Sabres Vídeň – Osvienčim 15:3 (kon.) | Karviná - ženy – Bracknell 6:1 (kon.)
koniec
S.K. Karviná - ženy
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
Bracknell Queen Bees
cz Piatok 17.10.2014, 18:00 • Zimní stadion STaRS Karviná • Liga majstrov žien
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek vše, ale program pokračuje už zítra dalšími zápasy. Proto sledujte onlajny.com! Děkuji vám za pozornost, z Karviné se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (20:17:10)
     
    60:00
    Konec zápasu.
    LARAMEE-PAQUETTEOVÁ - 6:1
     
    59:58
    Bracknell právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se Britky dočkaly, když využily dvě sekundy před sirénou přesilovku 5 na 3! Od modré čáry vypálila Alice Lambová a puk ještě mezi kruhy tečovala zády k bráně nejlepší hráčka Včel Veronique LARAMEE-PAQUETTEOVÁ, čímž připravila gólmanku Dvořákovou o čisté konto! Asistence: Alice Lambová, Lily Highgateová.
     
    59:30
    Tohle vypadalo na hodně přísné vyloučení. Na trestnou lavici míří po zákroku v útočném pásmu Sara Sadilková (KNZ) 2 minuty za sekání a Martina Křupková (KNZ) za podražení.
     
    59:05
    Už nám probíhá poslední minuta zápasu, kotouč je v rohu karvinského pásma a Včely jsou v plném počtu. Hraje se 5 na 5.
     
    58:29
    Domácí opět hodně často zakončují, a to snad ze všech možných pozic útočného pásma, ovšem jejich snažení zatím chybí větší přesnost.
     
    58:08
    Karviná už je v útočném pásmu.
     
    57:50
    Karviná se teď trápí s přechodem do útočného pásma, Včely vybudovaly na obranné modré čáře pevný obranný val, který se domácím nedaří provalit.
     
    57:17
    Brankářka Bonathanová si teď poradila s těžkou střelou zblízka, jí betony vytěsnila do rohu pásma Bracknellu. Britky okamžitě vyhazují.
     
    56:49
    Veronique Lamaree-Paquetteová (BRC) sice hra v útoku velmi dobře, ale hodně často fauluje. Tentokrát se provinila podražením.
    SOLNIČKOVÁ - 6:0
     
    56:22
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tohle sehrály Štoudkovy svěřenkyně na jedničku s hvězdičkou a odskakují na 6:0! Na vrcholu levého kruhu vypálila Markéta Výtisková, puk se ještě od Anety Lédlové dostal ke KATEŘINĚ SOLNIČKOVÉ, jež předvedla ve skrumáži mezi kruhy krásnou teč a usměrnila puk mimo dosah bezmocné brankářky Bonathanové! Asistence: Aneta Lédlová, Markéta Výtisková.
     
    55:40
    Karviná už je kompletní a žene se kupředu.
     
    55:10
    Bracknell tlačí domácí soubor u jeho branky a fanoušci povzbuzují Karvinou pokřikem "Holky, bojovat!".
     
    54:54
    Karviná však ukořistila puk a vyvezla ho až do útočného území.
     
    54:26
    Bracknell drží puk v útočném pásmu a hledá skulinku v karvinské defenzivě.
     
    54:07
    Vendula Přibylová přesprintovala obránkyně, položila si gólmanku Bonathanovou hezkou kličkou na led a zazvonila svou střelou na tyčku!
     
    53:42
    Britky přišly o útočné pásmo po zblokované střele a rýsuje se z toho pro domácí slibný protiútok.
     
    53:28
    Aneta Lédlová (KNZ) – 2 minuty – podražení.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 5. Sadilková (Walicová, Výtisková), 11. Sadilková (Přibylová), 31. Lédlová (Hudečková, Gápová), 32. Přibylová (Sadilková), 44. Lédlová (Němcová), 57. Solničková (Lédlová, Výtisková) – 60. Laramee-Paquetteová (Lambová, Highgateová)


    S.K. Karviná - ženy: Dvořáková (Bečevová) – Brotánková, Gápová, Výtisková, Hudečková, Světinská, Zíková, Duroňová – Kovářová, Lédlová, Kaplanová – Walicová, Přibylová, Sadilková – Křupková, Solničková, Kytková "C" – Kosellková, Němcová. Trenér: Josef Štoudek.
    Bracknell Queen Bees: Bonathanová – Summersová, Handisidesová, Lambová, Highgateová, Graichen-Cunninghamová "C", McCluskeyová – Laneová, Adamsová, Girdlerová – Ganneyová, Aldridgeová, Eppsová – Laramee-Paquetteová, Newmanová, Curtisová – Overtonová. Trenér: Paul Burton.

    Rozhodca: Mauelshagenová (GER) – Štefková, Streitová (obě CZE).