Třinec – K. Vary 4:0 (kon.) | Zlín – Sparta Praha 1:0 (kon.) | Hradec Králové – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
Kometa Brno – Plzeň 0:5 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:2 (1:0 po s.n.) | Olomouc – Vítkovice 9:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
Bílí Tygři Liberec
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 03.10.2014, 18:00 • Tipsport arena, Liberec. • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Liberec vydřel dvoubodové vítězství, přestože ještě tři minuty před koncem prohrával 0:2. Utkání bylo vyrovnané, remíza po základní hrací době je zasloužená. (20:47:04)
     
    Konec zápasu.
    Michal BULÍŘ - 3:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Bílí Tygři Liberec.
    Autorem vítězné branky je MICHAL BULÍŘ.
     
    6. séria
    1:0
    Tybor neuspěl, Liberec vítězí.
     
    6. séria
    1:0
    Bulíř trefil přesně pod horní tyč!
     
    5. séria
    0:0
    Zohorna selhal. Předvedl totožný způsob zakončení jako Vampola.
     
    5. séria
    0:0
    Vampola nabral rychlost, ale po kličce do bekhendu bránu netrefil.
     
    4. séria
    0:0
    Pěkná klička, Radil ji však nedotáhl do zdárného konce.
     
    4. séria
    0:0
    Bartek nenašel mezírku mezi betony brankáře.
     
    3. séria
    0:0
    Bakoš neuspěl se střelou mezi betony.
     
    3. séria
    0:0
    Špaček dlouho otálel, nakonec neuspěl.
     
    2. séria
    0:0
    Bartekovi se přímá střela nepovedla.
     
    2. séria
    0:0
    Tybor provedl kličku dobře, ale puk mu ve finální fázi utekl.
     
    1. séria
    0:0
    Vampola brankáře nevymíchal.
     
    1. séria
    0:0
    Sýkora trefil tyč!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Kdo ukořistí bonusový bod? V prodloužení mohly rozklíčovat napínavou bitvu oba celky, brankáři ovšem udrželi nerozhodný stav.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:49
    Šimek odpálil kotouč přes celé hřiště. Tybor krátce nato střílel z kruhu, ale Lašák si povyjel a kotouč odrazil do bezpečí. O osudu utkání zřejmě rozhodnou samostatné nájezdy.
     
    64:07
    To je drama. Východočeši budou hrát dvojnásobnou početní převahu. Jelínek jde pykat za zdržování hry. Pardubice mají poslední šanci k tomu, aby rozhodly ze hry.
     
    63:38
    Hosté mohli rozhodnout. Vampola nechal kotouč za sebou a Zohorna se zjevil v nadějné příležitosti zcela neobsazený před Lašákem. Ten jeho střelu vytěsnil.
     
    63:12
    Tygři vyfasovali už třetí desetiminutový trest za nesportovní chování. Filippi na střídačce rozčíleně třískal holí o zem a sudí jej posílají do kabin.
     
    63:12
    Karta se ovšem obrátí. Domácí zadák Vitásek jde pykat za nedovolené bránění. To vše necelé dvě minuty před koncem prodloužení. Hostující střídačka si vyžádala oddechový čas.
     
    62:42
    Pardubice už hrají v pěti, jsou nicméně stále pod tlakem. Vampola přihrál Šimkovi, jemuž doklepnutí z úhlu nesedlo. Kristan je každopádně pod palbou a likviduje jednu střelu za druhou.
     
    61:40
    Obrovská šance Liberce! K Bulířovi se dostal odražený kotouč a mladý útočník pálil ze strany do úplně prázdné branky. Kristana překonal, na brankové čáře ale trefil hůl obránce Ščotky, jenž si připsal fantastický obranný zákrok.
     
    61:13
    Další zákrok slovinského gólmana. Na modré čáře napřáhl Vitásek, ale brankářova lapačka vylétla do vzduchu včas.
     
