Sampdoria – Turín 2:0 (kon.) | Inter – Sassuolo 7:0 (kon.) | Lazio – Cesena 3:0 (kon.)
Neapol – Chievo 0:1 (kon.) | Cagliari – Bergamo 1:2 (kon.) | Fiorentina – CFC Janov 0:0 (kon.)
Parma – AC Miláno 4:5 (kon.)
koniec
SSC Neapol
0:1 (0:0)
Chievo Verona
Nedeľa 14.09.2014, 15:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    Pekné nedeľné popoludnie Vám prajem a vítam Vás pri zápase 2. kola najvyššej talianskej Serie A. V dnešnom dueli si sily zmerajú SSC Neapol a Chievo Verona.

    SSC Neapol

    Neapolskému tímu aj s našim Marekom Hamšíkom vyšiel vstup do novej sezóny, keď na pôde FC Janov zvíťazil tesne 2:1. Skóre tohto záasu otvoril už v 3. minúte José Callejón. Na jeho gól v závere polčasu dokázal odpovedať Pinilla, no tri body pre svoj tím zabezpečil až v piatej minúte nadstaveného času druhého polčasu de Guzmán. Neapolu tak po prvom kole patrí štvrtá priečka tabuľky, o skóre sú lepšie milánske AC, AS Rím a Udinese.

    Chievo Verona

    Naopak hráči Chieva Verona v prvom zápase sezóny nezískali ani bod, no zažili krst ohňom už v prvom zápase, keďže na svojom štadióne privítali slávny Juventus Turín. O výsledku rozhodol smolný moment v 6. minúte, keď si vlastenca strelil Biraghi. Od tohto momentu sa už ani jednému z tímov nepodarilo skórovať a tak Chievo favoritovi doma podľahlo tesne 0:1. Dnes tak budú mať hráči šancu na reparát, avšak čaká ich ďalší mimoriadne silný súper, takže o favoritovi zápasu je jasné.
     
    História vzájomných zápasov:

    Neapol 1-1 Chievo
    Chievo 2-4 Neapol
    Chievo 2-0 Neapol
    Neapol 1-0 Chievo
    Neapol 2-0 Chievo
     
    Aj stávkové kancelárie majú o favoritovi zápasu jasno. Kurz na víťazstvo Neapola sa pohybuje okolo hodnoty 1,35, zatiaľ čo na remízu je vypísaný kurz 4,85 a na výhru hostí až 8,45.
     
    Úvodné zostavy:

    SSC Neapol: Rafael – Zúñiga, Koulibaly, Albiol, Maggio – İnler, Jorginho – Insigne, Hamšík, José Callejón – Higuaín
    Náhradníci: Colombo, Andújar – Henrique, Britos, de Guzmán, Mertens, Mesto, David López, Michu, Gargano, Zapata

    Chievo Verona: Bardi – Biraghi, Cesar, Dainelli, Frey – Radovanović, Mangani, Izco – Hetemaj – Paloschi, López
    Náhradníci: Bizzarri, Seculin – Gamberini, Cofie, Botta, Sardo, Edimar Fraga, Pellissier, Paloschi, Mangani, Zukanović

    Rozhodca: Giacomelli – de Luca, Crispo.
     
    Hráči obidvoch tímov už vychádzajú na slnkom zaliatu hraciu plochu, domáci tím dnes nastúpi v nových "rifľových" dresoch, zatiaľ čo hostia budú hrať v žltom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop stretnutia mali na starosť hostia, tí prvý útočný prechod organizovali od svojho vlastného brankára, avšak dlhá nakopávaná lopta neslávila úspech.
     
    2
    Na opačnej strane naopak Hamšík z ľavej strany posielal prudkú loptu na bránu, no prihrával už z poza postrannej čiary.
     
    3
    Domáci hráči aj naďalej kombinovali na súperovej polovici, následne sa nepresnou prihrávkou sami pripravili o loptu a vhadzovať bude ich súper.
     
    4
    Koulibaly výborne čisto zastavil prenikajúceho Izca pred vlastnou šestnástkou, napokon sa ale faulom na Lazarevića previnil Maggio.
     
    5
    Verona tak zahrávala priamy kop, ktorý ale hráčom príliš nevyšiel, Izco to ešte skúsil z veľkej diaľky, bránu vysoko prestrelil.
     
