nepriniesol, ale domácemu tímu mierne zavaril. Po odrazených loptách sa hostia dostali ešte ku pár centrom či pokusom o strelu, ale tie tiež zmenu skóre nepriniesli.
     
    63
    Sevilla sa zmocnila lopty, na nič nečakala a hneď sa dostala pred bránu domáceho tímu, kde svojou aktivitou vybojovala rohový kop!
     
    62
    Hostia poslali dvoch nových hráčov na ihrisko, čo je jasný signál, že ešte svoje zbrane neskladajú a pokúsia sa ešte zabojovať o bodový zisk. Pri lopte sú však aj naďalej častejšie domáci futbalisti.v
     
    61
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Vidal, prichádza Deulofeu.
     
    60
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Denis Suárez, prichádza Gameiro.
     
    59
    Hra sa opäť sústredila na polovičku hostí, ktorí sa bránia čo im sily stačia, na útočenie už potom moc neostávajú a ich rýchle brejky sa aj rýchlo skončia. Domácim takýto obraz určite plne vyhovuje.
     
    58
    Ani táto útočná akcia Barcelony sa neskončila žiadnou zaujímavou akciu. Rakitić sa síce dostal ku strele, ale jeho pokus z diaľky po zemi bol nepresný a brankár hostí Beto zasahovať nemusel.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Mathieu (FC Barcelona).
     
    56
    Loptu však hostia rýchlo stratili a smerom dopredu sa dostali domáci futbalisti. Avšak, vyslali len nepresný center do 16-tky hostí.
     
    55
    Z neho sa však domácim futbalistom nepodarilo nič vyťažiť a tak si hostia mohli vydýchnuť. Sevilla získala loptu na svoje kopačky a neostáva im nič iné ako zaútočiť.
     
    54
    Barcelona opäť pritlačila na hostí, nebezpečný center z pravej strany musel stopér hostí poslať obrannou hlavičkou na rohový kop!
     
    53
    Do útočnej akcie sa teraz dostali aj hostia, ale zakončiť nemohli pretože bol odpískaný ofsajd. Lopta tak ide na domácu stranu.
     
    52
    Žltú kartu dostáva Banega (FC Sevilla).
     
    51
    Domáci v ďalšej útočnej akcii, ale do šance či zakončenia sa nedostali. Luis Suárez utekal za dlhou prihrávkou, loptu napokon nedostihol a tak ide lopta na kopačky hostí.
     
    50
    Úvodné minúty druhého polčase tak boli veľmi zaujímavý, dva góly hovoria za všetko. Domáci sú však tak stále vo vedení a aj aktívnejší, hostí však určite gól povzbudil. Určite sa ešte máme na čo tešiť.
    NEYMAR - 2:1
     
    49
    Barcelona dala gól!
    Domáci na nič nečakajú a veľmi rýchlo odpovedajú na inkasovaný gól a sú späť vo vedení o jeden gól! Barcelona zahrávala priamy kop, center do 16-tky hostí poslal Xavi, lopta dopadla presne na hlavu NEYMAR a ten posiela svoj tím presnou hlavičkou do vedenia 2:1!
    ALBA - 1:1
     
    47
    Sevilla dala gól!
    Tak to je neuveriteľné! Hostia hneď v prvej minúte druhého polčasu z ničoho nič vyrovnávajú na 1:1! Ale tak to bolo veru naozaj kuriózny gól, domáci len neveriacky krútia hlavami čo sa to stalo, pretože Vitolo z ľavej strany poslal center do 16-tky domácich, lopta prepadla za obranu až ku JORDI ALBA, od ktorého sa lopta nešťastne odrazila do brány a na svete je tak nešťastný vlastenec!
     
    46
    Druhý polčas sa nám už práve začal, výkop mali hostia, ktorí majú v druhom polčase čo doháňať a momentálne sa snažia o prvú útočnú akciu v druhom polčase.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy spoločne s rozhodcovskou trojicou sú už späť na trávniku! Druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Videli sme zaujímavý prvý polčas, v ktorom jasne dominovali domáci a po góle z 21.minúty, keď sa krásne z priameho kopu presadil Messi vedú 1:0! Hostia sa viac menej v prvom polčase len bránili a môžu byť rady, že prehrávajú len o jeden gól. Uvidíme čo nám prinesie druhý polčas, všetko je ešte otvorené a obraz hry a môže zmeniť. Určite sa ho oplatí sledovať.

    Druhý polčas sa začne približne o 21:02!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Hostia mohli v závere prvého polčasu inkasovať, ale domáci zahodili veľkú šancu, keď Alba perfektne získal v 16-tke hostí loptu, ale sám pred brankárom Betom zaváhal, lepšie povedané brankár hostí vytiahol skvelý zákrok, ktorým podržal svoj tím!
     
