Sabres Vídeň – Osvienčim 15:3 (kon.) | Karviná - ženy – Bracknell 6:1 (kon.)
koniec
S.K. Karviná - ženy
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
Bracknell Queen Bees
cz Piatok 17.10.2014, 18:00 • Zimní stadion STaRS Karviná • Liga majstrov žien
Partner:
    LARAMEE-PAQUETTEOVÁ - 6:1
     
    59:58
    Bracknell právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se Britky dočkaly, když využily dvě sekundy před sirénou přesilovku 5 na 3! Od modré čáry vypálila Alice Lambová a puk ještě mezi kruhy tečovala zády k bráně nejlepší hráčka Včel Veronique LARAMEE-PAQUETTEOVÁ, čímž připravila gólmanku Dvořákovou o čisté konto! Asistence: Alice Lambová, Lily Highgateová.
    SOLNIČKOVÁ - 6:0
     
    56:22
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tohle sehrály Štoudkovy svěřenkyně na jedničku s hvězdičkou a odskakují na 6:0! Na vrcholu levého kruhu vypálila Markéta Výtisková, puk se ještě od Anety Lédlové dostal ke KATEŘINĚ SOLNIČKOVÉ, jež předvedla ve skrumáži mezi kruhy krásnou teč a usměrnila puk mimo dosah bezmocné brankářky Bonathanové! Asistence: Aneta Lédlová, Markéta Výtisková.
    LÉDLOVÁ - 5:0
     
    43:49
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí pokračovaly v útočné aktivitě a za svou snahu jsou odměněny využitou přesilovkou! Daniela Němcové při dlouhé kombinaci předložila puk do levého kruhu ANETĚ LÉDLOVÉ, jež zkusila štěstí a udělala moc dobře, protože gólmanka Bonathanová si opět vybrala slabší chvilku a pustila puk mezi betony! Asistence: Daniela Němcová.
    PŘIBYLOVÁ - 4:0
     
    31:08
    Karviná právě vstřelila branku!
    A pozor, Karviná se nám pořádně rozstřílela! Než se stihly Včely pořádně vzpamatovat ze třetího tvrdého úderu, nahrála Sara Sadilková na pravé křídlo VENDULE PŘIBYLOVÉ, jež si srovnala puk na hůl a krásnou střelou vymetla bližší horní růžek gólmanky Bonathanové! Asistence: Sara Sadilková.
    LÉDLOVÁ - 3:0
     
    30:59
    Karviná právě vstřelila branku!
    Výborně, domácí hokejistky vedou už o tři góly! Od modré čáry vypálila Klára Hudečková a Karviná dokonale využila toho, že měla v předbrankovém prostoru hodně hráček. Kotouč si našla ANETA LÉDLOVÁ a zblízka usměrnila puk mimo dosah bezmocné gólmanky Bonathanové! Asistence: Klára Hudečková, Nikola Gápová.
    SADILKOVÁ - 2:0
     
    10:16
    Karviná právě vstřelila branku!
    To je skvělý vstup Karviné do utkání, domácí hráčky po šťastné trefě navyšují své vedení! Od Venduly Přibylové putoval kotouč k SAŘE SADÍLKOVÉ, jež z mezikruží nastřelila jen hruď gólmanky Bonathanové, jenže probila se i k dorážce ze stejného prostoru a maskovaná opora Včel předvedla velkou chybu, když jí puk propadl výstrojí až za brankovou čáru! Asistence: Vendula Přibylová.
    SADILKOVÁ - 1:0
     
    04:33
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí hokejistky se vrátily po chvilce snažení do útočného pásma a radují se z důležitého vedení! Na modré čáře napřáhla Markéta Výtisková, jejíž ránu gólmanka Bonathanová vyrazila jen vedle sebe, kde bleskově dorážela Magda Walicová. Ani ona neuspěla, ale puk se odrazil ještě k SAŘE SADILKOVÉ, jež uklidila ze vzdálenosti několika kroků puk do volného koutu brány! Asistence: Magda Walicová, Markéta Výtisková.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 5. Sadilková (Walicová, Výtisková), 11. Sadilková (Přibylová), 31. Lédlová (Hudečková, Gápová), 32. Přibylová (Sadilková), 44. Lédlová (Němcová), 57. Solničková (Lédlová, Výtisková) – 60. Laramee-Paquetteová (Lambová, Highgateová)


    S.K. Karviná - ženy: Dvořáková (Bečevová) – Brotánková, Gápová, Výtisková, Hudečková, Světinská, Zíková, Duroňová – Kovářová, Lédlová, Kaplanová – Walicová, Přibylová, Sadilková – Křupková, Solničková, Kytková "C" – Kosellková, Němcová. Trenér: Josef Štoudek.
    Bracknell Queen Bees: Bonathanová – Summersová, Handisidesová, Lambová, Highgateová, Graichen-Cunninghamová "C", McCluskeyová – Laneová, Adamsová, Girdlerová – Ganneyová, Aldridgeová, Eppsová – Laramee-Paquetteová, Newmanová, Curtisová – Overtonová. Trenér: Paul Burton.

    Rozhodca: Mauelshagenová (GER) – Štefková, Streitová (obě CZE).