NY Rangers – Pittsburgh 5:0 (kon.) | Washington – Columbus 4:2 (kon.) | NJ Devils – Minnesota 3:1 (kon.)
NY Islanders – Colorado 6:0 (kon.) | Montreal – Winnipeg 3:0 (kon.) | Florida – San Jose 4:1 (kon.)
St. Louis – Buffalo 6:1 (kon.) | Nashville – Edmonton 3:2 (kon.) | Chicago – Tampa Bay 3:2 (1:0 po s.n.)
Arizona – Dallas 3:4 (kon.) | Vancouver – Ottawa 4:3 (po pr.)
koniec
Nashville Predators
3:2 (3:0, 0:2, 0:0)
Edmonton Oilers
cz Streda 12.11.2014, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Nail JAKUPOV - 3:2
     
    34:42
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A máme těsný zápas. Zvýšené úsilí Oilers přineslo své ovoce, když svým důrazem dostali puk před branku, u tyčky stál osamocený NAIL JAKUPOV a zblízka jednoduše překonal Fastha. Asistence: David Perron, Marc Arcobello.
    Benoit POULIOT - 3:1
     
    20:31
    Edmonton právě vstřelil branku!
    No tak tohle je opravdu povedený start hostl do druhé třetiny. Po rychlém průniku poslal Nugent-Hopkins přihrávku na levou stranu a z vrcholu kruhu poslal BENOIT POULIOT puk přímo pod horní tyčku. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Jordan Eberle.
    Filip FORSBERG - 3:0
     
    19:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tohle je už pro hosty velice nepříjemné. Zpoza branky poslal přihrávku Ribeiro, puk se od konstrukce odrazil k FILIPU FORSBERGOVI a ten z nulového úhlu procedil puk za Fastha. Asistence: Mike Ribeiro.
    Matt CULLEN - 2:0
     
    09:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators zatím vládnou v dorážkách. Z modré si sjel Jones, jeho rána těsně minula Fasthovu branku, od zadního mantinelu se vrátila zpět a MATT CULLEN v pádu dokázal zasunout za marně se natahujícího gólmana Oilers. Asistence: Seth Jones, Craig Smith.
    Mike RIBEIRO - 1:0
     
    02:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde rychle do vedení. Z pravé strany potáhl akci Neal, jeho střelu Fasth pouze vyrazil a volný puk dorazil z brankoviště dojíždějící MIKE RIBEIRO. Asistence: James Neal, Filip Forsberg.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 3. Ribeiro (Neal, Forsberg), 10. Cullen (Jones, Smith), 20. Forsberg (Ribeiro) – 21. Pouliot (Nugent-Hopkins, Eberle), 35. Jakupov (Perron, Arcobello)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Jones, Volčenkov, Ellis, Ekholm – Neal, Ribeiro, Forsberg – Smith, Roy, Cullen – Jokinen, Jarnkrok, Bourque – Beck, Gaustad, Nyström. Trenér: Peter Laviolette.
    Edmonton Oilers: Fasth (21. Scrivens) – Schultz, Ference, Petry, Nikitin, Fayne, Aulie – Eberle, Nugent-Hopkins, Pouliot – Jakupov, Arcobello, Perron – Purcell, Draisaitl, Pakarinen – Joensuu, Gordon, Hendricks. Trenér: Dallas Eakins.

    Rozhodca: Sutherland, Hebert – Brisebois, Mach

    Diváci: 17 129