    45
    Hlavný rozhodca Clos Gómez nadstavuje ku prvému polčasu ešte 1 minútu!
     
    44
    Barcelona pri lopte a v blízkosti brány hostí! Pomaly sa napĺňa prvý polčas, hostia sa tak budú musieť ešte brániť, aby neinkasovali gól do šatne.
     
    43
    Z rohu napokon domáci nevyťažili nič, keď center na prvú tyč bez problémov hráč hostí poslal do bezpečia. Domáci tak však pri lopte ešte ostanú.
     
    42
    Barcelona dlhšie teraz držala hostí pod tlakom a napokon sa dostala do zaujímavého prečíslenia 3 na 2! Získali z toho však len rohový kop, pretože v rozhodujúcej chvíli prišla zlá prihrávka.
     
    40
    Hostia sa však ďaleko s loptou nedostali, takisto si pomohli faulom a tak sa domáci po krátkej dobe opäť dostávajú ku lopte, čo im vyhovuje.
     
    39
    Messi si v 16-tke hostí pri súboji o loptu pomohol nedovolene faulom a tak lopta putuje na stranu Sevilly. O rozohrávku lopty sa postará brankár Beto.
     
    38
    Momentálne sledujeme nudnejší obraz hry, kde domáci v pohode kombinujú a hostia sa musia na svojej polovičke brániť. Aj keď je Barcelona zatiaľ lepšia a častejšie pri lopte, nedokáže si vytvoriť potrebné šance.
     
    37
    Tento center po vzduchu do 16-tky hostí v pohode zobral brankár Beto do svojej moci, môže tak založiť útočnú akciu svojho tímu.
     
    36
    Kapitán hostí Coke vidí prvú žltú kartu v zápase, keď nedovolene poslal k zemi Neymara.
     
    35
    Ďalšia útočná akcia Barcelony, avšak žiadnou šancou sa neskončila. Rakitić uháňal do 16-tky hostí, ku lopte sa však nedostal pretože spadol. Bolo to však zrejme čisté, pretože penalta sa nepíska.
     
    34
    Sevilla sa teraz dostala ku centru z pravej strany, lopta sa dostala ku Baccovi, ktorý si ju ale nedokázal presne spracovať a tak nemohol nič zaujímavé vymyslieť. Lopta tak ide opäť na stranu domácich futbalistov.
     
    33
    Hostia sa zmocnili lopty a snažia sa opäť o rýchly brejk. Domáci sa tak rýchlo vracajú späť vypomôcť obrane.
     
    32
    Hra sa nám opäť sústredila pred 16-tku hostí, hostia sa tak stále musia len brániť. Po zisku lopty sa snažia o rýchly brejk, ktorý však skončí niekde na polovičke ihriska.
     
    31
    Domácim sa podarilo z pravej strany vyslať center do 16-tky hostí, ale Pareja sa zmocnil lopty a upratal ju do bezpečia. Barcelona tak ešte pri lopte ostane.
     
    30
    Domáci futbalisti sa už dostali pred bránu hostí, ku strele sa však dostať nemôžu. Sevilla sa opäť dostáva pod tlak.
     
    29
    Pri lopte je aj naďalej Barcelona, ale svojou pomalou kombináciou sa nikam neponáhľa. Hostia sa medzitým stihli už sformovať v zadných radoch.
     
    28
    Barcelona sa rohovému kopu ubránila bez problémov a loptu navyše získali na svoje kopačky. Zakladajú však pomalšiu útočnú akciu.
     
    27
    Hráči FC Sevilla sa zdá sa už osmelili a začínajú aj častejšie útočiť. Svojou aktivitou teraz získali prvý rohový kop v zápase.
     
    26
    Hostia sa teraz zrejme po prvý krát dostali ku lepšiemu ohrozeniu domácej brány, ale trela na bránu z toho napokon nebola. Bacca sa s loptu predieral do 16-tky domácich, kde ho však defenzívnym zákrokom zastavil Mathieu.
     
    25
    Z tohto priameho kopu domáci nič nevyťažili a po chybnej prihrávke ide lopta na kopačky hostí, ktorí by sa tak mohli vymaniť z tlaku domáceho tímu.
     
    24
    Barcelona získava ďalší priamy kop, keď bol nedovolene k zemi poslaní Neymar. Avšak, teraz to už tak nebezpečná štandardná situácia ako pri prvom góle nie je.
     
