Chabarovsk – Soči 0:2 (kon.) | Vladivostok – D. Moskva 1:4 (kon.) | Novokuzneck – Viťaz 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavľ 1:4 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Omsk 2:6 (kon.)
Helsinki – Barys 4:2 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
2:6 (1:2, 1:3, 0:1)
Avangard Omsk
Piatok 17.10.2014, 15:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončila sa už aj tretia tretina a tak aj samotný zápas! V tretej tretine sme videli už len jeden gól, ktorý dali hostia a odnášajú si tak z Ice Palace Salavat Julaev vyskoé víťazstvo 6:2! O osude tohto duelu určite rozhodla druhá tretina, kde jasne dominovali hostia, ktorí boli dnes veľmi efektívny!

    To je už z tohto on-line prenosu všetko. Prajem pekný zvyšok dnešného piatočného večera a príjemný víkend. Dovidenia a dočítania pri ďalších športových prenosoch na tomto portáli. (17:25:32)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:35
    Samotný záver tohto zápasu je už rozbehnutý, presilovku hrajú domáci a držia sa aj v útočnom pásme. Avšak, sú to len nepresné strely a tie ktoré aj smerujú na bránku hostí, všetky pochytá Barulin.
     
    58:47
    Berdnikov je späť na ľadovej ploche, hostia tak hrajú vo štvorici.
     
    58:44
    Krátka presilovka o dvoch hráčov pre domácich za dve sekundy to bude presilovka o jedného hráča, pretože Wandell sa previnil hrou vysokou hokejkou.
     
    58:05
    Posledné 2 minúty zápasu sa už rozbehli, domáci stále hrajú presilovku, ale vidíme len ojedinelé strely na bránku hostí a tie sú aj tak veľmi nepresné.
     
    57:35
    Hostia sa však bránia skvelo a domácich do ničoho nepúšťajú. Pomaly je to už aj samotný záver dnešného zápasu.
     
    56:47
    Ešte však prichádza vylúčenie, Berdnikov sa previnil hákovaním a domácich tak čaká presilovka. Určite sa budú snažiť o strelenie gólu, ktorý by však znamenal už len kozmetickú úpravu.
     
    56:45
    Záver tretej tretiny a ako aj jej samotný priebeh je dosť nudný, rozhodnuté už bolo dávno a ako keby sa už hráčom hrať nechcelo. Jediným zaujímavým vzruchom bol gól v úvode tretiny.
     
    56:05
    Hostia sa aj naďalej bránia a úspešne. Domáci sa však nevzdávajú a stále podnikajú nebezpečné útočné akcie, ktoré však hráči Avangardu odvracajú bez problémov.
     
    55:15
    Pri puku sú momentálne domáci, ale cez pozornú defenzívu hostí sa prebiť nemôžu. Hostia sa v týchto chvíľach zrejme sústredili viac na bránenie a tak uvidíme v akcii skôr domácich hokejistov.
     
    54:05
    Hra sa v posledných chvíľach často prerušovala, takže sme nič zaujímavé nevideli. Pomaly sa už blíži koniec samotného zápasu, o víťazovi je už dávnejšie rozhodnuté.
     
    53:05
    Momentálne sa hrá rýchly hokej hore-dole, čo v takýchto fázach hry a ku koncu zápasu často nevidíme. Oba tímy však zakončujú len nepresne.
     
    51:06
    Domáci sú už v plnom počte, hostia tak svoju presilovku nevyužili.
     
    50:45
    Domáci sa opäť oslobodzujú vyhodením puku, zrejme sa hosťom počas presilovky už nič zaujímavé vymyslieť nepodarí.
     
    50:15
    Hostia sa nemôžu počas presilovky dostať do útočného pásma, to im však zrejme už vadiť nemusí. Domáci sa však musia mať na pozore.
     
    49:45
    Za bránkou hostí došlo ku doslova dolovaniu puku, bojovali oň takmer všetci hráči a aj brankár hostí. Napokon sa hra však prerušila.
     
    49:35
    Domáci začínajú čoraz viac ožívať aj keď hrajú v oslabení, zrejme im to už však v tomto zápase moc platné nie je. Hostia si svoje víťazstvo už pohodlne ustrážia.
     