    60:39
    Bakoš střílel z levého kruhu přesně do připraveného Kristana. Vhazuje se po brankářově pravici. Pro připomenutí: Bílí Tygři mají výhodu přesilové hry.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut vítěze nepřineslo. Pardubice měly blízkosti k vítězství, ale soupeř stihl za tři minuty srovnat. O vítězi rozhodne prodloužení nebo samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje celé prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Pardubická lavička dostala dvouminutový trest za zdržování hry. Hosté se totiž na čas odmítli dostavit na vhazování, místo toho vehementně gestikulovali směrem k sudím.
    Martin BAKOŠ - 2:2
     
    59:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři srovnávají dvanáct vteřin před koncem na 2:2! Skvěle si na pravém křídle počínal Filippi, jenž zrychlil a naservíroval puk před brankoviště. MARTIN BAKOŠ už měl z těsné blízkosti jednoduchou úlohu. Hosté však vehementně protestují. Rozhodčího ihned obsypal hrozen pardubických hokejistů, kteří reklamovali postavení domácích hráčů v brankovišti. Gól však platí. Asistence: Tomáš Filippi, Martin Škoula – 2:2.
     
    59:13
    Lašák se přihlásil, dostal pokyn a odjel na střídačku! Domácí hrají v šesti, o kotouč se momentálně bojuje v rohu pardubického pásma.
     
    58:25
    Domácí trenér Pavel Hynek si vyžádal oddechový čas. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    58:01
    Ohlášeny poslední dvě minuty základní hrací doby. Kica se snažil prokličkovat přes obranný val soupeře. Neúspěšně. A Tygry za několik vteřin zastavil ofsajd.
     
    57:42
    Potyčka před Lašákem. Nejaktivnější v ní byl Gřegořek, jenž od rozhodčích vyfasoval osobní desetiminutový trest za nesportovní chování. Po Jelínkovi má tak Liberec dalšího hráče ze hry.
     
    56:59
    Bílým Tygrům rázem narostla křídla, Pardubice jsou v hluboké defenzivě. Z úhlu dostal nabito Bartek, jenže zakončení mu nesedlo.
    Petr VAMPOLA - 1:2
     
    56:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zasloužená trefa. Bílí Tygři snižují necelé čtyři minuty před koncem základní hrací doby na rozdíl jediné branky a máme zaděláno na drama! Gól PETRA VAMPOLY byl z kategorie pohledných. Útočník totiž nic složitého nevymýšlel. Ze středního pásma prokličkoval až před branku a přízemní střelou pokořil Kristana. Asistence: Ondřej Vitásek – 1:2.
     
    54:59
    Východočeši jsou kompletní, Radil už krouží zpět mezi mantinely. Korím následně pozdravil Lašáka lehkou střelou. Domácí gólman přikryl puk lapačkou.
     
    53:32
    Škoulova rána od modré čáry se odrazila od hrudi hostujícího gólmana a Pardubice se vzápětí osvobodily. Domácí mají v těchto minutách střeleckou převahu, jenže v koncovce tápou.
     
    52:55
    Bulířovo zakončení z úhlu se do sítě nevešlo. Liberec si však zahraje přesilovku. Dvě minuty vyfasoval Radil, který při napadání podrazil protihráče.
     
    51:06
    Hostující sektor fanoušků se už radostně pohupuje, zatímco Kristan lapí nahození od modré čáry z hole Škouly. Následuje komerční přestávka.
     
    49:40
    Petr Jelínek neudržel emoce na uzdě. Domácí hokejista rozpůlil svoji hůl o Lašákovu svatyni a dostal osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
    Petr SÝKORA - 0:2
     
    49:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši vedou pod Ještědem 2:0 a mají našlápnuto ke třem bodům. Prosadil se PETR SÝKORA, jenž těžil z předchozí střely Tybora. Ta totiž zacinkala o břevno. K Sýkorovi se odrazil volný puk a pohodlně přehodil ležícího gólmana. Asistence: Radoslav Tybor – 0:2.
     