    23
    Futbalisti Barcelony sú aj naďalej častejšie pri lopte a hostia sú opäť pod tlakom. Strelený gól domácim určite dodal ešte viac síl do útočných akcií.
     
    22
    Domáci sa dostávajú do zaslúženého vedenia, keď od začiatku sú aktívnejším celkom. Pre hostí by tento gól mal byť varovaním, musia začať hrať lepšie ak pomýšľajú na bodový zisk z tohto zápasu.
    MESSI - 1:0
     
    21
    Barcelona dala gól!
    Ku priamemu kopu sa postavil kto iný ako LIONEL MESSI, ktorý to zakrútil krásne do ľavého horného rohu a Barcelona vyhráva 1:0! Brankár hostí Beto sa za loptou naťahoval márne, na úspešný zákrok nemal šancu!
     
    21
    Barcelona obliehaním 16-tky hostí získava veľmi nebezpečný priamy kop z hranice 16-tky. Brankár Beto sa musí teraz plne skoncentrovať a dobre postaviť múr.
     
    20
    Ďaleko sa však nedostali a lopta ide opäť na kopačky hráčov Barcelony, ktorí už obliehajú 16-tku hostí.
     
    19
    Pred 16-tkou hostí si neporozumeli Messi s Neymarom a po nepresnej prihrávke loptu strácajú. Do brejku ide Sevilla.
     
    18
    Brejk domáceho tímu sa tiež žiadnou zaujímavou šancou neskončil, Alba nedokázal spracovať prihrávku a lopta tak smeruje na kopačky futbalistov FC Sevilla.
     
    17
    Hostia sa teraz hneď po zisku lopty snažili o rýchlu akciu smerom dopredu, nič však nevyťažili a loptu stratili. Do brejku tak ide Barcelona.
     
    16
    Ďalšiu útočnú akciu domácich zakladal Neymar, ale opäť padá na zem, všetko to však bolo v súlade s pravidlami. Moc atraktívny futbal zatiaľ nesledujeme.
     
    15
    Po dlhšej dobe sa do hry zapojil aj domáci brankár, o žiadny ťažký zákrok sa však nejednalo. Do svojej moci zobral len nepresnú prihrávku hostí a dlhým odkopom už hľadá vpredu svojich spoluhráčov.
     
    13
    Ani tento útok domáceho tímu sa ničím zvláštnym neskončil, Neymar si pri svojom útočnom ťažení pomohol faulom. Lota tak putuje na stranu hostí.
     
    12
    Aj naďalej sú v útoku domáci futbalisti, ale hostia sa bránia naozaj perfektne, lenže takouto pasívnou hrou to dnes ďaleko nedotiahnu.
     
    11
    Brankár hostí Beto teraz skvelým zákrokom podržal svoj tím, keď domáci Neymar utekal za loptou, ale brankár hostí bol pri nej len o čosi skôr a nebezpečnú loptu vyrazil do bezpečia.
     
    9
    Hostia sa musia čoraz viac intenzívnejšie brániť, pretože lopta je na kopačkách domácich futbalistoch, ktorí dostali hostí pod tlak, ale do zakončenia sa dostať nemôžu.
     
    8
    Barcelona je teraz aktívnejším tímom, hlavne Messi začína hosťom robiť problémy. Argentínčan sa dostal ku odrazenej lopte a technickou strelou poslal loptu na bránu hostí. S týmto pokusom si však brankár Beto poradil.
     
    7
    Aj tento útok patril domácemu tímu, opäť mal v tom prsty Neymar. Domáci sa dostali do prečíslenia, v rozhodujúcej chvíli však prišla opäť len nepresná prihrávka.
     
    6
    Útoky sa teraz striedajú zo strany na stranu, ale všetky zdobí nepresnosť. Zakončiť sa teraz snažil Neymar, ale spadol na zem a tak lopta putuje ku hosťom.
     
    5
    Ani hosťom ich ďalšia útočná akcia nevyšla, keď dobre zasiahol Mathieu proti VIdalovi, ku ktorému sa tak lopta po zákroku domáceho hráča nedostala.
     
    4
    Domáci celok sa opäť dostal na dostrel brány hostí a snažil sa rýchlou kombináciou niečo vymyslieť, avšak opäť im v ceste stála chybná prihrávka.
     
    3
    Na vlas podobná situácia sa teraz stala aj na druhej strane, domáci brankár Bravo berie loptu do svojej moci po chybnej prihrávke.
     
    2
    Barcelone sa teraz podarilo sa dostať tesne pred domácu bránu, ale po chybnej prihrávke končí lopta len u brankára hostí Beta, ktorý založí útočnú akciu hostí.
     