    49:06
    Domáci Glukhov je potrestaný na 2 minúty za hru s vysokou hokejkou. Presilovka pre hostí.
     
    48:35
    Pri puku sú však častejšie domáci hokejisti a tak sa musia teraz hostia brániť. Avšak, domáci často chybujú v kombinácii a puky tak lacno strácajú.
     
    46:46
    Obaja potrestaní hráči sú už späť na ľadovej ploche a tak tu máme klasickú hru 5 na 5. Stále sledujeme skôr opatrnejší hokej, často sa aj prerušuje.
     
    46:00
    Reklamná prestávka!
     
    45:46
    Hra 4 na 4 je z oboch strán veľmi opatrná a tak nič zaujímavého nevidíme. Odpovedá tomu aj priebežný stav zápasu.
     
    44:46
    Obojstrané vylúčenie! Za domácich ide na trestnú lavicu Nepryayev za napadnutie a za hostí to je Slepyshev za krosček.
    MOZER - 2:6
     
    43:13
    Avangard Omsk dal gól!

    Hostia pridávajú svoj šiesty gól v tomto zápase a ak už nebolo rozhodnuté doteraz tak teraz už určite, priebežný stav zápasu tak je 2:6 po využitej presilovke!
    Domáci v tomto zápase doplácajú na nedôsledné bránenie, pretože brankár Irving vyrazil tvrdú strelu len pred seba a nikým nepokrytý EVGENY MOZER sa z dorážky už nemýlil a vsietil tak svoj druhý gól v tomto zápase!
    Asistencia: Kulyash, Perezhogin.
     
    41:40
    Domáci sa budú musieť opäť brániť! Trest pre hráčsku lavicu domácich, pretože volo príliž veľa hráčov na ľade!
     
    41:40
    Ufa hrá už v plnom počte, Omsku sa nepodarilo využiť presilovku. Hostia ako keby sa ani moc nesnažili a vidno na nich, že dohrávajú túto tretinu len s povinnosti, čo sa im však môže vypomstiť.
     
    41:00
    Domácim sa teraz navyše podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary preč, hostia si poň tak musia ku svojej bránke. Moc sa však neponáhľajú.
     
    40:15
    Hostia pokračujú ešte v presilovke, ktorú získali na konci druhej tretiny. Usadili sa už v útočnom pásme, ale strely na domácu bránku zatiaľ neprichádzajú.
     
    40:05
    Posledná tretia tretina sa nám už začala, buly vyhrali hostia, avšak usadili sa pred svojou bránkou.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Oba tímy sa už spolu s rozhodcami vrátili po prestávke späť na ľadovú plochu, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    Druhá tretina sa nám skončila a v nej sme videli až 4 góly! Jej úvod bol opäť hektický, keď sa s gólmi roztrhlo vrece, čo spustili hostia. Domáci sa síce doťahovali, ale nakoniec hostia opäť odskočili na dva góly a v závere tretiny sa dostali už do vedenia o 3 góly! Hostia sú dnes veľmi efektívny a tak čaká pre domácich v poslednej tretej tretine neľahká úloha. Uvidíme, čo nám tretia tretina napokon prinesie, zrejme sa už bude dohrávať len z povinnosti.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:40
    V závere druhej tretiny sme sa predsa len ešte niečoho dočkali, domáci Stepanov dostáva 2+10 za napadnutie do oblasti hlavy a krku. Takže presilovka pre hostí!
     
    39:30
    Už sa blíži samotný záver druhej tretiny, hrá sa v pokojnom tempe a oba tímy už len čakajú na sirénu, ktorá ukončí druhú tretinu.
    WANDELL - 2:5
     
    38:56
    Avangard Omsk dal gól!

    Krátko pred koncom druhej tretiny sa hostia radujú z ďalšieho gólu a zrejme dali posledný klinec do truhle domáceho tímu, pretože gólom do šatne sa dostávajú do vedenia 5:2!
    Omsk sa s pukom usadil v útočnom pásme, z pravého kruhu vyslal tvrdú strelu na bránku Sobotka, tento pokus Irving len vyrazil pred seba, ku odrazenému puku sa dostal TOM WANDELL a krásne ho poslal do ľavého horného rohu!
    Asistencia: Sobotka.
     
    38:15
    Pomaly je tu už záver druhej tretiny, pri puku sú momentálne hostia a držia sa v útočnom pásme.
     