    6
    Rýchly útok nám tentoraz predviedli domáci hráči! Insigne výbornou ďalekonosnou prihrávkou našiel nabiehajúceho si Higuaína, ktorý sa síce už dostal z dobrého streleckého uhla, no ešte stihol pred bránu naservírovať mäkučký center, ktorý ale našiel iba hlavu brániaceho hráča.
     
    7
    Hostia sa okamžite snažili vypracovať si kontru, v strede ihriska ale úradoval Maggio, ktorý rodiacu sa šancu súpera včas zastavil.
     
    8
    Do útoku spoluhráča tentoraz vysúval İnler. José Callejón jeho prihrávku nezachytil a uvidíme tak odkop od brány Verony.
     
    9
    Tentoraz sa to už Josému Callejónovi takmer podarilo! Po prihrávke z pravej strany sa podarilo španielskemu útočníkovi zakončiť, nanešťastie pre domáci tím len do brániaceho hráča.
     
    10
    Ubehla nám prvá desaťminútovka zápasu, domáci tím na ihrisku zatiaľ jednoznačne dominuje, hráči Verony sa takmer výlučne bránia.
     
    11
    Neapol navyše získava prvý rohový kop v dnešnom zápase.
     
    12
    Lopta opäť niekoľkokrát nebezpečne preletela ponad pokutové územie hostí, zakončenia na bránu sme sa nedočkali, naopak postranný rozhodca signalizuje postavenie mimo hry Higuaína.
     
    13
    A znova Higuaín, tentokrát sa dostal až pred Bardiho! Jeho zakončenie hlavou po ďalšej nakopávanej lopte však bravúrne zastavil brankár súpera, ktorý loptu vytlačil len končekmi prstov!
     
    14
    Bardi síce rozohrával od svojej vlastnej brány, no lopta sa na jeho polovicu ihriska presťahovala veľmi rýchlo, Neapol zakladá ďalšiu útočnú akciu.
     
    15
    Tá sa im tentoraz nepodarila, šancu podržať si loptu na svojich kopačkách dlhší čas tak získava Chievo Verona. Uvidíme či sa pre zmenu dočkáme útoku na domácu bránu.
     
    16
    Maggio v strede ihriska nepekne fauloval súpera, za svoj zákrok vidí prvú žltú kartu v zápase.
     
    16
    Nestalo sa tak, naopak udrieť opäť mohol domáci tím! Na ľavom krídle sa k lopte dostal Hamšík, ktorý to z ťažkého uhla mieril Bardimu medzi nohy, no brankár kapitána domácich výborne vychytal.
     
    17
    V hľadisku to znova len tak zahučalo! Z ničoho nič sa v útoku ocitli traja Neapolčania proti trom hráčom v žltom. Insigne to vzal na vlastné plecia, z cca 20tich metrov vypálil tesne vedľa pravej tyče!
     
    18
    Neapol vytvára na súpera veľký tlak, ten sa zatiaľ úspešne bráni, no väčšinou len za cenu odkopnutej lopty na súperovu polovicu.
     
    19
    Slovenský stredopoliar to skúšal znova, tentoraz sa individuálne pustil cez stred ihriska. Podarilo sa mu prejsť cez dvojicu hráčov, no pristúpili k nemu ďalší dvaja, čo už naňho bolo príliš.
     
    20
    Verona už ani nemá snahu púšťať sa do nejakých útokov, je jasné, že hostia dnes na Stadio San Paolo neprišli hrať útočný futbal a určite budú vďační aj za jeden bod.
     
    21
    Teraz sa ale budú musieť znova brániť, Neapol totiž získava po dobrej práci Josého Callejóna druhý rohový kop.
     
    22
    Ten istý hráč to z rohového kopu posielal do ohňa pred bránou, kde najvyššie vyskočil Koulibaly. Jeho hlavička ale preletela tesne ponad brvno. Rozohrávať tak bude gólman hostí.
     
    23
    Hostia si tentoraz loptu postrážili, vymieňajú si ju v strede ihriska, navyše si Lazarević vypýtal faul od Hamšíka.
     
