NY Islanders – Tampa Bay 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 0:5 (kon.) | Boston – St. Louis 2:0 (kon.)
Buffalo – San Jose 4:1 (kon.) | Toronto – Nashville 2:9 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 0:4 (kon.)
Winnipeg – NJ Devils 3:1 (kon.) | Dallas – Carolina 4:6 (kon.) | Calgary – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.)
Arizona – Washington 1:2 (po pr.) | LA Kings – Florida 5:2 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
5:2 (0:0, 4:0, 1:2)
Florida Panthers
cz Streda 19.11.2014, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    BROWN - 5:2
     
    56:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Dnes je již hotovo! DUSTIN BROWN využívá přesilovou hru, když dokázal propasírovat kotouč mezi beton a pravou tyčkou Al Montoyi. Asistence: Justin Williams, Bryden McNabb.
    JOKINEN - 4:2
     
    46:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné věci se dějí ve Staples Center! Quick sice vypíchl kotouč před Trocheckem, ten se ale odrazil přímo na hůl JUSSIHO JOKINENA, který pohotově dorazil puk do za Qucikova záda. Asistence: Vincent Trocheck, Jimmy Hayes.
    HAYES - 4:1
     
    42:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se hosté dočkali! Po krásné kombinaci se před prázdnou bránou zjevil JIMMY HAYES a stačilo mu pouze dorazit do prázdné brány Kings. Asistence: Jonathan Huberdeau, Nick Bjugstad.
    REGEHR - 4:0
     
    39:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to už vypadá na ručník. Osm sekund před koncem třetiny se prosazuje ROBYN REGEHR, ke kterému se se štěstím dostal kotouč a z mezikruží propálil Luonga střelou těsně nad levý beton. Asistence: Jeff Carter, Drew Doughty.
    GÁBORÍK - 3:0
     
    34:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Teď už to začíná být jednostranné záležitost. MARIÁN GÁBORÍK se dokázal nejlépe zorientovat před Luongem a svým dotěrným dorážením dostal puk až za brankovou čáru. Asistence: Jake Muzzin, Drew Doughty.
    CARTER - 2:0
     
    29:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je to již o dvě branky. Kings využívají přesilovou hru, když Dwight King skvěle našel mezi kruhy JEFFA CARTERA, který střelou z první prostřelil Luonga mezi vyrážečkou a betonem. Asistence: Dwight King, Jamie McBain.
    GREENE - 1:0
     
    24:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! MATT GREENE si počkal u pravé tyčky na přesný pas od McNabba a dokázal tečovat kotouč za záda bezmocného Luonga. Asistence: Brayden McNabb, Anže Kopitar.

    David Košinár

    Góly a asistencie: 25. Greene (McNabb, Kopitar), 30. Carter (King, McBain), 35. Gáborík (Muzzin, Doughty), 40. Regehr (Carter, Doughty), 57. Brown (Williams, McNabb) – 43. Hayes (Huberdeau, Bjugstad), 47. Jokinen (Trocheck, Hayes)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, McNabb, Greene, Regehr, Andreoff – Gáborík, Kopitar, Carter – Pearson, Richards, Toffoli – Brown, Stoll, Williams – Clifford, Lewis, Nolan
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Mitchell, Robak, Campbell, Gudbranson, Olsen – Upshall, Barkov, Kopecký – Boyes, Bjugstad, Huberdeau – Hayes, Trocheck, Jokinen – Thornton, MacKenzie, Fleischmann