Chomutov – Motor ČB 8:3 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 2:1 (2:1 po s.n.) | Most – Třebíč 0:1 (kon.)
Kadaň – Havlíčkův Brod 3:4 (1:2 po s.n.) | Havířov – Prostějov 3:4 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 2:3 (kon.)
Kladno – Šumperk 4:1 (kon.)
koniec
AZ Havířov
3:4 (1:0, 0:3, 2:1)
LHK Jestřábi Prostějov
cz Streda 12.11.2014, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    A máme zaděláno na velké drama! Havířovská hala explodovala nadšením. TOMÁŠ FOŘT dostal puk ideálně na hokejku u levé tyčky a spolehlivě prostřelil Šimbocha. Tady nemohl mít brankář Prostějova žádnou šanci.
    Asistence: Martin Lenďák, Michal Hlinka.
     
    49:58
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov zasadil svému soupeři nepříjemnou ránu. Není to dlouho, co oslavovali domácí fanoušci druhou branku AZetu a už je tady čtvrtá prostějovská. MAREK INDRA dostal přihrávku do mezikruží, kde měl spoustu času na zakončení. Matouška prostřelil střelou nad vyrážečku.
    Asistence: David Roupec.
     
    49:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet svou přesilovou hru nakonec dokázal využít. DAVID KLIMŠA dostal přesnou přihrávku, najel si na pravý kruh, odkud prostřelil Šimbocha pod levým betonem.
    Asistence: Martin Jakúbek.
     
    38:02
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Havířov bránil oslabení i na hranici sebezničení, několikrát puk dokázali havířovští hráči zblokovat vlastním tělem. Na tvrdou střelu DAVIDA ROUPCE už ale nikdo neměl a ta zapadla k levé tyčce. Skvěle sehraná přesilová hra hostů.
    Asistence: Vladimír Stejskal.
     
    25:03
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov dnes ukazuje velmi účelnou hru, z minima šancí dokáže vytěžit maximum. Coufal ujel se Sršněm dva na jednoho, TOMÁŠ SRŠEŇ se rozhodl pro rychlou střelu švihem z pravého kruhu a tou dokázal prostřelit Matouška pod rukou, puk se vykutálel za havířovským brankářem a zajel do branky.
    Asistence: Viktor Coufal, Robin Malý.
     
    20:59
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté se prosazují z ničeho nic. Graca nepokryl volného VLADIMÍRA STEJSKALA, který dostal přihrávku od Venkrbce přesně na hokejku a už mu stačilo jen trefit volnou branku, kde se Matoušek nemohl stihnout přesunout.
    Asistence: Matouš Venkrbec, Jakub Řezáč.
     
    09:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov využívá velmi dobrého úvodu utkání a vytěžil z něho úvodní branku zápasu. ANTONÍN PECHANEC se dokázal dostat s pukem mezi kruhy a skvělou střelou švihem vymetl levý růžek prostějovské branky!
    Bez asistence.

    Josef Nudera

    Góly a asistencie: 10. Pechanec, 50. Klimša (Jakúbek), 57. Fořt (Lenďák, Hlinka) – 21. Stejskal (Venkrbec, Řezáč), 26. Sršeň (Coufal, Malý), 39. Roupec (Stejskal), 50. Indra (Roupec)


    AZ Havířov: Matoušek (Daneček) – Matějíček, Foltýn, Lenďák, Graca, Repe, Bezuška, Bahounek – Šedivý, Hlinka, Fořt – Jakúbek, Šlahař, Klimša – Haas, Pechanec "A", Tomi – Rimmel, Maruna "A", Sztefek "C"
    Trenéři: Jan Daneček, Tomáš Potěšil

    LHK Jestřábi Prostějov: Šimboch (Kocián) – Kaluža, Roupec, Malý, Jedlička, Řezáč – Indra, Meidl, Kajaba – Venkrbec "A", Stejskal, Luňák "A" – Černý, Kovařík, Coufal – Sršeň, Duba "C", Cienciala
    Trenér: Petr Zachar

    Rozhodca: Trombík – Lukš, Novák

    Diváci: 2 519