    24
    Hostia nám predviedli nacvičený signál, prudkú loptu včas vyboxoval do bezpečia Rafael. Ďalšia strela na bránu sa už počítať nebude, keďže je odpískaný útočný faul jedného z útočiacich hráčov.
     
    25
    Hamšík sa naopak tentoraz stal obeťou faulu, sám sa stal exekútorom priameho kopu, ale jeho prudký center bol odkopnutý do bezpečia.
     
    26
    Hlavný rozhodca nariadil pokutový kop! Domáci hráči rýchlo vrátili loptu do pokutového územia, kde si ju spracoval Higuaín, ten bol však faulovaný a tak uvidíme penaltu!
     
    27
    Cesar za svoj faul na súpera v pokutovom území navyše vidí žltú kartu.
     
    28
    A predstavte si Higuaín nedal! Argentínsky zakončovateľ to namieril do dolného pravého rohu, Bardi však jeho zámer prečítal a loptu len končekmi prstov vyrazil!
     
    29
    Hostia ukľudňujú hru, s rozohrávkou si dávajú na čas, loptu si vymieňajú len na svojej vlastnej polovici ihriska.
     
    30
    Hra sa udržuje v okolí stredového kruhu, tam momentálne nemá navrch ani jeden z tímov, čoskoro nám ubehne prvá polhodina hry a na prvý gól v zápase stále čakáme.
     
    31
    Z ničoho nič sa do obrovskej šance na skórovanie dostal López! Na toho akosi dvojica brániacich hráčov pozabudla a po centri z pravej strany sa dostal k zakončeniu, no trafil len spojnicu žrdí!
     
    32
    Ďalšiu žltú kartu vidí hráč Verony, Dainelli viditeľne zahral rukou pred vlastnou šestnástkou, takže Neapol navyše získava priamy kop z veľmi výhodnej pozície.
     
    33
    Na priamy kop si ešte počkáme, sú tam nejaké problémy s postavením múrov, hlavný rozhodca organizuje hráčov.
     
    34
    Napokon sme sa dočkali strely Insigneho, tá bola ale veľmi nepresná a letí vysoko nad bránu Bardiho svätyne.
     
    35
    Hamšík krásnou prihrávkou našiel nabiehajúceho si Insigneho, ten teraz mieril oveľa presnejšie, no zoči voči brankárovi neuspel, Bardi vytiahol perfektný zákrok a loptu vyrazil!
     
    36
    Maggio na svojej polovici nepríjemne fauloval Lazarevića, našťastie pre domácich si hlavný rozhodca nevšimol zásah lakťom, pretože za taký faul by sa Maggiovi kľudne dala udeliť druhá žltá karta.
     
    37
    Lazarević ešte vyžadoval kratšie ošetrenie na trávniku, zdá sa však byť v poriadku a do hry znova zasahuje.
     
    38
    Práve Maggio potiahol ďalšiu útočnú akciu Neapolu, na pravej strane mu ale lopta ušla za čiaru a tak uvidíme ďalší odkop Bardiho.
     
    39
    Hra sa nám opäť presťahovala do strednej časti ihriska, sledujeme aj útočné náznaky hostí, domáca obrana ich ale do ničoho nepúšťa.
     
    40
    Hamšík na pravom krídle vysunul Maggia, ten loptu vracal späť pred bránu, jeho center bol ale pretiahnutý a preletel až k druhej rohovej zástavke. Tam o ňu ešte hráči zvádzali tuhý boj z čoho bude nasledovať rohový kop pre Neapol.
     
    41
    Aj ten zostal nevyužitý, domáci tím aj naďalej zostáva na útočnej polovici, no obrana súpera ho vytlačila ďaleko od brány, takže o strele nemôže byť ani len reč.
     
    42
    Po dlhočiznej nepresnej prihrávky skončila lopta iba pri domácom gólmanovi Rafaelovi. Ten doteraz nemal príliš veľa práce.
     
    43
    Koulibaly sa za každú cenu snažil udržať loptu na polovici súpera, pri svojej snahe ale fauloval Izca, domáci tím tak stratí loptu úplne.
     
    44
    José Callejón zabojoval na pravom krídle, získal ďalší roh pre Neapol, ale aj táto štandardná situácia zostala nevyužitá. Šťastie ešte z uhla skúšal Koulibaly, jeho strela ale bola pre Bardiho malina.
     