    49:24
    Sýkora nejprve srazil Šimka a chvíli poté si svými spoluhráči vyměnil před Lašákem několik přihrávek. Nahodil nakonec obkroužil branku, gólmana však u tyčky nenachytal.
     
    48:20
    Kristan chytá skvěle. Pardubický gólman je zatím mužem zápasu. Valský šermoval holí v blízkosti jeho svatyně, ale ležící muž s maskou poskakující kotouč odrazil.
     
    46:52
    Zdlouhavý souboj za brankou Lašáka. Vitásek se několik vteřin přetahoval u hrazení se Špačkem. Domácí bek nakonec kotouč získal a Liberci se podařilo kostrbatě přejet do pásma.
     
    45:21
    Rušno bylo i před Kristanem. Vampolova formace si vyměnila několik přihrávek a na konci akce stál Bartek. Kristan se v tu chvíli přesouval, ale útočník ani netrefil branku.
     
    44:31
    Tyč! Branková konstrukce se teď rozezvučela po Tipsport areně. Napálil ji Cetkovský příklepem z pravého kruhu. Druhý gól mohl Pardubice uklidnit, místo toho je duel stále otevřený.
     
    43:30
    Pardubice hrají v plném počtu. Oslabení jim příliš sil nesebralo, soupeř se totiž v útočném pásmu moc neohřál.
     
    42:44
    Zakázané uvolnění Severočechů. To vše při vlastní přesilové hře... Do útoku už ale nyní peláší Vitásek, jenž u hrazení setřásl ze zad protihráče.
     
    41:29
    Radoslav Tybor si odpykává dvouminutový trest za podražení. Jak naloží Bílí Tygři s početní přesilou tentokrát? V předchozím případě naložili s výhodou lajdácky.
     
    41:00
    Kristan už má za sebou dva zákroky. Oba z kategorie jednoduchých: nejprve nahazoval kotouč Bartek a poté Filippi, ani jeden pokus nebyl nebezpečný.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Pardubice vedou na libereckém ledě po čtyřiceti minutách hry 1:0. Hosté byli v prostředním dějství nebezpečnější a jejich náskok je zasloužený. Liberci vázne především finální fáze.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    Útočný kontr nevyřešili hosté na první pohled nejlépe. Kolářova přihrávka ale nakonec oslovila Starého, jenž si sjel pro puk z druhé vlny a střílel do Lašákovy hrudi.
     
    38:32
    Mizerná početní převaha v podání Bílých Tygrů. Kristan nemusel čelit jediné střele. Přes celé hřiště naopak sledoval zakončení Radila, které Lašák vytěsnil nad.
     
    37:20
    Pardubice se dvakrát za sebou osvobodily. Modrobílí ještě pořádně nebyli před brankou soupeře, přesilovka se jím vůbec nedaří.
     
    36:31
    Lukáš Radil si jde odsedět menší trest za vysokou hůl. Domácí měli krátce předtím ponechanou výhodu a v pásmu hýřil aktivitou Urban, v obou případech však dostal příhrávku mezi kruhy na brusle.
     
    35:15
    Akci Bílých Tygrů zastavil ofsajd. Sudí v posledních minutách často vstupuje do děje hry a duel tolik neplyne. Mimochodem, spršku pískotu si před malým okamžikem vyslechl Zohorna po hitu na Šimka.
     
    34:35
    Mezi mantinely se výrazně přiostřilo a hlediště oceňuje sebemenší srážku pískotem či obdivným hučením. Tak jako teď v případě Filippiho, jenž si u hrazení počkal na Ščotku.
     
    33:52
    Liberec mohl v oslabení vyrovnat. Nahození Valského tečoval ze vzduchu Vampola a puk škrtl o pravou tyč Kristanovy branky. Hosté měli štěstí, pardubický gólman nestihl zakročit.
     
    32:58
    Kotouč létá z hole na hůl. Východočeši točí svého soka v pásmu, avšak Lašák ještě zasahovat nemusel. Zatím jen klouže od tyčky k tyčce a pohledem kontroluje situaci.
     
