Chabarovsk – Soči 0:2 (kon.) | Vladivostok – D. Moskva 1:4 (kon.) | Novokuzneck – Viťaz 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavľ 1:4 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Omsk 2:6 (kon.)
Helsinki – Barys 4:2 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
2:6 (1:2, 1:3, 0:1)
Avangard Omsk
Piatok 17.10.2014, 15:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Krátka presilovka o dvoch hráčov pre domácich za dve sekundy to bude presilovka o jedného hráča, pretože Wandell sa previnil hrou vysokou hokejkou.
     
    56:47
    Ešte však prichádza vylúčenie, Berdnikov sa previnil hákovaním a domácich tak čaká presilovka. Určite sa budú snažiť o strelenie gólu, ktorý by však znamenal už len kozmetickú úpravu.
     
    49:06
    Domáci Glukhov je potrestaný na 2 minúty za hru s vysokou hokejkou. Presilovka pre hostí.
     
    44:46
    Obojstrané vylúčenie! Za domácich ide na trestnú lavicu Nepryayev za napadnutie a za hostí to je Slepyshev za krosček.
     
    41:40
    Domáci sa budú musieť opäť brániť! Trest pre hráčsku lavicu domácich, pretože volo príliž veľa hráčov na ľade!
     
    39:40
    V závere druhej tretiny sme sa predsa len ešte niečoho dočkali, domáci Stepanov dostáva 2+10 za napadnutie do oblasti hlavy a krku. Takže presilovka pre hostí!
     
    25:19
    Domáci majú opäť šancu na strelenie kontaktného gólu, pretože Nepryayev sa previnil hákovaním a oslabuje tak Omsk na dve minúty.
     
    21:38
    Domáci tím sa bude musieť hneď v úvode druhej tretiny brániť, pretože Zubarev sa previnil podrazením a dostal dve minúty.
     
    13:12
    A pre domácich prichádza ďalšia rana tesne po inkasovanom góle! Makarov sa previnil hákovaním a tak oslabil svojich spoluhráčov na 2 minúty. Pre Omsk ideálna šanca svoje vedenie navýšiť.
     
    05:12
    Prvé vylúčenie zápasu, keď sa seknutím previnil hráč hostí Kalinin a tak oslabil svoj tím na 2 minúty. Takže, presilovka pre domácich hokejistov.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 3. Semin (Makarov), 25. Koltsov (Zubarev) – 2. Mozer (Popov, Perezhogin), 13. Popov (Perezhogin), 24. Vasilyev, 25. Wandell, 39. Wandell (Sobotka), 44. Mozer (Kulyash, Perezhogin)


    HC Salavat Julajev Ufa: Koval(Irving) – Bodrov, Kutuzov, Makarov, Semin, Hartikainen – Vishnevsky, Heikkinen, Khlystov, Dubrovsky , Tolpeko – Zubarev, Koltsov, Pihlstrom, Kaigorodov, Skachkov – Lekomtsev, Glukhov, Slepyshev, Setdikov.
    Avangard Omsk: Barulin(Kostin) – Kulyash, Pivtsakin, Berdnikov, Kalinin, Ivanov – Blatak, Gustafsson, Sobotka, Parshin, Wandell – Lyamin, Vasilyev, Popov, Perezhogin, Mozer – Kulik, Pervushin, Fischenko, Nepryayev, Semyonov.

    Rozhodca: Belov, Tsyplakov – Lazarev, Matyusha