    45
    Začala sa nám posledná minúta riadnej hracej doby prvého polčasu, hráči v modrom si vymieňajú loptu na súperovej polovici, na ohrozenie brány to zatiaľ nevyzerá.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa bude nadstavovať ešte jedna minúta navyše.
     
    45+1
    V nej ešte po akcii Maggia a strele Insigneho Neapol získal rohový kop, ale ten ako aj tie predchádzajúce skončil nezdarom.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas je za nami, sledovať sme v ňom mohli jednoznačnú dominanciu domáceho celku, no ani napriek nepočetným šanciam na skórovanie a pokutovému kopu Higuaína sa skóre nemenilo. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 16:04.
     
    Hráči obidvoch tímov dnes po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý čas odštartoval rozohrávkou domáceho tímu, ten sa okamžite snažil prejsť do útoku cez Hamšíka, pri spracovaní lopty ale İnler fauloval.
     
    47
    Tentoraz to už Neapolu vyšlo o niečo lepšie, Higuaín síce nespracoval loptu, no podľa rozhodcu Cesar zahral rukou, takže domáci celok získava štandardtku.
     
    48
    "Partenopei" sa usadili na hranici pokutového územia Verony, Zúñiga vypálil z dvadsiatich metrov poriadnu delovku a Bardi sa musel znova poriadne natiahnuť aby túto bombu vyrazil na roh!
     
    49
    Verona dala gól! Nedáš – dostaneš! Po nevyužitom rohovom kope sa do protiútoku okamžite vydali hostia, po šikovnej kombinácii sa v šestnástke ocitol MAXIMILIANO LÓPEZ, ktorého už trojica brániacich hráčov nedokázala zastaviť a tak López s prehľadom prekonáva Rafaela.
    LÓPEZ - 0:1
     
    50
    Neapol mohol okamžite vyrovnať, Insigne nebezpečne vystrelil, ale ako už dnes viackrát bránu netrafil.
     
    51
    Jorginho poslal čisto k zemi Freya, ten si zrejme pri dopade na zem vyrazil dych. Z ihriska vstáva len ťažko, z domácich tribún sa ozýva poriadny piskot.
     
    52
    Frey už znova hrá, Neapol získava prvý rohový kop v druhom polčase, pred bránou Bardiho to začína vrieť.
     
    53
    Center z pravej strany našiel hlavu Koulibalyho, ten ale vo vzdušnom súboji fauloval brániaceho hráča.
     
    54
    Neapol znova zvyšuje obrátky, José Callejón posielal loptu pred bránu, no tam stála iba trojica brániacich hráčov v žltých dresoch.
     
    55
    Celá akcia sa skončila strelou İnlera, no tej chýbala nielen presnosť ale aj razancia.
     
    56
    Nabiehajúceho si Higuaína prudkým centrom hľadal Hamšík, Bardi dobre čítal hru, z brány včas vybehol a súperovi loptu uchmatol.
     
    57
    Ďalšia spolupráca dvojice Higuaín – Hamšík. Títo dvaja hráči to tentoraz skúsili narážačkou na jeden dotyk, Hamšík sa síce dostal k zakončeniu, jeho strelu ale zablokoval brániaci hráč.
     
    58
    Hostia sa znova stiahli len na svoju polovicu, Neapol to ešte skúsil dlhou nakopávanou loptou, José Callejón sa však ocitol v postavení mimo hry.
     
    59
    Tréner Benítez reaguje na nepriaznivý stav striedaním, z ihriska sťahuje Insigneho, ktorý dnes nepremenil viacero šancí, jeho miesto zaujme Mertens.
     
    60
    Verona sa naďalej úspešne bráni, loptu pri prvej možnosti odkopáva do bezpečia, striedajúci Mertens vybojoval rohový kop.
     
    61
    Ten rovno aj zahrával, prudký center našiel Hamšíkovu hlavu, ktorý loptu predlžoval na Maggia, tomu sa ale nepodarilo zakončiť, naopak Koulibaly v útoku znova zbytočne fauloval.
     
    62
    Po ďalšej sympatickej kombinácii domáceho mužstva sa k strele zo strednej vzdialenosti dostal Hamšík, ale ani jeho pokus netrafil priestor troch žrdí.
     
