Chabarovsk – Soči 0:2 (kon.) | Vladivostok – D. Moskva 1:4 (kon.) | Novokuzneck – Viťaz 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavľ 1:4 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Omsk 2:6 (kon.)
Helsinki – Barys 4:2 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
2:6 (1:2, 1:3, 0:1)
Avangard Omsk
Piatok 17.10.2014, 15:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončila sa už aj tretia tretina a tak aj samotný zápas! V tretej tretine sme videli už len jeden gól, ktorý dali hostia a odnášajú si tak z Ice Palace Salavat Julaev vyskoé víťazstvo 6:2! O osude tohto duelu určite rozhodla druhá tretina, kde jasne dominovali hostia, ktorí boli dnes veľmi efektívny!

    To je už z tohto on-line prenosu všetko. Prajem pekný zvyšok dnešného piatočného večera a príjemný víkend. Dovidenia a dočítania pri ďalších športových prenosoch na tomto portáli. (17:25:32)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:35
    Samotný záver tohto zápasu je už rozbehnutý, presilovku hrajú domáci a držia sa aj v útočnom pásme. Avšak, sú to len nepresné strely a tie ktoré aj smerujú na bránku hostí, všetky pochytá Barulin.
     
    58:47
    Berdnikov je späť na ľadovej ploche, hostia tak hrajú vo štvorici.
     
    58:44
    Krátka presilovka o dvoch hráčov pre domácich za dve sekundy to bude presilovka o jedného hráča, pretože Wandell sa previnil hrou vysokou hokejkou.
     
    58:05
    Posledné 2 minúty zápasu sa už rozbehli, domáci stále hrajú presilovku, ale vidíme len ojedinelé strely na bránku hostí a tie sú aj tak veľmi nepresné.
     
    57:35
    Hostia sa však bránia skvelo a domácich do ničoho nepúšťajú. Pomaly je to už aj samotný záver dnešného zápasu.
     
    56:47
    Ešte však prichádza vylúčenie, Berdnikov sa previnil hákovaním a domácich tak čaká presilovka. Určite sa budú snažiť o strelenie gólu, ktorý by však znamenal už len kozmetickú úpravu.
     
    56:45
    Záver tretej tretiny a ako aj jej samotný priebeh je dosť nudný, rozhodnuté už bolo dávno a ako keby sa už hráčom hrať nechcelo. Jediným zaujímavým vzruchom bol gól v úvode tretiny.
     
    56:05
    Hostia sa aj naďalej bránia a úspešne. Domáci sa však nevzdávajú a stále podnikajú nebezpečné útočné akcie, ktoré však hráči Avangardu odvracajú bez problémov.
     
    55:15
    Pri puku sú momentálne domáci, ale cez pozornú defenzívu hostí sa prebiť nemôžu. Hostia sa v týchto chvíľach zrejme sústredili viac na bránenie a tak uvidíme v akcii skôr domácich hokejistov.
     
    54:05
    Hra sa v posledných chvíľach často prerušovala, takže sme nič zaujímavé nevideli. Pomaly sa už blíži koniec samotného zápasu, o víťazovi je už dávnejšie rozhodnuté.
     
    53:05
    Momentálne sa hrá rýchly hokej hore-dole, čo v takýchto fázach hry a ku koncu zápasu často nevidíme. Oba tímy však zakončujú len nepresne.
     
    51:06
    Domáci sú už v plnom počte, hostia tak svoju presilovku nevyužili.
     
    50:45
    Domáci sa opäť oslobodzujú vyhodením puku, zrejme sa hosťom počas presilovky už nič zaujímavé vymyslieť nepodarí.
     
    50:15
    Hostia sa nemôžu počas presilovky dostať do útočného pásma, to im však zrejme už vadiť nemusí. Domáci sa však musia mať na pozore.
     
    49:45
    Za bránkou hostí došlo ku doslova dolovaniu puku, bojovali oň takmer všetci hráči a aj brankár hostí. Napokon sa hra však prerušila.
     
    49:35
    Domáci začínajú čoraz viac ožívať aj keď hrajú v oslabení, zrejme im to už však v tomto zápase moc platné nie je. Hostia si svoje víťazstvo už pohodlne ustrážia.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 3. Semin (Makarov), 25. Koltsov (Zubarev) – 2. Mozer (Popov, Perezhogin), 13. Popov (Perezhogin), 24. Vasilyev, 25. Wandell, 39. Wandell (Sobotka), 44. Mozer (Kulyash, Perezhogin)


    HC Salavat Julajev Ufa: Koval(Irving) – Bodrov, Kutuzov, Makarov, Semin, Hartikainen – Vishnevsky, Heikkinen, Khlystov, Dubrovsky , Tolpeko – Zubarev, Koltsov, Pihlstrom, Kaigorodov, Skachkov – Lekomtsev, Glukhov, Slepyshev, Setdikov.
    Avangard Omsk: Barulin(Kostin) – Kulyash, Pivtsakin, Berdnikov, Kalinin, Ivanov – Blatak, Gustafsson, Sobotka, Parshin, Wandell – Lyamin, Vasilyev, Popov, Perezhogin, Mozer – Kulik, Pervushin, Fischenko, Nepryayev, Semyonov.

    Rozhodca: Belov, Tsyplakov – Lazarev, Matyusha