Chievo – Sassuolo 0:0 (kon.) | Sampdoria – Fiorentina 3:1 (kon.) | Turín – Bergamo 0:0 (kon.)
Udinese – CFC Janov 2:4 (kon.) | AC Miláno – Palermo 0:2 (kon.)
koniec
AC Miláno
0:2 (0:2)
US Palermo
Nedeľa 02.11.2014, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza • Talianska Seria A
     
    88
    Registrujeme posledné striedanie na strane Palerma, na pár posledných minút sa do hry zapojí aj Quaison, ktorý na ihrisku zaujme miesto Dybalu.
     
    87
    A znova faulujúci Rami, ktorý po verdikte hlavného rozhodcu od zlosti odhodil loptu za čo ho logicky neminie kartový trest.
     
    85
    Prichádza druhé striedanie na strane Palerma, Belotti vystrieda Vázqueza, pre ktorého to tak bola posledná útočná akcia v zápase.
     
    68
    Strieda aj domáci tím, v tomto prípade sa jedná už o posledné striedanie v zápase. Hondu na ihrisku vystrieda čerstvý Pazzini.
     
    68
    Prichádza prvé striedanie na strane Palerma, ihrisko opúšťa Maresca, jeho miesto zaujme N'Goyi.
     
    51
    Saponara z ľavej strany posielal prudkú loptu do ohňa pred bránu, tam sa až príliš ľahko k zemi porúčal El Shaarawy, navyše sa súper ani nedotkol. Jeho herecký výkon odmenil hlavný arbiter žltou kartou.
     
    46
    Začal sa nám druhý polčas, počas prestávky registrujeme jedno striedanie, konkrétne na domácej strane. na druhý polčas už nenastúpi Poli, ktorého vystrieda El Shaarawy.
     
    45
    Predsa len, AC získava ešte jednu veľkú príležitosť skórovať. Torres sa do šestnástky pustil sám, tesne pred ňou ho k zemi poslal Anđelković, ktorý vidí aj kartu žltej farby.
     
    39
    A po ňom sme mohli vidieť ďalší gól! Po ďalšej chybičke v obrannej hre sa k lopte dostal Barreto, ten neváhal poriadne vypálil a len Lópezov skvelý zákrok zabránil tomu aby lopta neskončila v sieti. Domáci brankár totiž končekmi prstov vyškriabol loptu, ktorá smerovala pod brvno.
    DYBALA - 0:2
     
    26
    Palermo dalo gól! Tentoraz už bol domáci gólman na strelu prikrátky! Po ďalšej chybe v domácej obrane sa do bezprostrednej vzdialenosti od brány dostal PAULO DYBALA a ten z ťažšieho uhla, no presne chladnokrvne prekonal Lópeza!
     
    25
    A už mohlo byť 0:2! Tentoraz sa ale Diego López zaskvel parádnym zákrokom keď len končekmi prstov vytlačil Dybalovu prudkú strelu z ľavej strany.
    ZAPATA - 0:1
     
    24
    Palermo dalo gól! Zatočený roh našiel dobre postaveného Muñoza, avšak pred ním loptu do vlastnej siete nešťastne tečoval CRISTIAN ZAPATA. Palermo sa tak ujíma vedenia.
     
    22
    Po krátkej výmene lopty sa k strele z hranice pokutového územia odhodlal domáci Ménez. Jeho pokus po zemi nebol márny, preletel však len tesne vedľa pravej tyče.
     
    19
    Domáci tím získal rohový kop, hlavný rozhodca sa však akosi prestáva s hráčmi maznať, za zákrok ešte zo strednej časti ihriska vidí žlté napomenutie aj Morganella.
     
    18
    Žltá karta aj pre domáceho hráča, hroziaci rýchly útok faulom zastavil de Jong, hlavný rozhodca neváha a udeľuje mu rovnaký trest ako pred chvíľou Gonzálezovi.
     
    16
    Rossoneri získavajú priamy kop, po tom ako bol Ménez doslova zostrelený Gonzálezom. Ten za svoj faul vidí aj žltú kartu.
     
    3
    Následne je ale hra prerušená, Alex si zrejme pri obrannom zákroku poranil nohu, takže je nútený striedať už v 3. minúte hry. Jeho miesto zaujme Zapata.
     
    2
    Hostia však zostali pri lopte a po zaváhaní domácej defenzívy sa až prekvapivo ľahko do šestnástky dostal Vázquez, ktorého z dobrej pozície pohotovo vychytal domáci brankár Diego López.

    Andrej Marienka

    Góly: 24. Zapata (vla.), 26. Dybala

    Karty:   18. Jong (ACM), 51. Shaarawy (ACM), 87. Rami (ACM) – 16. González (PAL), 19. Morganella (PAL), 45. Anđelković (PAL)


    AC Miláno: Diego López – De Sciglio, Rami, Alex, Abate – Saponara, de Jong, Poli – Ménez, Fernando Torres, Honda
    Náhradníci: Agazzi, Abbiati – Pazzini, Albertazzi, Essien, Zapata, Niang, van Ginkel, Bonera, Armero, Zaccardo, El Shaarawy

    US Palermo: Sorrentino – Anđelković, González, Muñoz – Barreto, Bolzoni – Lazaar, Morganella – Maresca – Vázquez, Dybala
    Náhradníci: Ujkani – Vitiello, Pisano, João Silva, Della Rocca, N'Goyi, Chochev, Terzi, Quaison, Feddal, Daprelà, Belotti

    Rozhodca: Gervasoni – Posado, Di Fiore