NY Islanders – Tampa Bay 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 0:5 (kon.) | Boston – St. Louis 2:0 (kon.)
Buffalo – San Jose 4:1 (kon.) | Toronto – Nashville 2:9 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 0:4 (kon.)
Winnipeg – NJ Devils 3:1 (kon.) | Dallas – Carolina 4:6 (kon.) | Calgary – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.)
Arizona – Washington 1:2 (po pr.) | LA Kings – Florida 5:2 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
Pittsburgh Penguins
cz Streda 19.11.2014, 01:40 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Sidney CROSBY - 0:4
     
    39:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins využívají přesilovou hru, když se u branky "zjevil" v ten pravý okamžik SIDNEY CROSBY, k němuž se odrazil puk a pak již stačilo pouze "zamést" puk do odkryté branky, Price neměl šanci se tak rychle přemístit. Skvělou práci odvedl na brankovišti Jevgenij Malkin, díky jehož důrazu se nakonec puk ke Crosbymu dostal. Asistence: Jevgenij Malkin a Patric Hornqvist.
    Brandon SUTTER - 0:3
     
    20:58
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Plekanec ztratil puk v útočném pásmu, hosté šli okamžitě do brejku, který zakončuje BRANDON SUTTER přesnou střelou z mezikruží, Price byl bez šance, to bylo skvěle trefené, přímo do růžku. Asistence: Beau Bennett a Steve Downie.
    Steve DOWNIE - 0:2
     
    09:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Povedená akce Pittsburghu, "až do kuchyně" se nyní povedlo dostat puk STEVE DOWNIEMU, který na levé straně vytěžil z přesné přihrávky Letanga, trefit odkrytou branku již nebylo vůbec těžké. Asistence: Kris Letang a Beau Bennett.
    Beau BENNETT - 0:1
     
    07:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Špatná rozehrávka Beaulieua, který doslova "namazal" BEAU BENNETTOVI, jenž se dostává do zakončení, z mezikruží překonává přesnou střelou Priceho. Bez asistence.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 8. Bennett, 10. Downie (Letang, Bennett), 21. Sutter (Bennett, Downie), 40. Crosby (Malkin, Hornqvist)


    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Markov, Subban, Jemelin, Gončar, Gilbert, Beaulieu – Pacioretty, Desharnais, Parenteau – Galchenyuk, Plekanec, Gallagher – Sekáč, Eller, Prust – Weise, Malhotra, Bowman
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Greiss) – Martin, Letang, Maatta, Ehrhoff, Scuderi, Despres – Kunitz, Crosby, Comeau– Spaling, Malkin, Hornqvist – Bennett, B. Sutter, Downie – Sill, Goc, Adams

    Rozhodca: Peel, Rehman – Sericolo, Morin

    Diváci: 21 287