    32:08
    Zohorna dostal dvě minuty za hrubost, Gřegořek si odpyká stejný trest. Společnost mu ale na trestné lavici bude dělat také Šimek. Sečteno a podtrženo, Pardubice hrají přesilovku v pěti proti čtyřem.
     
    32:08
    Ladislav Havlík střílel až ze středního pásma a Lašák jeho ránu zastavil. Před jeho svatyní se však vzápětí strhla potyčka, ve které byli nejaktivnější Gřegořek a Zohorna. Oba kohouty musel oddělit až jeden z hlavních sudích. Bude se vylučovat...
     
    31:18
    Hosté hrají v plném počtu, ubránili se vcelku v poklidu. Liberec nikterak nezahrozil.
     
    30:35
    Bartek tradičně hlídkoval na pravém kruhu a brzy poté vypálil. Jeho pokusu rozhodně nechyběla razance, ovšem scházela přesnost. Kotouč rozezvučel jen plexisklo za bránou.
     
    29:17
    Jan Sýkora vyfasoval dvouminutový trest za držení protihráče. Severočeši mají ideální příležitost k tomu, aby srovnali s protivníkem krok.
     
    28:06
    Kicův průnik po pravém křídle úspěch neslavil. Hra je vyrovnaná, ale oba týmy brzdí zbytečné nepřesnosti. Kvůli nim se hra chvílemi kouskuje.
     
    26:38
    Gregorc namířil svůj příklep jen do prvního blokujícího zadáka a na druhou stranu se ihned vydal Vitásek. V rohu kluziště míchal kotoučem, žádného ze spoluhráčů však následným pasem neoslovil.
     
    25:45
    Domácí se snaží odpovědět. Blízko k tomu měl Vampola, i když to zřejmě ani sám nečekal. Pálil totiž jen do zadního mantinelu, od kterého se puk odrazil zpět do brankoviště. Kristan se rázem ocitl v problémech, ale ošemetnou situaci ustál.
    Radoslav TYBOR - 0:1
     
    23:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Parádní akce hostujícího výběru! A svěřenci trenéra Zdeňka Venery jdou v úvodu druhé třetiny do vedení. Tygři už hráli v pěti, přesto nestačili na rychlou kombinaci soupeře. Radil oslovil Nahodila, jehož přihrávka našla na brankovišti zcela volného RADOSLAVA TYBORA. Ten jen nastavil hůl a jeho ruce krátce nato vystřelily do vzduchu. Asistence: Lukáš Nahodil, Lukáš Radil – 0:1.
     
    22:57
    Minuta přesilovky je pryč, hosté se ještě k ničemu nedostali. Naopak měli namále, když Bulík vedl přečíslení Liberce ve dvou na jednoho. Akci ale zastavil ofsajd.
     
    21:54
    Pardubice si zahrají podruhé v utkání přesilovou hru. Za katr odešel Tomáš Filippi, jenž se provinil sekáním.
     
    21:30
    Na opačné straně ledového kolbiště střílel čiperný Vitásek od modré čáry a po ledě. Kristan k sobě přirazil svoje betony v pravý čas.
     
    20:19
    Pěkná rána Zohorny! Útočník z dobré palebné pozice mířil do horního růžku a Lašák ani neklekl k zemi, jen vestoje kontroloval dráhu kotouče a měl štěstí, že černá pryž jeho svatyni minula.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Dvacet minut je minulostí. K vidění je zatím svižný a poměrně pohledný hokej. Šance měly oba týmy, více však jednoznačně hrozili domácí. Východočechy ovšem drží spolehlivý brankář Kristan.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Jenže modrobílí možná až nezvykle často chybují v obraně. Svým spoluhráčům nyní zavařil Kolmann, po jehož chybě ohrozila Lašáka formace vedená Michaelem Špačkem. Hbitý mladík se také dostal ke střele, ta si však cestu do sítě nenašla.
     
