Manchester City – Manchester United 1:0 (kon.) | Aston Villa – Tottenham 1:2 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
1:2 (1:0)
Tottenham Hotspur
Nedeľa 02.11.2014, 17:00 • Villa Park, Birmingham, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa senzačne tešia hráči Tottenhamu, ktorí otočili skóre zápasu v samom závere. O úvodný presný zásah sa v 16.minúte postaral domáci Weimann, ktorý si výborne nabehol na center od N'Zogbiu. V druhom polčase dostal červenú kartu za facku domáci útočník Benteke a Aston Villa sa už iba bránila. Všetko to nakoniec vyústilo do vyrovnania. Postaral sa o ňho v 84.minúte Chadli. Tottenham využil početnú prevahu aj druhý krát, keď v 90.minúte trafil do čierneho z priameho kopu Kane. The Villans gól nestrelili 9 hodín a 7 minút, no dnes sa to už konečne zverencom Paula Lamberta podarilo. Na tri body to však nestačilo a táto prehra ich bude ešte dlho mrzieť. Aston Villa sa po zápase nachádza na 15.mieste, Tottenham sa posunul na 8.priečku.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (18:56:21)
     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Voľný kop pre domácich, tak toto je naozaj už asi posledná šanca na zmenu skóre.
     
    90+5
    Strelec gólu Kane bol poslaný k zemi, voľný kop pre Tottenham. Do konca stretnutia ostáva 90 sekúnd.
     
    90+4
    Tak lopta sa prevažne zdržiava v rohu ihriska, kde bojuje hosťujúci Lamela. Lenže teraz stratil loptu a domáci sa vydávajú do jednej z posledných šancí.
     
    90+3
    Striedanie v tíme Aston Villy: ihrisko opúšťa Cissokho, jeho miesto zaujme Bent.
     
    90+2
    Tak Spurs sa snažia podržať loptu čo najdlhšie na svojich kopačkách, lenže domáci ešte budú nebezpeční.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase je až 6 minút!
    KANE - 1:2
     
    90
    Tottenham dal gól!
    Tak to je neuveriteľné čo sa teraz stalo vo Villa Parku. Domáci namiesto toho, aby si ustrážili priaznivý výsledok, dostali dva góly a vo vedení sú hostia. HARRY KANE si postavil loptu k realizácii priameho kopu, jeho strela bola tečovaná hráčmi v múre do protipohybu domáceho brankára Guzana a Tottenham otáča skóre zápasu. Toto je Premier League!
     
    88
    Tak je tu ďalšia žltá karta. Sanchez (Aston Villa) poriadne podkopol protihráča približne 3-5 metrov od vlastného pokutového územia a hlavný arbiter mu ju aj ukázal.
     
    87
    Hostia vybojovali rohový kop. Ten už bol aj zahraný, lenže nič z toho nebolo, pretože obrana domácich loptu poslala do bezpečia.
     
    86
    Striedanie v tíme Aston Villy: ihrisko opúšťa Weimann, jeho miesto zaujme Richardson.
     
    85
    Tak už mohlo byť všetko inak! Domáci sa vydali do rýchleho protiútoku, nakoniec sa k strele dostal Agbonlahor, lenže jeho delovka skončila tesne vedľa Llorisovej brány. Tak teraz si hostia určite vydýchli, už mohli ísť domáci znova do vedenia.
    Chadli (LAMELA) - 1:1
     
    84
    Tottenham dal gól!
    Tak a je vyrovnané. Hostia zahrávali rohový kop, jeho exekútorom bol Lamela. Lopta letela na zadnú tyč, kde bol úplne voľný NACER CHADLI, ktorý prekonáva bezmocného brankára Guzana. Chadliho neustrážil čerstvý Agbonlahor. Začína sa od začiatku.
     
    82
    Tlak Tottenhamu po menšej prestávke pokračuje, lenže všetci hráči domácich sú pod loptou a vytvorili obranný blok pred ich vlastným pokutovým územím.
     
    81
    Hosťujúci Kane zastavil črtajúcu sa šancu domácich, karta z toho nebola. Voľný kop pre Aston Villu.

    Marek Farkaš

    Góly: 16. Weimann (N'Zogbia) – 84. Chadli (Lamela), 90. Kane

    Karty:   38. Cissokho (AST), 69. Weimann (AST) – 25. Eriksen (TOT), 60. Vertonghen (TOT), 80. Chadli (TOT)   65. Benteke (AST)


    Aston Villa FC: Guzan – Lowton, Vlaar, Baker, Cissokho (93.Bent) – Westwood, Sanchez, Cleverley – N'Zogbia (74.Agbonlahor), Benteke, Weimann
    Náhradníci: Agbonlahor, Bent, Clark, Cole, Given, Richardson, Senderos
    Manažér: Paul Lambert

    Tottenham Hotspur: Lloris – Naughton, Kaboul, Vertonghen, Rose – Eriksen (46.Lamela), Capoue (72.Townsend), Mason, Chadli – Adebayor (58.Kane), Soldado
    Náhradníci: Dembele, Fazio, Kane, Lamela, Stambouli, Townsend, Vorm
    Manažér: Mauricio Pochettino

    Rozhodca: Neil Swarbrick – Long, Halliday – Madley