A. Mytišči – Petrohrad 4:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Helsinki 2:3 (kon.) | Záhreb – Riga 3:2 (kon.)
koniec
Atlant Mytišči
4:3 (1:0, 2:0, 1:3)
SKA Petrohrad
Piatok 03.10.2014, 17:30 • Arena Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:20
    Petrohrad dal gól!
    Hostia dokázali využiť svoju presilovú hru a razom sa dotiahli na rozdiel jediného gólu. Petrohrad má na vyrovnanie ešte takmer desať minút. Strelu Viktora Tichonova vyrazil Atte Engren ku PATRICKOVI THORESENOVI, ktorý puk poľahky dorazil do siete. Asistencie: Viktor Tichonov, Roman Červenka.
     
    42:57
    Petrohrad dal gól!
    Pozor, pozor. SKA Petrohradu sa veľmi rýchlo podarilo dosiahnuť aj druhý gól a z jasne vyvíjajúceho sa stretnutia ešte môže byť poriadna zápletka. S troškou šťastia dokázal Engrena pokoriť IĽJA KOVALČUK. Bez asistencie.
     
    42:28
    Petrohrad dal gól!
    Hráčom SKA sa veľmi rýchlo podarilo skorigovať už hrozivo vyzerajúce manko. Z tesnej blízkosti dokázal prekonať Engrena DMITRIJ JUDIN, ktorý tak odčinil tretí gól v sieti Saláka, ktorý padol po jeho faule zo samostatného nájazdu. Asistencia: Iľja Kablukov.
     
    40:24
    Atlant Mytišči dál gól!
    Atlant vyšiel vstup do tretej tretiny rovnako famózne ako do prvej časti hry. MAXIM POTAPOV ostal úplne zabudnutý na zadnej žrdi, kde ho mu poslal krásnu krížnu prihrávku Maxim Majorov a POTAPOV sa nemýlil. Asistencie: Maxim Majorov, Arťjom Černov.
     
    34:50
    Atlant Mytišči dál gól!
    Doposiaľ suverénne sa prezentujúci hostia dnes jednoducho nemajú svoj deň, čo Atlant dokonale využíva a pred druhým odchodom do kabín vedie už rozdielom triedy! Dvojica domácich útočníkov sa dostala do prečíslenia dvoch proti jednému, Gilroy posunul puk NIKITOVI SOŠNIKOVOVI, ktorý vzišiel z mikro-súboja so Salákom ako víťaz. Asistencia: Matthew Gilroy.
     
    29:55
    Atlant Mytišči dál gól!
    Atlant to má v polovici zápasu rozohrané proti Petrohradu fantasticky. MICHAJL GLUCHOV obrovskou príležitosťou nepohrdol a puk poslal Salákovi do brány pomedzi betóny. Bez asistencie.
     
    00:34
    Atlant Mytišči dál gól!
    V podobne výborný začiatok duelu azda hokejisti Atlantu nesnívali ani v tom najkrajšom sne. Už po niekoľkých sekundách hry sa totiž domáci dostali do vedenia! Celú akciu Atlantu odštartovaj ARŤJOM ČERNOV, ktorý prenikol s pukom do útočného pásma po pravom krídle, prihral na os klziska Šmeljovi. S jeho strelou švihom si ešte Salák poradil, no puk vyrazil len pred ČERNOVA, ktorý ho úspešne dorazil za chrbát českého brankára! Asistencia: Sergej Šmeljov.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 1. Arťjom Černov (Sergej Šmeljov), 30. Michaj Gluchov (Bez asistencie), 35. Nikita Sošnikov (Matthew Gilroy), 41. Maxim Potapov (Maxm Majorov, Arťjom Černov) – 43. Dmitrij Judin (Iľja Kablukov), 43. Iľja Kovalčuk (Bez asistencie), 51. Patrick Thoresen (Viktor Tichonov, Roman Červenka)


    Atlant Mytišči: Engren (Šikin) – Diblenko, Gilroy, Novopashin, Němec, Tyulyapkin, Rukavishniko, Baldayev, Soshnikov – Engqvist, Černov, Šmeljov, Potapov, Mayorov, Gluchov, Taratuchin, Koltsov, Jašin, Voronin, Leschenko, Levitsky
    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Kalinin, Belov, Alexandrov, Kuteikin, Ryasensky, Chudinov, Yudin, Yermakov – Tikhonov, Kovalchuk, Ericsson, Dadonov, Panarin, Shipachyov, Martensson, Thoresen, Červenka, Makarov, Kablukov, Burdasov

    Rozhodca: Jeřábek, Zacharov – Mišjur, Raming