    18:20
    Oba týmy už hrají v plném počtu. Závěr úvodní části patří jednoznačně Liberci, alespoň co se do počtu nebezpečnějších příležitostí týče. Tu další měl Vitásek, jenž si sjel pro přihrávku až na kruh a kousek minul.
     
    17:03
    Jelínek vkročil zpět na led a Bílí Tygři při početní výhodě ihned obsadili ofenzivní zónu. Kombinace Bakoše s Bartekem nevypadala vůbec špatně, leč Kristan opět stál na správném místě.
     
    16:12
    Pokus Starého nenadělal libereckému gólmanovi problémy. Útočník střílel švihem krátce poté, co se prodral do útočného pásma. S lehkým pukem si Lašák poradil a přerušil hru.
     
    15:24
    Početní převaha Východočechů končí předčasně. Benák dostal dvě minuty za podražení Vampoly a počet sil na ledě se vyrovná. Tedy jen na čas, brzy začne zkrácená přesilovka Liberce.
     
    14:13
    První přesilová hra v dnešním klání. Na trestnou lavici usedl domácí útočník Jelínek – hákování.
     
    14:03
    Skvělý Kristan! Pardubický "kotel" teď oprávněně děkuje svému hrdinovi v brance. Slovinec totiž znovu zachránil Pardubice. Stalo se tak po přihrávce Bulíře na Jelínka, druhý jmenovaný střílel z první a prudce. Gólman se však stihl přesunout.
     
    13:16
    Upozornily na sebe také Pardubice. Obránce Glegorc zakončil dlouhou pasáž bez přerušení příklepem z vrcholu pravého kruhu. Lašák si v tomto případě nebyl příliš jistý svým zákrokem. Ihned se ohlédl, jestli mu puk nevypadl. Nestalo se.
     
    11:58
    Další šance Bílých Tygrů! Domácí přidali, ale štěstí jim zatím nepřeje. Vitásek naservíroval puk před brankoviště, kde hlídkoval zcela neobsazený Bulíř. Ihned pálil, ale Kristan pohotově zakročil.
     
    10:40
    Hledištěm to před malým okamžikem pořádně zahučelo. Vampola v mezikruží zamíchal pukem a setřásl hned dva atakující protihráče. Ze slušné pozice ovšem střílel jen doprostřed branky a s úspěchem se nesetkala ani jeho dorážka.
     
    09:28
    Jass si vzal v útočném pásmu příliš velké sousto: pustil se do zbytečné kličkované, při níž mu kotouč utekl. Hosté se ihned dostali do přečíslení tří proti dvěma, ale Voženílek střelou z kruhu trefil jen blokujícího zadáka.
     
    08:13
    Tybor se protáhl mezi beky a krátce po přejetí modré čáry švihem vypálil. Lašák se po kotouči natahoval, ale nakonec ani nezasáhl. Černá pryž totiž mezi tři tyče nemířila.
     
    06:30
    Jednoduchá taktika Bílým Tygrům úspěch nepřinesla. Vyhrané vhazování, posunutí puku do středu a okamžitá střela. Na konci celé akce byl Filippi, jenže Kristan zasáhl bezchybně.
     
    06:04
    Vitásek teď odvedl na brankovišti velké penzum práce. Před Lašákem totiž nebezpečně operoval Tybor a vzápětí přilétl na stejné místo také kotouč. Kdyby liberecký bek nezasáhl, hosté by možná slavili...
     
    04:59
    Hra má zatím poměrně slušné tempo. Kica za brankou Kristana několikrát ostře zabrzdil a poté naservíroval kotouč Jassovi, s jehož sraženou střelou si brankář poradil.
     
    03:35
    Bulíře postihl nečekaný problém: domácí útočník přišel při jednom ze soubojů o nůž na své brusli a po kolenou se sunul na střídačku. Třetí hostující formace v tu chvíli okupovala pásmo, avšak do větší šance se nedostala.
     
