Manchester City – Manchester United 1:0 (kon.) | Aston Villa – Tottenham 1:2 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
1:2 (1:0)
Tottenham Hotspur
Nedeľa 02.11.2014, 17:00 • Villa Park, Birmingham, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Striedanie v tíme Aston Villy: ihrisko opúšťa Cissokho, jeho miesto zaujme Bent.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase je až 6 minút!
    KANE - 1:2
     
    90
    Tottenham dal gól!
    Tak to je neuveriteľné čo sa teraz stalo vo Villa Parku. Domáci namiesto toho, aby si ustrážili priaznivý výsledok, dostali dva góly a vo vedení sú hostia. HARRY KANE si postavil loptu k realizácii priameho kopu, jeho strela bola tečovaná hráčmi v múre do protipohybu domáceho brankára Guzana a Tottenham otáča skóre zápasu. Toto je Premier League!
     
    86
    Striedanie v tíme Aston Villy: ihrisko opúšťa Weimann, jeho miesto zaujme Richardson.
     
    85
    Tak už mohlo byť všetko inak! Domáci sa vydali do rýchleho protiútoku, nakoniec sa k strele dostal Agbonlahor, lenže jeho delovka skončila tesne vedľa Llorisovej brány. Tak teraz si hostia určite vydýchli, už mohli ísť domáci znova do vedenia.
    Chadli (LAMELA) - 1:1
     
    84
    Tottenham dal gól!
    Tak a je vyrovnané. Hostia zahrávali rohový kop, jeho exekútorom bol Lamela. Lopta letela na zadnú tyč, kde bol úplne voľný NACER CHADLI, ktorý prekonáva bezmocného brankára Guzana. Chadliho neustrážil čerstvý Agbonlahor. Začína sa od začiatku.
     
    80
    Chadli (Tottenham) sa dopustil nepekného zákroku v strede poľa a videl žltú kartu.
     
    74
    Striedanie v tíme Aston Villy: ihrisko opúšťa N'Zogbia, jeho miesto zaujme Agbonlahor.
     
    72
    Striedanie v tíme Tottenhamu: ihrisko opúšťa Capoue, jeho miesto zaujme Townsend.
     
    69
    Ešte pred tým sa však nepekného zákroku dopustil strelec gólu Weimann (Aston Villa) a zaslúžene videl žltú kartu.
     
    65
    Tak toto je veľké rozhodnutie! Domáci útočník Benteke videl červenú kartu! Toho vyprovokoval hosťujúci Mason a domáci hráč mu neváhal vylepiť takú miernu facku na ľavé líce.
     
    60
    Domáci si pýtajú červenú kartu pre Vertonghena (Tottenham), išiel do súboja naozaj veľmi nebezpečne, nakoniec to bude iba za žltú.
     
    58
    Striedanie v tíme Tottenhamu: ihrisko opúšťa Adebayor, jeho miesto zaujme Kane.
     
    52
    Obrovská šanca Spurs! Tak teraz urobil brankár Guzan veľkú chybu. Pravdepodobne Chadli vyslal slabučkú strelu, lenže domácemu brankárovi nepochopiteľne lopta vypadla pred seba. Tam už číhal Adebayor, ktorý však neprepasíroval loptu do brány Aston Villy ani na dva-krát.
     
    46
    Striedanie v tíme Tottenhamu: ihrisko opúšťa Eriksen, jeho miesto zaujme Lamela.
     
    45
    Nadstavený čas v 1.polčase je 1 minúta!
     
    44
    Aktívny domáci útočník sa dostal k hlavičke po centri, preskočil aj vysokého stopéra Kaboula, lenže lopta skončila tesne vedľa Llorisovej brány. Tak už mohla byť o niečo väčšia radosť domácich, keby to bolo trochu lepšie zakončené.
     
    38
    Cissokho (Aston Villa) teraz podcenil súboj s Masonom, ktorý ho obišiel a domácemu obrancovi už nič iného neostávalo ako zastaviť prenikajúceho Masona. Hostia majú výhodu zaujímavej štandartky.
     
    28
    Tak toto bola najväčšia šanca Tottenhamu v zápase! Soldado sa dostal k lopte v strede poľa, z prvej ju posunul do behu Adebayorovi, ktorý sa sám rútil na brankára Guzana. Hosťujúci útočník loptu poslal k pravej žrdi domácej brány, lenže tam sa hodil aj Guzan, ktorý ju vyrazil na rohový kop. Aby táto šanca hostí ešte nemrzela.
     
    25
    Tak teraz Eriksen (Tottenham) zastavil črtajúcu sa šancu domácich a zatiahol tak za ručnú brzdu. Od hlavného rozhodcu Neila Swarbricka správne videl žltú kartu.
    Weimann (N'ZOGBIA) - 1:0
     
    16
    Aston Villa dala gól!
    Tak po mnohých veľkých šanciach sa diváci vo Villa Parku dočkali. Po 9 hodinách a 7 minútach sa The Villans tešia z presného zásahu. Krídeľník N'Zogbia zatiahol loptu na pravom krídle, následne poslal prízemný center pred Llorisovu bránu, tam si výborne našiel miesto ANDREAS WEIMANN, ktorý v sklze poslal loptu do hosťujúcej brány. Aston Villa sa dostáva do jednogólového vedenia.
     
    14
    Ďalšia obrovská šanca! Domáci obranca Cissokho našiel spätným centrom Bentekeho. Ten z hranice pokutového územia, si loptu posunul a následne vyslal poriadnu bombu smerom na Llorisovu bránu. Lopta skončila na spojnici a on nej sa odrazila mimo bránu. Tak toto je parádny útočný zápas.
     
    13
    Tak toto je nádherný futbal! Hostia mali zatiaľ najväčšiu šancu zápasu. Po mnohých odrazoch v domácom pokutovom území sa dostal k hlavičke nedobre pokrytý Soldado, brankár Guzan bol na zemi, keďže sa pošmykol, lenže Španielsky útočník zamieril tesne vedľa ľavej tyčky!
     
    12
    Tak prvá vážnejšia šanca aj na druhej strane! Benteke si výborne nabehol na center od spoluhráča zprava, dostal sa rybičkou k hlavičke, lenže zamieril vedľa Llorisovej brány.
     
    2
    Roberto Soldado v úvodnej šanci zápasu! Odhodlal sa k strele zo strednej vzdialenosti, lenže lopta tesne minula pravú žrď Guzanovej brány. Nasledovať bude kop od od domácej svätyne.

    Marek Farkaš

    Góly: 16. Weimann (N'Zogbia) – 84. Chadli (Lamela), 90. Kane

    Karty:   38. Cissokho (AST), 69. Weimann (AST) – 25. Eriksen (TOT), 60. Vertonghen (TOT), 80. Chadli (TOT)   65. Benteke (AST)


    Aston Villa FC: Guzan – Lowton, Vlaar, Baker, Cissokho (93.Bent) – Westwood, Sanchez, Cleverley – N'Zogbia (74.Agbonlahor), Benteke, Weimann
    Náhradníci: Agbonlahor, Bent, Clark, Cole, Given, Richardson, Senderos
    Manažér: Paul Lambert

    Tottenham Hotspur: Lloris – Naughton, Kaboul, Vertonghen, Rose – Eriksen (46.Lamela), Capoue (72.Townsend), Mason, Chadli – Adebayor (58.Kane), Soldado
    Náhradníci: Dembele, Fazio, Kane, Lamela, Stambouli, Townsend, Vorm
    Manažér: Mauricio Pochettino

    Rozhodca: Neil Swarbrick – Long, Halliday – Madley