Vítkovice – Slavia 3:2 (kon.) | Litvínov – Hradec Králové 4:1 (kon.) | Liberec – Olomouc 2:3 (kon.)
K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | Pardubice – Zlín 6:2 (kon.) | Plzeň – Třinec 5:2 (kon.)
koniec po predl.
HC Energie Karlovy Vary
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
cz Streda 12.11.2014, 18:00Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:47
    Vylučuje se i na druhé straně. Faul na Michala Vachovce je potrestán, Ctirad Ovčačík (MBL) dostává dvě minuty za hrubost.
     
    51:08
    Radim Bičánek (KVA) dostává dvě minuty za podražení.
     
    28:03
    Bude se vylučovat. Dvě minuty za zdržování hry si odsedí Milan Mikulík (MBL). Rozhodčí ještě situaci řeší s hlavním koučem Boleslavi Jelínkem.
     
    27:43
    Vyloučení na straně Bruslařského klubu. Dvě minuty si odsedí Jiří Rys (MBL). Menší trest vražení na hrazení.
     
    15:56
    Z obou mužstev vyloučeni hráči: Tomáš Hyka (MBL) nafilmovaný pád. Za domácí je to Radek Deyl (KVA), menší trest podražení.
     
    08:46
    Bude se vylučovat! Radek Deyl (KVA) chyboval před vlastní svatyní, přišel o puk, a do šance se dostal Látal. Ten neproměnil, ale Deyl je vyloučen na dvě minuty za sekání.

    Matouš Bečka

    Góly a asistencie: 49. Duda (Kverka), 54. Duda (Harant), 62. Tomeček V. (Šmach) – 15. Bárta (Vrbata, Trška), 37. Bárta (Hruška, Výborný)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Sičák, Harant – Redlihs, Deyl – Bičánek, Šmach – Tomeček J. – Vachovec, Kverka, Duda – Gorčík, Skuhravý, Hruška D. – Pšurný, Bálan, Tomeček V. – Štals, Hruška R., Koblasa
    BK Mladá Boleslav: Rittich (Málek) – Stříteský, Vidmar – Hruška, Ovčačík – Mitja, Trška – Čermák – Mikulík, Broš, Klimenta – Hyka, Výborný, Bárta – Pacovský, Vrbata, Pabiška – Látal, Renc, Rys

    Rozhodca: Turčan, Svoboda – Pešek, Jelínek