    02:19
    Východočeši jsou zatím mírně aktivnější. Hosté drží kotouč na svých holích a pozvolna přechází do útoku, soupeř ale zhustil střední pásmo.
     
    01:04
    Teď ovšem zadák Voráček chyboval a hosté mohli poprvé udeřit! Na Lašáka uháněl zcela osamocený Kolář, ale gólmana z těsné blízkosti nepřekonal.
     
    00:50
    Zahřívací zákrok už má za sebou také Kristan. S nahozením Voráčka od modré čáry ale neměl problémy. Kotouč zastavil na hrudi a bude se vhazovat před jeho klecí.
     
    00:28
    Po několika vteřinách bylo před libereckou brankou poprvé rušno. Elitní formace Pardubic se natlačila před Lašáka a nebezpečně pálil Zohorna, domácí muž s maskou ale nebezpečí zažehnal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy právě nastupují na ledovou plochu. Domácí v bílých dresech, soupeř v červeném.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Škoula, Šimek, Gřegořek, Kolmann, Vitásek, Voráček, Plutnar – Bartek "C", Vampola, Valský – Bulíř, Filippi, Jelínek – Bakoš, Urban, Bulík – Jass, Kica.

    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice: Kristan (Halász) – Čáslava "C", Ščotka, Korím, Benák, Kočí, Gregorc, Havlík, Moučka – Sýkora, Zohorna, Semorád – Radil, Nahodil, Tybor – Kolář, Špaček, Starý – Voženílek, Kaut, Cetkovský.

    Rozhodčí: Pavlovič, Smitka – Brejcha, Suchánek.
     
    Hostům hraje do karet i bilance vzájemných zápasů: loni proti Bílým Tygrům vyhráli tři ze čtyř duelů. A dnes? Odpověď přinesou následující minuty.
     
    Pardubice si naopak na rozpačité výkony nemohou stěžovat. Svěřenci trenéra Zdeňka Venery dosud prohráli jen dvakrát (v Třinci a v Hradci Králové), jinak pravidelně sbírají plusové bodíky. Do Liberce přicestovali se třemi úspěchy v zádech.
     
    Severočeši mají na začátku sezony hodně kolísavou formu. V předminulém kole dokázali ve třetí třetině zvrátit utkání ve Vítkovicích, dva dny nato ale prohráli doma s Karlovými Vary. S devíti body patří Liberci desáté místo v tabulce.
     
    Příjemný páteční podvečer z města pod Ještědem, kde je dnes na programu osmé kolo hokejové extraligy. Domácí Bílí Tygři změří síly s Pardubicemi.

    Lukáš Šonský

    Góly a asistencie: 57. Vampola (Vitásek), 60. Bakoš (Filippi, Škoula), rozh. náj. Bulíř – 24. Tybor (Nahodil, Radil), 50. Sýkora (Tybor)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Sýkora (PCE)
    0:0   Vampola (LIB)
    2. séria:
    0:0   Tybor (PCE)
    0:0   Bartek (LIB)
    3. séria:
    0:0   Špaček (PCE)
    0:0   Bakoš (LIB)
    4. séria:
    0:0   Bartek (LIB)
    0:0   Radil (PCE)
    5. séria:
    0:0   Vampola (LIB)
    0:0   Zohorna (PCE)
    6. séria:
    1:0   Bulíř (LIB)
    1:0   Tybor (PCE)


    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Škoula, Šimek, Gřegořek, Kolmann, Vitásek, Voráček, Plutnar – Bartek "C", Vampola, Valský – Bulíř, Filippi, Jelínek – Bakoš, Urban, Bulík – Jass, Kica.
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Halász) – Čáslava "C", Ščotka, Korím, Benák, Kočí, Gregorc, Havlík, Moučka – Sýkora, Zohorna, Semorád – Radil, Nahodil, Tybor – Kolář, Špaček, Starý – Voženílek, Kaut, Cetkovský.

    Rozhodca: Pavlovič, Smitka – Brejcha, Suchánek.

    Diváci: 4 452