    37:45
    Mierne aktívnejším tímom sú teraz hostia, ale do presného zakončenia sa dostať nemôžu. Domáci nám už dlhšie dobu nič nepredviedli a to v ich situácii nie je dobré.
     
    36:10
    Po dlhšej dobe sme videli aj nejaké zakončenie smerom na bránku, postaral sa o to Wandell, domáci brankár sa však natiahol čo to len išlo a puk má vo svojej moci.
     
    34:55
    Aj naďalej sledujeme nudnejšiu pasáž hry a boj oboch tímov o puk. Toto viac pochopiteľne vyhovuje hosťom ako domácim.
     
    33:55
    Opäť však vidíme v strednom pásme boj o puk, nechcem ešte prebiehať, ale vyzerá to, že už v druhej tretine nič zaujímavé neuvidíme. Zrejme sa máme na čo tešiť v tretej tretine, kde sa o všetkom rozhodne.
     
    32:35
    Opäť sa o slovo prihlásili hostia, odrazený puk pred domácou bránkou prikryl brankár Irving. Zdá sa, že hostia sa tomu menšiemu tlaku už ubránili a zažehnali ho.
     
    32:00
    Ak sa aj hostia dostanú do útočného pásma, tak tam dlho nepobudnú. Len taký menší pozdrav teraz vyslal Popov na Irvinga, ten so zákrokom nemal žiaden problém.
     
    31:15
    Momentálne sa hrá dlhšie bez prerušenia, ale žiadny vzruch v zápase nevidíme. Je to skôr taký boj v strednom pásme o puk.
     
    30:20
    Hostia sa aj naďalej držia obrannej taktiky a tak vidíme útočné akcie od domáceho tímu. Barulin však všetky pokusy domáceho tímu chytá do svojej výstroje.
     
    29:40
    Domáci hokejisti sa teraz častejšie držia v útočnom pásme, ale nemôžu prekonať brankára hostí. Barulin si poradil aj s týmto pokusom od Skachkova.
     
    28:15
    Určite sme nečakali, že by nám úvod druhej tretiny ponúkol tri góly tesne za sebou a tak dal tomuto zápasu poriadny náboj. Hostia vedú o dva góly a tak tomu prispôsobujú aj svoju hru.
     
    27:19
    Hostia sú už v plnom počte a bez problémov ubránili svoju početnú nevýhodu. Domáci sa v pásme držali, ale ku strelám sa dostať nemohli.
     
    27:10
    Omsk sa oslobodzuje vyhodením puku a zrejme sa už počas tejto presilovky ničoho zaujímavého nedočkáme.
     
    26:50
    Ufa sa počas presilovku dokáže udržať v útočnom pásme, ale strely na brankára hostí nie a nie prísť. Hostia tak zatiaľ ostávajú v pohode.
     
    25:19
    Domáci majú opäť šancu na strelenie kontaktného gólu, pretože Nepryayev sa previnil hákovaním a oslabuje tak Omsk na dve minúty.
     
    24:17
    V bránke domácich došlo ku zmene, Kovala strieda medzi tromi žrďami Irving!
    WANDELL - 2:4
     
    24:17
    Avangard Omsk dal gól!

    Tak to je už priam neuveriteľné, čoho sme sa dočkali v druhej tretine! Padá nám gól za gólom a stav zápasu sa tak mení na 2:4, pretože gól práve zaznamenali hostia a vrátili sa tak do dvojgólového vedenia!
    Krásna akcia hostí, keď sa puk odrazil pred bránku domáceho tímu, TOM WANDELL neváhal, rýchlo dobehol a puk poslal za chrbát bezmocného Kovala avšak korčulov, lenže úmyselné to nebolo. Tento gól bol ešte preverovaný videorozhodcom, napokon však platí!
    KOLTSOV - 2:3
     
    24:05
    Salavat Ufa dala gól!

    Opakuje sa nám scénar z prvej tretiny, na gól hostí rýchlo domáci odpovedajú a korigujú priebežný stav na 2:3!
    Domáci sa rýchlo dostali do útočného pásma, výbornú prihrávku z uhla pred bránku hostí vyslal Zubarev, ktorý tak našiel úplne voľného KIRILL KOLTSOV a ten v pohode poslal puk do bránky hostí!
    Asistencia: Zubarev.
    VASILYEV - 1:3
     
    23:39
    Avangard Omsk dal gól!

