Martin – Nitra 1:3 (kon.) | Košice – Zvolen 3:1 (kon.) | B. Bystrica – Žilina 5:3 (kon.)
Piešťany – Trenčín 2:4 (kon.) | Skalica – Poprad 0:5 (kon.)
koniec
HC Košice
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
HKM Zvolen
Piatok 03.10.2014, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Zápas sa skončil triumfom Košičanov, ktorí si do tabuľky pripisujú ďalšie tri body a ostávajú na prvej priečke. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme príjemný zbytok nie len piatkovej noci, ale aj celého víkendu.
    Ďakujeme za pozornosť. (19:54:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:20
    Medzičasom sa už začala posledná minúta, v ktorej Košice iba kontrolujú priebeh hry. Výhra im dnes neunikne.
     
    58:12
    Domáci v plnom počte.
     
    58:06
    Snaha sa ale hosťujúcemu tímu uprieť rozhodne nedá. Zvolenskí hokejisti sa aj v závere početnej výhody tlačia do zakončenia, no zatiaľ bez úspechu.
     
    57:46
    Už po niekoľkýkrát v tejto početnej nevýhode Košičania vyhadzujú puk spred vlastnej bránky. Oceliari podľa všetkého tri body s prehľadom ustrážia.
     
    57:10
    Puk aj v tomto prípade letí preč z obranného pásma Oceliarov. Košice sa bránia skutočne veľmi dobre.
     
    56:31
    Košičania sa dokázali ubrániť počiatočnému pokusu súpera o súvislejší tlak a puk vyviedli z vlastnej obrannej tretiny. Hostia musia začať odznova.
     
    56:12
    Košice sa budú opäť brániť! Na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie Bartoš.
     
    55:50
    Puk majú na svojich hokejkách hosťujúci hráči, ktorí sa neustále pokúšajú vymyslieť niečo zaujímavé. Domáca defenzíva im to však vôbec neuľahčuje.
     
    55:19
    Domáci v plnom počte.
     
    54:55
    Teraz sa už ale Zvolen do pásma vrátil a pred Melicherčíkom je poriadne horúco! Hostia sa snažia zo zápasom niečo urobiť a pália z každej strany, ale Oceliari odolávajú.
     
    54:05
    Košičania to v tomto prípade spravili opäť ukážkovo. Puk nielen dostali z vlastnej obrannej tretiny, ale ho aj podržali v útoku. Hrnka sa postaral o niekoľko cenných sekundičiek.
     
    53:31
    Košičania sa v úvode početnej nevýhody bránia veľmi dobre a puk poslali ďaleko od svojej bránky.
     
    53:19
    Košice sa budú brániť! Melicherčík sa previnil podrazením, trest si za neho odpyká Macejko.
     
    52:46
    Zápas sa nám v metropole východu poriadne rozbehol. Zatiaľ čo Košičania sú hladní po ďalších presných zásahoch, hosťom neostáva nič iné než sa pokúsiť o návrat do hry.
     
    51:54
    Oceliari mohli vyhrávať už rozdielom troch presných zásahov! Do útoku sa dostal Češík a Šimko mal opäť čo robiť,a by si s jeho strelou poradil. Napokon ju ale zrazil betónmi a ďalšie oslavy sa v Steel aréne nekonajú.
    Richard JENČÍK - 3:1

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 5. Jenčík (Šeda, Cebák), 51. Bartánus (Philipp), 52. Jenčík (Spilar, Bartoš) – 18. Podkonický (Juraško, Brabenec)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Jánošík, Černák, Štrbák (C), Macejko, Philipp (A), Šeda – Lapšanský, Hrnka, Bartánus – Spilar (A), Kolena, Jenčík – Bartoš, Češík, Sojčík – Stupka, Chovan, Hinďoš
    HKM Zvolen: Šimko – Juraško, Bagin, Hraško, Pichnarčík, Gábor – Puliš, Brabenec, Podkonický – Škvaridlo, Jurík, Michal Chovan – Síkela, Bortňák, Ďaloga – Čanky

    Rozhodca: Jonák – Stanzel. Výleta