Vítkovice – Slavia 3:2 (kon.) | Litvínov – Hradec Králové 4:1 (kon.) | Liberec – Olomouc 2:3 (kon.)
K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | Pardubice – Zlín 6:2 (kon.) | Plzeň – Třinec 5:2 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
6:2 (2:1, 3:1, 1:0)
Berani Zlín
cz Streda 12.11.2014, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    NAHODIL - 6:2
     
    51:56
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice vedou o čtyři branky! Radil posunul kotouč na před bránou postaveného Tybora, který zkusil parádičku v podobě střely mezi nohama, což se mu nepovedlo, ale ke kotouči se dostal LUKÁŠ NAHODIL a uklidil ho do odkryté zlínské brány. Asistence: Radoslav Tybor, Lukáš Radil.
    RADIL - 5:2
     
    37:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice vedou již o tři branky! Jiří Marušák zlomil při střele od modré čáry hokejku a do akce 2 na 1 se dostal Petr Sýkora, jenž posunul kotouč na TOMÁŠE ZOHORNU, který ho poslal pod břevno zlínské brány. Asistence: Petr Sýkora.
    CETKOVSKÝ - 4:2
     
    34:36
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice se dostávají do dvoubrankového vedení! Střelu Aleše Píši od modré čáry tečoval před Kašíkem JIŘÍ CETKOVSKÝ, jenž nedal zlínskému brankáři žádnou šanci. Asistence: Aleš Píša.
    STARÝ - 3:2
     
    28:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice se dostávají znovu do vedení. Střelu JANA STARÉHO si do vlastní brány nešťastně ztečoval jeden z obránců Zlína. Asistence: Tomáš Marcinko.
    ŘÍČKA - 2:2
     
    23:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín potrestal další obrovskou chybu Pardubic! ROBERT ŘÍČKA vystihl přihrávku jednoho z východočeských obránců a střelou pod břevno překonal Kristana. Bez assitence.
    TYBOR - 2:1
     
    14:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    To byla nádherná přesilovková kombinace v podání východočeského celku! Petr Sýkora naservíroval kotouč střílenou nahrávkou na hůl nikým nehlídaného RADOSLAVA TYBORA, jehož první střelu Kašík vyrazil, ale z dorážky se už slovenský sniper nemýlil. Asistence: Petr Sýkora, Václav Benák.
    ONDRÁČEK - 1:1
     
    11:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Pardubic nezůstala ani v oslabení nepotrestána! JIŘÍ ONDRÁČEK ukořistil kotouč v útočném pásmu, jeho první pokus Kristan vyrazil, ale na následnou dorážku už byl krátký. Bez asistence.
    ZOHORNA - 1:0
     
    03:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostávají chvíli po začátku zápasu do jednobrankového vedení! K odraženému kotouči se dostal před bránou Zlína TOMÁŠ ZOHORNA a po šikovné kličce ho zasunul za brankovou čáru soupeře. Bez asistence.

    Robert Novotný

    Góly a asistencie: 4. Zohorna, 15. Tybor (Sýkora, Benák), 29. Starý (Marcinko), 35. Cetkovský (Píša), 38. Zohorna (Sýkora), 52. Nahodil (Tybor, Radil) – 12. Ondráček, 24. Říčka


    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Halász) – Píša, Čáslava, Benák, Havlík, Korím, Gregorc, Ščotka – Sýkora, Zohorna, Cetkovský – Radil, Nahodil, Tybor – Kolář, Marcinko, Starý – Voženílek, Kaut, Semorád – Půhoný
    Berani Zlín: Kašík (Haloda) – Marušák, Horák, Kotvan, Urbanec, Žižka, Valenta – Okál, Leška, Köhler – Holík, Vlach, Říčka – Svoboda, Čajánek, Veselý – Kubiš, Ondráček, Čech

    Rozhodca: Hradil, Úlehla – Bláha, Ondráček