    Krátko po skončení presilovky sa predsa len Omsk dočkal gólu a dostáva sa tak už do vedenia o dva góly, 1:3 je tak priebežný stav zápasu. Hostia sa po vhadzovaní v ich útočnom pásme dostali ku puku, od modrej vypálil bombu od modrej VALERY VASILYEV a puk vďaka výbornému cloneniu jeho spolohráčov doplával do domácej bránky.
     
    22:50
    Omsk sa aj naďalej drží v útočnom pásme, ale nemôžu sa dostať do presného zakončenia. Perezhogin vyslal na domáceho brankára tvrdú strelu, Koval však spojil betóny včas a presne.
     
    22:00
    Hostia sa držia s pukom v útočnom pásme, ale ich kombinácia zatiaľ nič neznamená a tak sa domáci bez problémov bránia.
     
    21:38
    Domáci tím sa bude musieť hneď v úvode druhej tretiny brániť, pretože Zubarev sa previnil podrazením a dostal dve minúty.
     
    21:00
    Ufa však po chybe v útočnom pásme puk stratila a tak sa do rýchleho brejku dostávajú hostia. Domáci sa tak musia rýchlo vrátiť späť.
     
    20:25
    Domácemu tímu rýchly prechod do útočného pásma nevyšiel, ale hostia len puk vyhodili preč a tak majú domáci hokejisti opäť šancu zaútočiť.
     
    20:01
    Druhá tretina sa už začala, aj toto úvodné buly tretiny vyhrali domáci, uvidíme aký obraz hry nám toto dejstvo ponúkne.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Oba tímy sa už spolu s rozhodcami vrátili po prestávke späť na ľadovú plochu, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    Skončila sa nám prvá tretina, v ktorej sme videli až tri góly. Najprv v 2.minúte išli do vedenia hostia, ale na to veľmi rýchlo domáci odpovedali. Hostia sa predsa len vrátili v 13.minúte do vedenia a sú tak zatiaľ vo výhode. Domáci počas prvej tretiny dlhšie držali puk na hokejkách, ale do zaujímavých šancí sa dostať nemohli. Uvidíme, čo nám prinesie druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:30
    Brankár hostí Barulin musel predsa len ešte zasahovať, avšak puk po tvrdej strele ukryl do svojej výstroje.
     
    19:02
    Už sa nám rozbehla posledná minúta zápasu, zrejme sa už ničoho zaujímavého nedočkáme. Domáci sú pri puku a snažia sa o záverečný tlak, avšak bezúspešne.
     
    18:45
    Pomaly sa nám naplní prvá tretina, pri puku sú aj naďalej domáci, ale často srácajú puky a tak hostí pod tlak nemôžu dostať.
     
    17:00
    Ufa sa po ubránení presilovky dostáva často do útočného pásma, ale nedokáže nič zaujímavé vymyslieť. Hostia sa viac menej len bránia, avšak úspešne.
     
    15:12
    Napokon sa ani hosťom nepodarilo využiť svoju presilovku, dokonca sa nedostávali prakticky ani do útočného pásma, domáci sa tak ubránili v početnej nevýhode bez ujmy.
     
    15:02
    Omsk to teraz pri prechode do útočného pásma počas presilovky prehnal, dopustil sa zakázaného uvoľnenia.
     
    14:45
    Hostia s s pukom počas presilovky dostávajú maximálne po stredné pásmo, domáci sa zatiaľ pod tlakom tak neocitli.
     
    14:00
    Ale ani hosťom dnes presilovka zatiaľ nevychádza ako má, nemôžu sa dostať do útočného pásma a tak sa domáci zatiaľ v kľude bránia.
     
    13:12
    A pre domácich prichádza ďalšia rana tesne po inkasovanom góle! Makarov sa previnil hákovaním a tak oslabil svojich spoluhráčov na 2 minúty. Pre Omsk ideálna šanca svoje vedenie navýšiť.
     
    13:00
    Tak, dúfajme, že tento gól dal opäť do zápasu nový náboj, hra začala mierne upadať, ale tento gól snáď opäť prebral dnešných aktérov tohto zápasu.
    POPOV - 1:2
     
    12:49
    Avangard Omsk dal gól!

