A. Mytišči – Petrohrad 4:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Helsinki 2:3 (kon.) | Záhreb – Riga 3:2 (kon.)
koniec
Atlant Mytišči
4:3 (1:0, 2:0, 1:3)
SKA Petrohrad
Piatok 03.10.2014, 17:30 • Arena Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Domáci to už napokon dokázali dobojovať. Mimoriadne zaujímavé stretnutie sa napokon skončilo víťazstvom Atlantom Mytyšči, ktoré zdolalo SKA Petrohrad a hostí pripravilo vôbec o prvé body v sezóne. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem pekný zvyšok piatkového večera. (19:49:03)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    Salák opustil svoju svätyňu, Petrohrad útočí so šesticou korčuliarov.
     
    58:34
    Hostia si vzali oddychový čas.
     
    58:00
    Posledné dve minúty tretej tretinu sú tu. Budú to aj posledné dve minúty celého zápasu. Dokáže už Atlant ubojovať zápas do víťazného konca?
     
    56:15
    Engren vytiahol z talóna krásny zákrok ramenom, ktorým fantasticky podržal svoj tím. SKA je vo veľkom tlaku!
     
    54:00
    Petrohrad preukazuje svoju enormnú silu. Na začiatku tretej tretiny zverenci Vjačeslava Bykova prehrávali už 0:4, no razom sa fantasticky dokázali vrátiť do boja o body a momentálne je psychická výhoda na ich strane.
     
    50:20
    Petrohrad dal gól!
    Hostia dokázali využiť svoju presilovú hru a razom sa dotiahli na rozdiel jediného gólu. Petrohrad má na vyrovnanie ešte takmer desať minút. Strelu Viktora Tichonova vyrazil Atte Engren ku PATRICKOVI THORESENOVI, ktorý puk poľahky dorazil do siete. Asistencie: Viktor Tichonov, Roman Červenka.
     
    48:34
    Ďalším potrestaným hráčom Atlantu je Andrej Taratuchin, ktorý svojim hákovaním dostáva svojich spoluhráčov do ťažkej situácie. Defenzívu Mytyšči na čele s Engrenom čakajú krušné momenty.
     
    46:12
    Presilovka Mytyšči sa skončila po nedovolenom zákroku Michajla Gluchova. Po hre vo formáte štyroch proti štyrom nasleduje skrátená početná prevaha SKA.
     
    45:08
    Jimmie Ericsson hákoval a Atlant si zahrá dve minúty v početnej prevahe.
     
    42:57
    Petrohrad dal gól!
    Pozor, pozor. SKA Petrohradu sa veľmi rýchlo podarilo dosiahnuť aj druhý gól a z jasne vyvíjajúceho sa stretnutia ešte môže byť poriadna zápletka. S troškou šťastia dokázal Engrena pokoriť IĽJA KOVALČUK. Bez asistencie.
     
    42:28
    Petrohrad dal gól!
    Hráčom SKA sa veľmi rýchlo podarilo skorigovať už hrozivo vyzerajúce manko. Z tesnej blízkosti dokázal prekonať Engrena DMITRIJ JUDIN, ktorý tak odčinil tretí gól v sieti Saláka, ktorý padol po jeho faule zo samostatného nájazdu. Asistencia: Iľja Kablukov.
     
    40:24
    Atlant Mytišči dál gól!
    Atlant vyšiel vstup do tretej tretiny rovnako famózne ako do prvej časti hry. MAXIM POTAPOV ostal úplne zabudnutý na zadnej žrdi, kde ho mu poslal krásnu krížnu prihrávku Maxim Majorov a POTAPOV sa nemýlil. Asistencie: Maxim Majorov, Arťjom Černov.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine padli dva góly, oba do brány Alexandra Saláka. Atlant tak má pred začiatkom tretej tretiny celkom luxusný náskok, rysuje sa veľké prekvapenie na úkor obrovského favorita...
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:00
    Miestny hlásateľ ohlásil poslednú minútu prostrednej tretiny.
     
    37:39
    Presilovku sa Atlantu využiť nepodarilo, ak by sa domácim počas nej podarilo skórovať, už by to hostia mali veľmi ťažké. Hoci stav je pre SKA nepriaznivý, no tak kvalitný tím ešte pred treťou tretinou odpísať nemôžeme

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 1. Arťjom Černov (Sergej Šmeljov), 30. Michaj Gluchov (Bez asistencie), 35. Nikita Sošnikov (Matthew Gilroy), 41. Maxim Potapov (Maxm Majorov, Arťjom Černov) – 43. Dmitrij Judin (Iľja Kablukov), 43. Iľja Kovalčuk (Bez asistencie), 51. Patrick Thoresen (Viktor Tichonov, Roman Červenka)


    Atlant Mytišči: Engren (Šikin) – Diblenko, Gilroy, Novopashin, Němec, Tyulyapkin, Rukavishniko, Baldayev, Soshnikov – Engqvist, Černov, Šmeljov, Potapov, Mayorov, Gluchov, Taratuchin, Koltsov, Jašin, Voronin, Leschenko, Levitsky
    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Kalinin, Belov, Alexandrov, Kuteikin, Ryasensky, Chudinov, Yudin, Yermakov – Tikhonov, Kovalchuk, Ericsson, Dadonov, Panarin, Shipachyov, Martensson, Thoresen, Červenka, Makarov, Kablukov, Burdasov

    Rozhodca: Jeřábek, Zacharov – Mišjur, Raming