Třinec – K. Vary 4:0 (kon.) | Zlín – Sparta Praha 1:0 (kon.) | Hradec Králové – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
Kometa Brno – Plzeň 0:5 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:2 (1:0 po s.n.) | Olomouc – Vítkovice 9:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
Bílí Tygři Liberec
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 03.10.2014, 18:00 • Tipsport arena, Liberec. • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:07
    To je drama. Východočeši budou hrát dvojnásobnou početní převahu. Jelínek jde pykat za zdržování hry. Pardubice mají poslední šanci k tomu, aby rozhodly ze hry.
     
    63:12
    Tygři vyfasovali už třetí desetiminutový trest za nesportovní chování. Filippi na střídačce rozčíleně třískal holí o zem a sudí jej posílají do kabin.
     
    63:12
    Karta se ovšem obrátí. Domácí zadák Vitásek jde pykat za nedovolené bránění. To vše necelé dvě minuty před koncem prodloužení. Hostující střídačka si vyžádala oddechový čas.
     
    59:48
    Pardubická lavička dostala dvouminutový trest za zdržování hry. Hosté se totiž na čas odmítli dostavit na vhazování, místo toho vehementně gestikulovali směrem k sudím.
     
    57:42
    Potyčka před Lašákem. Nejaktivnější v ní byl Gřegořek, jenž od rozhodčích vyfasoval osobní desetiminutový trest za nesportovní chování. Po Jelínkovi má tak Liberec dalšího hráče ze hry.
     
    52:55
    Bulířovo zakončení z úhlu se do sítě nevešlo. Liberec si však zahraje přesilovku. Dvě minuty vyfasoval Radil, který při napadání podrazil protihráče.
     
    49:40
    Petr Jelínek neudržel emoce na uzdě. Domácí hokejista rozpůlil svoji hůl o Lašákovu svatyni a dostal osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    41:29
    Radoslav Tybor si odpykává dvouminutový trest za podražení. Jak naloží Bílí Tygři s početní přesilou tentokrát? V předchozím případě naložili s výhodou lajdácky.
     
    36:31
    Lukáš Radil si jde odsedět menší trest za vysokou hůl. Domácí měli krátce předtím ponechanou výhodu a v pásmu hýřil aktivitou Urban, v obou případech však dostal příhrávku mezi kruhy na brusle.
     
    32:08
    Zohorna dostal dvě minuty za hrubost, Gřegořek si odpyká stejný trest. Společnost mu ale na trestné lavici bude dělat také Šimek. Sečteno a podtrženo, Pardubice hrají přesilovku v pěti proti čtyřem.
     
    29:17
    Jan Sýkora vyfasoval dvouminutový trest za držení protihráče. Severočeši mají ideální příležitost k tomu, aby srovnali s protivníkem krok.
     
    21:54
    Pardubice si zahrají podruhé v utkání přesilovou hru. Za katr odešel Tomáš Filippi, jenž se provinil sekáním.
     
    15:24
    Početní převaha Východočechů končí předčasně. Benák dostal dvě minuty za podražení Vampoly a počet sil na ledě se vyrovná. Tedy jen na čas, brzy začne zkrácená přesilovka Liberce.
     
    14:13
    První přesilová hra v dnešním klání. Na trestnou lavici usedl domácí útočník Jelínek – hákování.

    Lukáš Šonský

    Góly a asistencie: 57. Vampola (Vitásek), 60. Bakoš (Filippi, Škoula), rozh. náj. Bulíř – 24. Tybor (Nahodil, Radil), 50. Sýkora (Tybor)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Sýkora (PCE)
    0:0   Vampola (LIB)
    2. séria:
    0:0   Tybor (PCE)
    0:0   Bartek (LIB)
    3. séria:
    0:0   Špaček (PCE)
    0:0   Bakoš (LIB)
    4. séria:
    0:0   Bartek (LIB)
    0:0   Radil (PCE)
    5. séria:
    0:0   Vampola (LIB)
    0:0   Zohorna (PCE)
    6. séria:
    1:0   Bulíř (LIB)
    1:0   Tybor (PCE)


    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Škoula, Šimek, Gřegořek, Kolmann, Vitásek, Voráček, Plutnar – Bartek "C", Vampola, Valský – Bulíř, Filippi, Jelínek – Bakoš, Urban, Bulík – Jass, Kica.
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Halász) – Čáslava "C", Ščotka, Korím, Benák, Kočí, Gregorc, Havlík, Moučka – Sýkora, Zohorna, Semorád – Radil, Nahodil, Tybor – Kolář, Špaček, Starý – Voženílek, Kaut, Cetkovský.

    Rozhodca: Pavlovič, Smitka – Brejcha, Suchánek.

    Diváci: 4 452