    Skóre zápasu sa nám v prvej tretine opäť mení, do vedenia sa opäť dostávajú hostia a priebežný stav zápasu je tak 1:2!
    Omsk sa dostal po brejku do útočného pásma, puk dostal na hokejku spoza bránky domácich ALEXANDER POPOV, ktorý ťahanou strelou poslal puk do pravého horného rohu domácej bránky! Kovalovi bránili vo výhľade spoluhráči a tak nestihol na túto strelu reagovať.
    Asistencia: Perezhogin
     
    11:45
    Hostia sa napokon do útočného pásma ani nedostali a puk po chybe stratili. Dopredu sa tak dostali domáci hokejisti, zatiaľ sa však pozorní hostia bránia úspešne.
     
    11:00
    Obraz hry sa teraz zmenil, pri puku sú častejšie hostia, ale ani im sa nedarí sa moc prebíjať do útočného pásma. Zdal osa, že po rýchlych góloch hneď z úvodu to bude divoká prestrelka, zatiaľ sa však tak nekoná.
     
    10:15
    Český hokejista Sobotka to skúsil zaujímavo, s pukom sa obtočil okolo bránky domácich, puk má však vo svojej výstroji Koval.
     
    09:00
    Až teraz sa dokázali domáci hokejisti dostať do zakončenia, brankár hostí však strelu Heikkinena v pohode chytá.
     
    08:25
    Presilovka sa už síce skončila, ale aj naďalej sú pri puku častejšie domáci hokejisti. Zatiaľ sa im však stále nedarí sa dostať do šancí. Hostia sa tak už dlhšie dobu nepozreli do útočného pásma.
     
    07:12
    V tejto chvíli sa presilovka pre domácich skončila, nedostali sa ani do žiadnej šance a tak hostia prečkali oslabenie bez ujmy. Omsk sa však počas presilovky bránil skvelo a vytláčal Ufu preč z ich obraného pásma.
     
    06:20
    Aj naďalej sledujeme podobný obraz hry, domáci sa stále nemôžu dostať do útočného pásma a hostia vyhadzujú jeden puk za druhým.
     
    05:45
    Domáci sú ale zatiaľ v presilovke veľmi pasívny, nedokážu sa dostať do útočného pásma a dostať hostí pod tlak. Omsk sa tak zatiaľ bez problémov bráni.
     
    05:12
    Prvé vylúčenie zápasu, keď sa seknutím previnil hráč hostí Kalinin a tak oslabil svoj tím na 2 minúty. Takže, presilovka pre domácich hokejistov.
     
    05:00
    Momentálne sa v útočnom pásme držia hostia, ale domáci tím ich do šancí nepúšťa.
     
    04:45
    Oba tímy nám aj naďalej predvádzajú skvelý a aktívny hokej. Určite sa tak diváci na štadióne nenudia, škoda len, že oba tímy sa dopúšťajú veľa nepresností.
     
    04:00
    Tak, úvod zápasu bol veľmi hektický, v úvodných 3 minútach sme videli hneď dva góly a to nám predpovedá, že by sme sa dnes v tomto zápase nudiť nemali.
    SEMIN - 1:1
     
    02:35
    Salavat Ufa dala gól!

    A je tu rýchla odpoveď domáceho tímu na inkasovaný gól a tak začíname opäť odznova, je vyrovnané 1:1!
    Domáci tím sa dostal po chybe hosti ku puku, vzniklo menšie prečíslenie, hostia sa síce stihli vrátiť, ale gólu zabrániť nedokázali, keď sa DMITRY SEMIN dostal do nájazdu na brankára hostí, bol síce mierne z uhla a tiesnený protihráčmi, ale aj tak dokázal puk dostať do bránky domáceho tímu.
    Asistencia: Makarov.
    MOZER - 0:1
     
    01:07
    Avangard Omsk dal gól!

    Zápas sa nám ešte poriadne ani nezačal a už sme svedkami prvého gólu v zápase, o ktorý sa postarali hostia!
    Domáci tím bol od začiatku aktívnejší, avšak z prvého výletu do útočného pásma hostí sa napokon Omsk dočkal gólu, keď sa ku odrazenému puku lietajúcemu vo vzduchu dostal EVGENY MOZER a vo vzdcuchu trafil puk do bránky domácich.
    Asistencia: Popov, Perezhogin.
     