    63
    Individuálne to pre zmenu skúsil striedajúci Mertens, na svoje plecia si toho ale naložil príliš veľa a proti štvorici hráčov nemal šancu prejsť.
     
    64
    Ďalšia obrovská šanca Neapola, znovu bol na jej konci Hamšík! Na toho akosi pozabudli hráči Verony, z ľavej strany mu do šestnástky prihral Zúñiga. Hostia môžu opäť ruky bozkávať Bardimu, ktorý vytiahol pohotový zákrok a loptu vyrazil na roh.
     
     
    65
    Hamšík opäť strieľal, tentoraz bola jeho strela zablokovaná. Domáci hráči ešte mohli pokračovať v akcii, no prílišná bojovnosť Koulibalyho prerástla do ďalšieho útočného faulu.
     
    66
    Neapol to skúša z každej strany, po zemi aj po výške, postupne aj naraz, no zatiaľ stále nenašiel recept na defenzívu a najmä na perfektne chytajúceho Bardiho.
     
    67
    Na domácich hráčoch je badateľná aj stupňujúca sa frustrácia, na vyrovnanie ale majú ešte dostatok času, niečo cez dvadsať minút.
     
    68
    Prvý raz v zápase strieda tím hostí, na ihrisko vybieha čerstvý Botta, ktorý vymení Birsu.
     
    69
    Jorginho sa snažil kolmicou na pravom krídle vysunúť Maggia, ten ale v súboji o loptu fauloval Cesara. Lopta pre Veronu.
     
    70
    Neapolčania kombinovali na dostrel brány, nakoniec sa rozhodli pre strieľanú prihrávku na Callejóna, tá ale bola zablokovaná a tak domáci tím získava ďalšiu výhodu rohového kopu.
     
    71
    Predtým ešte príde striedanie na strane domáceho tímu, z ihriska odíde Jorginho, toho vystrieda de Guzmán.
     
    72
    Strieda aj tím hostí, zápas končí pre ďalšieho Slovinca, miesto Lazarevića na ihrisku zaujme Cofie.
     
    73
    José Callejón zahrával rohový kop, Chievo Verona sa tentoraz bez problémov ubránila, domácemu tímu sa čas na vyrovnanie pomaly míňa.
     
    74
    Hostia nasadili na svojho súpera nepríjemný pressing a tak mu robia problémy s rozohrávkou už na jeho vlastnej polovici ihriska. Doteraz na svojho súpera skôr vyčkávali na svojej polovici.
     
    75
    Ďalší faul Maggia, ten v útoku stiahol Bottu. Rozohrávať tak bude Bardi, ktorý sa s chystaním si lopty veru neponáhľa.
     
    76
    Neapol sa musel stiahnuť, hostia sa vydali na útočný výlet a obrane domáceho tímu narobili poriadne vrásky na čele. Našťastie pre Rafaela, všetky ich pokusy ohroziť bránu boli zablokované, aj keď len za cenu rohového kopu.
     
    77
    Hostia rohový kop nevyužili, Callejón to okamžite chcel využiť na založenie protiútoku, no bol zastavený už pri stredovej čiare.
     
    78
    Hostia napokon získali ešte jedno vhadzovanie na súperovej polovici, najprv však príde posledné striedanie, z ihriska odíde José Callejón, toho nahradí Zapata.
     
    79
    Po vhadzovaní sa pred bránu natlačil Cofie, ten bol tiesnený İnlerom. Aj vďaka tomu mu loptu a ušla a s jej chytením už nemal Rafael najmenší problém. Cofie ešte reklamuje ťahanie za dres, no u hlavného rozhodcu nepochodí.
     
    80
    Prichádza posledné striedanie v zápase, z ihriska odchádza Izco, na poslednú desaťminútovku nastúpi Gamberini.
     
    81
    Domáci hráči si vymieňali loptu na súperovej polovici, no k centru alebo strele na bránu sa neodhodlali, postupne loptu stratili a znova sa tak budú musieť brániť.
     
    82
    Takéto straty lopty prichádzajú v najmenej vhodný čas, keďže ďalšie sformovanie si vyžaduje nejakú tú dobu a Neapolčanom už toho času veľa nezostáva.
     
