Manchester City – Manchester United 1:0 (kon.) | Aston Villa – Tottenham 1:2 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
1:2 (1:0)
Tottenham Hotspur
Nedeľa 02.11.2014, 17:00 • Villa Park, Birmingham, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    KANE - 1:2
     
    90
    Tottenham dal gól!
    Tak to je neuveriteľné čo sa teraz stalo vo Villa Parku. Domáci namiesto toho, aby si ustrážili priaznivý výsledok, dostali dva góly a vo vedení sú hostia. HARRY KANE si postavil loptu k realizácii priameho kopu, jeho strela bola tečovaná hráčmi v múre do protipohybu domáceho brankára Guzana a Tottenham otáča skóre zápasu. Toto je Premier League!
    Chadli (LAMELA) - 1:1
     
    84
    Tottenham dal gól!
    Tak a je vyrovnané. Hostia zahrávali rohový kop, jeho exekútorom bol Lamela. Lopta letela na zadnú tyč, kde bol úplne voľný NACER CHADLI, ktorý prekonáva bezmocného brankára Guzana. Chadliho neustrážil čerstvý Agbonlahor. Začína sa od začiatku.
    Weimann (N'ZOGBIA) - 1:0
     
    16
    Aston Villa dala gól!
    Tak po mnohých veľkých šanciach sa diváci vo Villa Parku dočkali. Po 9 hodinách a 7 minútach sa The Villans tešia z presného zásahu. Krídeľník N'Zogbia zatiahol loptu na pravom krídle, následne poslal prízemný center pred Llorisovu bránu, tam si výborne našiel miesto ANDREAS WEIMANN, ktorý v sklze poslal loptu do hosťujúcej brány. Aston Villa sa dostáva do jednogólového vedenia.

    Marek Farkaš

    Góly: 16. Weimann (N'Zogbia) – 84. Chadli (Lamela), 90. Kane

    Karty:   38. Cissokho (AST), 69. Weimann (AST) – 25. Eriksen (TOT), 60. Vertonghen (TOT), 80. Chadli (TOT)   65. Benteke (AST)


    Aston Villa FC: Guzan – Lowton, Vlaar, Baker, Cissokho (93.Bent) – Westwood, Sanchez, Cleverley – N'Zogbia (74.Agbonlahor), Benteke, Weimann
    Náhradníci: Agbonlahor, Bent, Clark, Cole, Given, Richardson, Senderos
    Manažér: Paul Lambert

    Tottenham Hotspur: Lloris – Naughton, Kaboul, Vertonghen, Rose – Eriksen (46.Lamela), Capoue (72.Townsend), Mason, Chadli – Adebayor (58.Kane), Soldado
    Náhradníci: Dembele, Fazio, Kane, Lamela, Stambouli, Townsend, Vorm
    Manažér: Mauricio Pochettino

    Rozhodca: Neil Swarbrick – Long, Halliday – Madley