    01:00
    Brankár hostí musle prvý krát v zápase zasahovať, ale aj tiesnený dokázal zobrať puk do svojej moci po strele od modrej v podaní Vishnevskyho.
     
    00:30
    Domáci hokejisti sa s pukom na hokejkách držali v útočnom pásme, ale nedokázali nič zaujímavé vyprodukovať. Hra sa presunula do stredného pásma.
     
    00:01
    Zápas sa nám už začal, úvodné buly vyhrali domáci hokejisti.
    Domáci dnes nastupujú v zelených dresoch, hostia dnes odohrajú zápas v bielych dresoch.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami už nastupujú na ľadovú plochu! V Ice Palace Salavat Julaev je tak už všetko na začiatok zápasu pripravené, po vypočutí národných hymien môžme začať.
     
    Ešte raz vítam všetkých pri sledovaní tohto on-line prenosu a želám pekné piatočné popoludnie! Zostavy oboch tímov sú už známe a zverejnené, môžte si ich prezrieť. V tomto zápase neudivíme v akcii žiadneho s našich hokejistov.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Salavat Julajev Ufa: Koval(Irving) – Bodrov, Kutuzov, Makarov, Semin, Hartikainen – Vishnevsky, Heikkinen, Khlystov, Dubrovsky , Tolpeko – Zubarev, Koltsov, Pihlstrom, Kaigorodov, Skachkov – Lekomtsev, Glukhov, Slepyshev, Setdikov.

    Avangard Omsk: Barulin(Kostin) – Kulyash, Pivtsakin, Berdnikov, Kalinin, Ivanov – Blatak, Gustafsson, Sobotka, Parshin, Wandell – Lyamin, Vasilyev, Popov, Perezhogin, Mozer – Kulik, Pervushin, Fischenko, Nepryayev, Semyonov.

    Rozhodca: Belov, Tsyplakov – Lazarev, Matyusha.
     
    Vítam všetkých priaznivcov ľadového hokeja, ktorí sa rozhodli kliknúť a sledovať prostredníctvom nášho portálu tento on-line prenos, v ktorom sa pomocou krátkych písaných vstupov dozviete všetko podstatné zo zápasu KHL medzi HC Salavat Julajev Ufa – Avangard Omsk. Zápas sa začína o 15:00, zo zostavami a krátkym prednesom začne už nás prenos o čosi skoršie. Všetci ste na sledovanie prenosu pozvaný.

    V tomto súboji sa proti sebe postavia celky z Východnej konferencie a určite sa máme na čo tešiť, pretože nás čaká súboj tabuľkových susedov, obaja získali zhodne 32 bodov, takže kto tento zápas vyhrá upevní si lepšie tabuľkové postavenie. Posledná forma stavia do úlohy favorita domácich, pretože z posledných 5 zápasov prehrali len jeden, hostia ich prehrali 3. Rozhodne sa však až v samotnom zápase, dúfajme, že sa pri jeho sledovaní nudiť nebudeme.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 3. Semin (Makarov), 25. Koltsov (Zubarev) – 2. Mozer (Popov, Perezhogin), 13. Popov (Perezhogin), 24. Vasilyev, 25. Wandell, 39. Wandell (Sobotka), 44. Mozer (Kulyash, Perezhogin)


    HC Salavat Julajev Ufa: Koval(Irving) – Bodrov, Kutuzov, Makarov, Semin, Hartikainen – Vishnevsky, Heikkinen, Khlystov, Dubrovsky , Tolpeko – Zubarev, Koltsov, Pihlstrom, Kaigorodov, Skachkov – Lekomtsev, Glukhov, Slepyshev, Setdikov.
    Avangard Omsk: Barulin(Kostin) – Kulyash, Pivtsakin, Berdnikov, Kalinin, Ivanov – Blatak, Gustafsson, Sobotka, Parshin, Wandell – Lyamin, Vasilyev, Popov, Perezhogin, Mozer – Kulik, Pervushin, Fischenko, Nepryayev, Semyonov.

    Rozhodca: Belov, Tsyplakov – Lazarev, Matyusha