    83
    Mertens zaviezol loptu do útoku, na hranici pokutového územia hľadal Hamšíka, ktorý prudko vypálil, ale aj tento jeho pokus bol zablokovaný obrancom.
     
    84
    Mertens sa dostal do podobnej pozície ako pred malou chvíľou, tentoraz to vzal na seba, spravil kľučku no následne centroval veľmi vysoko a nepresne. Rozohrávať tak bude Bardi.
     
    85
    Na ľavej strane dobre operuje striedajúci Zapata, ten do hry vniesol oživenie, no ani s ním nieje Neapol schopný vypracovať si vážnejšiu príležitosť ako tomu bolo v prvom polčase.
     
    86
    Hostia držia loptu na polovici Neapolu, to je presne tam kde ju chcú mať – čo najďalej od svojej vlastnej brány. Neapolu sa stále nedarí udržať sa na súperovej polovici a vypracovať si tak záverečný tlak.
     
    87
    Navyše hráči v žltých dresoch si vybojovali aj rohový kop, ktorý Zapata len odhlavičkoval za postrannú čiaru za cenu vhadzovania.
     
    88
    De Guzmán neúspešne vpredu hľadal Higuaína, loptu Maggiovi ešte sklepol Hamšík, no center talianskeho beka nebol presný.
     
    89
    K odrazenej lopte sa ešte dostal Hamšík, nebezpečne vypálil, avšak jeho delovka opäť len presvišťala tesne nad brvnom.
     
    90
    Zdá sa, že nejakého väčšieho tlaku domáceho tímu sa v závere už nedočkáme, İnler v strede ihriska navyše fauloval súpera za čo vidí žltú kartu.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby bude nadstavovať ešte extra 5 minút, takže Neapol bude mať pomerne dosť času na nejaký ten útok na záver.
     
    90+2
    Zatiaľ to tak ale nevyzerá, Maggio pred bránu posielal ďalší nepresný center, ktorý skončil len v bezpečí Bardiho rukavíc.
     
    90+3
    Ten dlhým odkopom vyslal svojich spoluhráčov na polovicu Neapola, tí sa nám odprezentovali peknou kombináciou v okolí pokutového územia, no tentoraz Rafael zasahovať nemusel.
     
    90+4
    Na opačnej strane Mertens získal rohový kop, ktorý aj sám zahrával, Verona sa bez problémov ubránila, domáci hráči ešte zostávajú na dostrel brány.
     
    90+5
    De Guzmán sa na trikrát snažil pretlačiť loptu pred bránu, no ani raz sa mu to nepodarilo. Od Zúñigu sa nakoniec lopta dostala až k Mertensovi, ten ale hlavičkou brankára neprekonal, Bardi predviedol ďalší pohotový zákrok a loptu vyrazil do bezpečia.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované, napriek tomu že dnes bol na ihrisku dominantný domáci tím z víťazstva sa tešia hráči Verony. Domáci hráči mali v prvom a na začiatku druhého polčasu nespočetné množstvo šancí na skórovanie. No lenže na šance sa nehrá a jedinú gólovú príležitosť Verony v 49. minúte zužitkoval López a hostia už dobrým taktickým výkonom v obrane nedovolili súperovi vyrovnať. Verona si tak do tabuľky pripíše prvé tri body.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok víkendu. (17:00:49)

    Andrej Marienka

    Góly: 49. López

    Karty:   16. Maggio (NEA), 90. İnler (NEA) – 27. Cesar (CHI), 32. Dainelli (CHI)

    Nepremenená penalta: 28. Higuaín (NEA), brankár Bardi zneškodnil


    SSC Neapol: Rafael – Zúñiga, Koulibaly, Albiol, Maggio – İnler, Jorginho – Insigne, Hamšík, José Callejón – Higuaín
    Náhradníci: Colombo, Andújar – Henrique, Britos, de Guzmán, Mertens, Mesto, David López, Michu, Gargano, Zapata

    Chievo Verona: Bardi – Biraghi, Cesar, Dainelli, Frey – Radovanović, Mangani, Izco – Hetemaj – Paloschi, López
    Náhradníci: Bizzarri, Seculin – Gamberini, Cofie, Botta, Sardo, Edimar Fraga, Pellissier, Paloschi, Mangani, Zukanović

    Rozhodca: Giacomelli – de Luca, Crispo