    2
    Domáci tím sa hneď po rozohrávke snažili rýchlou kombináciou dostať sa pred bránu hostí, ale chybnou prihrávkou loptu stratili. Netrvalo dlho a to isté sa stalo aj hosťom. Zatiaľ je to teda opatrný úvod stretnutia.
     
    1
    Zápas sa nám práve začal, o úvodný výkop zápasu sa postarali domáci futbalisti. Budú sa tak snažiť o prvú útočnú akciu zápasu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Plný štadión práve spieva hymnu Barcelony, diváci sa zabávajú a tešia sa už na samotný zápas! Môžme tak očakávať perfektnú divácku kulisu.
     
    Oba tímy spoločne s rozhodcovskou trojicou prichádzajú na trávnik štadióna Camp Nou v Barcelone! Začiatok zápasu je už na spadnutie!
     
    Príjemný futbalový večer želám všetkým, ktorí ste klikli na tento on-line prenos a najbližšie chvíle strávite jeho sledovaním! Do začiatku zápasu nám ostáva už len pár minút! Zostavy oboch tímov sú už známe a zverejnené, môžte si ich prezrieť.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Barcelona: Bravo – Daniel Alves, Jordi Alba, Piqué, Mathieu, Busquets, Xavi Hernández(K), Rakitić, Messi, Suárez, Neymar.

    Náhradníci: ter Stegen – Bartra, Adriano, Rafinha, Sergi Roberto, Pedro Rodríguez, El Haddadi.

    Tréner: Luis Enrique

    FC Sevilla: Beto – Coke(K), Figueiras, Pareja, Daniel Carriço, Krychowiak, Aleix Vidal, Banega, Denis Suárez, Vitolo, Bacca.

    Náhradníci: Rico – Kolodziejczak, Reyes, Deulofeu, Mbia, Gameiro, Aspas.

    Tréner: Unai Emery

    Rozhodca: Clos Gómez – Pau Cebrián, Luis Marco – Gabriel Lozano.
     
    Dobrý večer Vážení športoví fanúšikovia. Vítam Vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu španielskej Primera División, v ktorom FC Barcelona privíta FC Sevilla. Zápas má výkop o 20:00 hod.

    FC Barcelona

    Futbalisti katalánskeho veľkoklubu sa aktuálne nachádzajú na 2.pozícii hneď za večným súperom, Realom Madrid. Barca má na svojom konte po 11 odohraných kolách aktuálne za 8 výhier a 1 remízu 25 bodov. Domáci futbalisti sa v minulom kole predstavili na pôde UD Alméria, kde dokázali vybojovať víťazstvo 1:2, po góloch Neymara a Ramosa. V doterajšom priebehu súťaže doposiaľ Barcelona dokázala nájsť premožiteľa vo dvoch tímoch a to v Reale Madrid a prekvapujúco aj v Celte Vigo, ktorej na Nou Campe podľahla 0:1. Katalánci sú v hre aj v Lige Majstrov, kde momentálne v skupine F okupujú 2.pozíciu, so ziskom 9 bodov.

    FC Sevilla

    Hostia sa aktuálne v tabuľke Primera División nachádzajú na 5 pozícii, so ziskom 23 bodov. Dnešným víťazstvom sa tak hráči Seville môžu priblížiť ku prvej pozícii v tabuľke a preskočiť tak svojho dnešného súpera. V 10.kole sa futbalisti Seville predstavili na domácej pôde, kde zaknihovali po výsledku 1:1 remízu proti Levante. Hostia sú v hre aj v Európskej lige UEFA, kde aktuálne okupujú 1.pozíciu v skupine G, so ziskom 8 bodov.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 21. Messi, 49. Neymar, 65. Rakitić, 73. Messi, 78. Messi – 47. Alba (vla.)

    Karty:   57. Mathieu (BAR) – 36. Coke (SEV), 52. Banega (SEV)


    FC Barcelona: Bravo – Daniel Alves, Jordi Alba, Piqué, Mathieu, Busquets, Xavi Hernández(K), Rakitić, Messi, Suárez, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Bartra, Adriano, Rafinha, Sergi Roberto, Pedro Rodríguez, El Haddadi.

    FC Sevilla: Beto – Coke(K), Figueiras, Pareja, Daniel Carriço, Krychowiak, Aleix Vidal, Banega, Denis Suárez, Vitolo, Bacca.
    Náhradníci: Rico – Kolodziejczak, Reyes, Deulofeu, Mbia, Gameiro, Aspas.

    Rozhodca: Clos Gómez – Pau Cebrián, Luis Marco – Gabriel Lozano