Chievo – Sassuolo 0:0 (kon.) | Sampdoria – Fiorentina 3:1 (kon.) | Turín – Bergamo 0:0 (kon.)
Udinese – CFC Janov 2:4 (kon.) | AC Miláno – Palermo 0:2 (kon.)
koniec
AC Miláno
0:2 (0:2)
US Palermo
Nedeľa 02.11.2014, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza • Talianska Seria A
     
    88
    Registrujeme posledné striedanie na strane Palerma, na pár posledných minút sa do hry zapojí aj Quaison, ktorý na ihrisku zaujme miesto Dybalu.
     
    85
    Prichádza druhé striedanie na strane Palerma, Belotti vystrieda Vázqueza, pre ktorého to tak bola posledná útočná akcia v zápase.
     
    68
    Strieda aj domáci tím, v tomto prípade sa jedná už o posledné striedanie v zápase. Hondu na ihrisku vystrieda čerstvý Pazzini.
     
    68
    Prichádza prvé striedanie na strane Palerma, ihrisko opúšťa Maresca, jeho miesto zaujme N'Goyi.
     
    46
    Začal sa nám druhý polčas, počas prestávky registrujeme jedno striedanie, konkrétne na domácej strane. na druhý polčas už nenastúpi Poli, ktorého vystrieda El Shaarawy.
     
    3
    Následne je ale hra prerušená, Alex si zrejme pri obrannom zákroku poranil nohu, takže je nútený striedať už v 3. minúte hry. Jeho miesto zaujme Zapata.

    Andrej Marienka

    Góly: 24. Zapata (vla.), 26. Dybala

    Karty:   18. Jong (ACM), 51. Shaarawy (ACM), 87. Rami (ACM) – 16. González (PAL), 19. Morganella (PAL), 45. Anđelković (PAL)


    AC Miláno: Diego López – De Sciglio, Rami, Alex, Abate – Saponara, de Jong, Poli – Ménez, Fernando Torres, Honda
    Náhradníci: Agazzi, Abbiati – Pazzini, Albertazzi, Essien, Zapata, Niang, van Ginkel, Bonera, Armero, Zaccardo, El Shaarawy

    US Palermo: Sorrentino – Anđelković, González, Muñoz – Barreto, Bolzoni – Lazaar, Morganella – Maresca – Vázquez, Dybala
    Náhradníci: Ujkani – Vitiello, Pisano, João Silva, Della Rocca, N'Goyi, Chochev, Terzi, Quaison, Feddal, Daprelà, Belotti

    Rozhodca: Gervasoni – Posado, Di Fiore